Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 93
ralucami spune:
io votez cu grecul. putea nici sa nu cante, doar sa se fatzaie pe scena si tot cu el votam v-am zis ca am o slabiciune pt el. Sakis, Sakis!!!
Biancas spune:
Spania... mult zgomot pentru nimic .
Incepe votarea.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica-elizabet spune:
DA, si mie mi s-a parut mai slabut ca in semifinala Elena
si tot cu aceeasi rochie...Doamne cand o sa ne invatam minte...putea o casa de moda sa-si faca reclama si sa o imbrace...
ma rog...am avut emotii si mi-a placut ca e a noastra
Hai Romania!
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
soricica spune:
incep emotiile...suedia, norvegia,franta, estonia, lituania,rusia,moldova..au fost foarte multe melodii frumoase anual acesta.greu de ales finalistul.
despre romania...spre sa fie in primele 15( dar nu cred).
bafta romania
elvie spune:
Eu zic ca ,Bosnia ,Norvegia ,Turcia,,Moldova,Danemarca ,Azerbaigean ,Portugalia,Germania,Malta, o sa aiba cele mai multe puncte.
danyce spune:
Si eu cred ca Elena o sa ia o pozitie onorabila, desi comentatorii olandezii nu prea sunt incantati. Dar ei asa-s de obicei, le e ciuda ca ai lor reprezentanti nu- s in finala. Pana acum, in afara de Franta si Moldova n-am auzit sa le placa ceva la olandezi...
Moldova si Norvegia mi-au placut cel mai mult. Moldova per ansamblu si Norvegia mai ales pt "poveste", nu neaparat pt cantecul in sine.
Grecia - aiurea a fost cantecul, dar Sakis sexos, ca de obicei. O prietena olandeza, ce se uita la un moment dat cu mine la grec a exclamat "hm, asta e cu siguranta gay"..
Azerbaijan - tipa e de o mie de ori mai frumoasa decat cantecul, asa ca va fi votata de multi barbati.
Franta - superb. Dar nu stiu daca europenii chiar o vor vota in masa, dupa cum se asteapta francezii, chit ca e ea star international.
Turcia -idem Azerbaijan
Fetele din Olanda - pls nr de trimis sms!!! ca le-am ratat din cauza csa sotul aspira tocmai prin fata pe la televizor
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
paxela spune:
"Elena, Romania (22)
"I had a little problem in one of the rehearsals for the Final – I fell, but was caught by the backing vocalists. I changed my dress for the Final, which was why I tripped. But this shouldn't be a problem again. After performing on stage, I always feel great energy and confidence, it's a great feeling."
"
Biancas spune:
Strainatatea...hai cu voturile ca voi suneti salvarea noastra
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...