Mamici de nov-dec 2003, partea a 7-a

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Salutare burticutze,ieri am avut o zi cumplita.A fost o nebunie la birou.Am ajuns acasa dupa 10 ore de munca.Nu ma mai puteam tine pe picioare.Noroc ca am putut dormi bine noaptea si astazi sunt destul de odihnita.
Am citit despre ideea voastra de a face o listuta cu lucrurile necesare si cred ca voi contribui si eu cu cateva idei.De fapt, de la Prisma mi-au dat o asemenea listuta atunci cand am fost sa iau patutul pt bb.Am sa o caut pe acasa si o sa o postez pe forum.
Va las acum ca am o delegatie si trebuie sa ma duc sa discut cu ei.

Pupici pe burtici.

Magda 29 sapt. si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna burticute,
Nu am mai postat de mult dar sint o faza faorte proasta si nu vreau sa va molipsesc si pe voi. Toata ziua sint singua, pe Melany o duc la camin ar nu fac nimic. Ma simt foarte obosita. Noaptea nu pot sa dorm tare bine, ma invirt de pe o parte pe alta. De 2 nopti dorm singura si tot nu ma odihnesc calumea. Ziua eu din star nu pot dormi. Azi am stat aproape 3 ore si cred ca am motait ceva dar tot obosita ma simt.
Marti am fost la doctor dar cel care se ocupa de mine nu era asa ca nu am putut vorbi despre nastere. Bebe ne zimbea si ne facea cu mina.
Inca de bagajul pt spital nu m-am apucat, la fel si de pregatirea hainitelor lui bebe in dulap.
Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Fetelor, si eu sunt numai in sapt 20, dar as vrea sa imi raspundeti si voi: eu am observat ieri ca imi curge din sani un lichid transparent (daca strang putin sanul)! Voi aveti asa ceva? Este colostrul? Sunt la prima sarcina si nu stiu!!!!!!

Va multumesc!

Corina, 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Salutare, burtici!
Corrydo, stai linistita, ala e colostrul, tzitzicile se pregatesc pentru marea provocare!
Ce mai faceti voi altfel? Anastasia da din picioruse la greu, mai face si cite un box - stai cuminte! parca ar sti ca scriu despre ea, pe cuvint - iar costitzele mele de pe partea stinga sint asa de dureroase ca nu stiu in ce pozitie sa mai stau ca sa-mi fie bine. Partea cea mai trista e aia cu arsurile...dar vor trece si astea peste mai putin de doua luni - cit mai e?
Voi ati inceput sa cumparati lucruri pentru bebei? Ma refer la hainute si din astea mici. Ca eu inca nu...Oups, trebuie sa ma duc sa-mi recuperez Iulia de la gradinita. Ne mai "auzim".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Hi... Mai scriu si eu... Din luna-n luna...
Zeeva, Mitzi, Umflatel & Lavv (din cate am vazut), si eu am RH negativ si am facut vaccinul in sapt. a 28-a. Cu vreo sapt. inainte am facut si analize si nu produc anticorpi. Sunt la prima sarcina si au zis ca la prima nu conteaza.. insa mi-au facut vaccinul preventiv...

Bebelusa mea avea la inc. de sapt. 30, 1kg.600g! Maricica, nu? Si mi-au zis ca e si inalta.. ;-)

Mamica -27 ani :-) lui Yael Clara -32 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alisa spune:

Georgy 75 din pacate cred ca vei merge inaintea mea la control, eu ajung pe 29.09 dar te voi tine la curent. Doctorita a zis ca nu este mare smecherie dar dar daca are vreo zi mai agitata, adica sa o simt miscand mai mult de 6 ore sa ma duc a doua zi la control, atat. Si eu sunt mai cu grija acum dar cred ca totul este normal.
Va pup pe toate
-31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!
Lavv, eu am facut prima dozare de anticorpi la 16 sapt, urmatoarea mi-au spus sa fac la 7 luni(sapt 30-32). De vaccin nu mi-au spus nimic deocamdata. Doar doctorul a spus ca voi face un vaccin la nastere.
Apropo fetelor stiti cat costa vaccinul ala, care se face la nastere???3.000.000 lei!!!!!! Cum vi se pare???
Coryydo, e cu siguranta colostru. Eu acum mai mereu patesc sa ma patez, discopar dimineata de obicei.

In rest noi suntem vioi. Noaptea dormim amandoi, eu ma mai trezesc sa fug la baie, dar bebe e cuminte rau. In schimb ziua e foarte activ, tot timpul ma impinge, ce ma bucura foarte mult.
Ia cineva calciu(vitamine)??? Doctorul meu mi-a spus ca-mi va prescrie calciu cam in sapt 32. Si uite ca astept!!!
No-Spa iau in continure, si prenatal la 2-3 zile.
Mai puneti pe voi??? Eu tot la 65 m-am oprit, deci cu 11 in plus sunt!!!
A, azi am vazut la farmacie dresuri ptr gravide, destul de bune, cu burtica. La 650.000. Ce ziceti e mult????

Carmena, parca ziceai ca faci lituta ptr bebe???
Eu am luat deja destule hinute ptr bebe, dar mai altceva de luat(cosmetice, pat, cada...............)
Voi vedea ce va fi la baby expo, si voi sti ce sa cumpar.

alina-31 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy75 spune:

Buna fetelor, in sfarsit ajung si eu sa va scriu.
Mie nu-mi dau voie mamicile mele sa-i cumpar nimic lui bebe pana nu nasc, decat patutul.
Apropos de sani care curg, eu nu am asa ceva si sunt in saptamana 30, o fi ceva rau?
Mai orbim ca ma grabesc foarte tare.

Dizyca --> 30sapt si 1 zi --> Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare viitoare mamici de nov-dec!
Eu vin de la un alt subiect, mamici de ian-feb, pentru ca voi naste tocmai in februarie.
Am citit multe dintre mesajele vostre ca sa stiu ce ma asteapta in urmatoarele saptamani. Eu o sa nasc la Filantropia si ma intereseaza ce stiti despre spital si dr. Paris Florentina. Acolo se practica anestezia epidurala?
Va multumesc mult!
Va urez sarcina usoara si multa sanatate pt. voi si bebei!
Adrianain 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uca spune:

Salutare mamici. Salutare burtici. Eu sunt un membru nou.Pentru inceput sa ne prezentam: sunt Raluca din Ploiesti, am 29 saptamani si 2 zile, am o fetita in burticuta, DPN 2 decembrie, conform ultimei eco.
Sunt la prima sarcina si mi-e putin frica deoarece la ultima eco doctorul mi-a spus ca am placenta insetata inferior. Cam atat deocamdata pentru ca vine seful.
Vorbim maine sper sa am timp.Detaliem maine
Raluca

Mergi la inceput