Sa sune odataaaaaaaaaaaa telefonu!
Raspunsuri - Pagina 2
misha71 spune:
Am bagat-o in club ca "proba eliminatorie"! Cine nu face ca ea, nu intra!
Doamne, mare e gradina Ta!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Am bagat-o in club ca "proba eliminatorie"! Cine nu face ca ea, nu intra! Doamne, mare e gradina Ta! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Bai, da' la noi e club de nebune sau de actorie?
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
ti se pare cumva ca ASTA joaca teatru???? Io bag mina in foc ca e nebuna cu acte in regula
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
dana_lucia spune:
Am vazut si noi in seara asta faza, au dat-o si olandezii pe RTL4 la emisiunea RTL Boulevard si ne-am dus cu gindul la expresia "Mare ti-e gradina Doamne si....." continuarea sigur o stiti!
Dana Lucia si Alberto
Chuny spune:
Eu va intreb daca mai jos de atat se poate merge ??? Facem un top?
http://video.aol.com/video-detail/fernando-de-la-caransebes-remix-cronica-carcotasilor/2229679313
Se pare ca exista spectatori pt asemenea emisiuni !
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
Chuny spune:
Uitati si o reclama faina
http://video.aol.com/video-detail/reclama-rom-ft-fernando-de-la-caransebes/1068505988/?icid=VIDURVENT05
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Eu va intreb daca mai jos de atat se poate merge ??? Facem un top? http://video.aol.com/video-detail/fernando-de-la-caransebes-remix-cronica-carcotasilor/2229679313 Se pare ca exista spectatori pt asemenea emisiuni ! Sibylle Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE |
asta danseaza sau face oua ? Vai de steaua lui! De unde l-or fi scos si pe asta?
Chiar ca "senzatii tari, romanesti!"
Oana_B spune:
Si? A sunat telefonul ala pana la urma? Cred ca nu. N-a sunat nimeni de frica ei.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ayla21 spune:
Si unii sunt platiti sa faca astfel de crize?
Monica 29+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...