obligativitatea vaccinurilor - discutii pro si con

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

s-ar putea ca alergiile si crizele de astm alergic sa fie din cauza vaccinurilor.

Doctorii tai au spus ca sint de la vaccinuri? Daca ar fi asa, atunci procentul de copii cu astm ar fi foarte mare pentru ca foarte multi sint vaccinati.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

http://www.naturalnews.com/022267.html (varianta in engleza)

mi-am spus ca copilul meu nu va merge niciodata la scoala. Copii
vaccinati cu forta intr-o tara ca statele unite? daca se intampla inttr-o dictarura mai intelegeam, dar asa...

Vai ce distrusi!!!
Acum sint www.naturalnews.com/025289.html" target="_blank">foarte suparati pe ...atentie ...pe Patrick Swayze care nu vrea sa cumpere de la ei doua rahaturi: oleander and black cumin seed oil care l'ar putea vindeca de cancerul de pancreas.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
ps mi-as pune o semnatura de genul: interesul companiilor farmaceutice este ca sa fim bolnavi, ca sa-si vanda medicamentele. Nici sanatosi, si nici morti, pentru ca asa n-am avea nevoie de medicamentele lor

Conform acestui rationament, companiile farmaceutice nu ar trebui sa mai fabrice vaccinuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

sirimie, depinde ce care dintre doctorii mei vorbesti,
ca alergologu' (la care nu mai merg) nu m-a ajutat cu nimic, doar ce-mi prescria Epipenu' pentru cazuri de forta majora. Dupa ce mi-am batut capul am ajuns singura la concluzia (citind o statistica despre alergiile facute in timpul zborului cu avionul)ca baietelul meu face alergie doar cand altii din jurul lui mananca produsele la care e alergic. si n-am dreptul sa ma intreb oare alergologu' era acolo doar sa-mi prescrie medicamente fara sa ma informeze cum sa evit problemele? (ca daca le evitam nu-i mai foloseam medicamentele)

de fapt vestea proasta este ca vaccinurile au si efecte pe termen mediu si lung....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_a spune:

Citat:

Dupa ce mi-am batut capul am ajuns singura la concluzia (citind o statistica despre alergiile facute in timpul zborului cu avionul)ca baietelul meu face alergie doar cand altii din jurul lui mananca produsele la care e alergic. si n-am dreptul sa ma intreb oare alergologu' era acolo doar sa-mi prescrie medicamente fara sa ma informeze cum sa evit problemele? (ca daca le evitam nu-i mai foloseam medicamentele)

Iar alergia la unele alimente a fost declansata de vaccinuri??? De care vaccin??????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_a spune:

Citat:
de fapt vestea proasta este ca vaccinurile au si efecte pe termen mediu si lung....

Cred ca-i chiar o veste buna ca vaccinurile au efecte pe termen mediu si lung, altfel ar trebui sa ne vaccinam des si nu-i chiar asa de placuta intepatura de seringa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Am si doo sugestii: dupa ce invatati copiii sa scrie si sa citeasca, retrageti-i de la scoala

Ah, Ingrid, nu spune de doua ori .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_a

Citat:

Dupa ce mi-am batut capul am ajuns singura la concluzia (citind o statistica despre alergiile facute in timpul zborului cu avionul)ca baietelul meu face alergie doar cand altii din jurul lui mananca produsele la care e alergic. si n-am dreptul sa ma intreb oare alergologu' era acolo doar sa-mi prescrie medicamente fara sa ma informeze cum sa evit problemele? (ca daca le evitam nu-i mai foloseam medicamentele)

Iar alergia la unele alimente a fost declansata de vaccinuri??? De care vaccin??????????????????????

Doina

am vrut doar sa subliniez cat de "competent" a fost doctorul. acum daca alergia a fost sau nu provocata de la mercurul din vaccinuri, greu de spus, ca doar nu pot sa dau timpul inapoi si sa vad cum ar fi fost daca nu l-as fi vaccinat.(dar am gasit aceasta posibilitate pe lista efectelor secundare datorate vaccinurilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Am si doo sugestii: dupa ce invatati copiii sa scrie si sa citeasca, retrageti-i de la scoala

Ah, Ingrid, nu spune de doua ori .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Ierea la misto!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:

sirimie, depinde ce care dintre doctorii mei vorbesti,
ca alergologu' (la care nu mai merg) nu m-a ajutat cu nimic, doar ce-mi prescria Epipenu' pentru cazuri de forta majora. Dupa ce mi-am batut capul am ajuns singura la concluzia (citind o statistica despre alergiile facute in timpul zborului cu avionul)ca baietelul meu face alergie doar cand altii din jurul lui mananca produsele la care e alergic. si n-am dreptul sa ma intreb oare alergologu' era acolo doar sa-mi prescrie medicamente fara sa ma informeze cum sa evit problemele? (ca daca le evitam nu-i mai foloseam medicamentele)

Si cum ajunge alergenul in corpul copilului daca este inghtit de altul?

Mergi la inceput