Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 126
Alinutza1979 spune:
Sunt total de acord cu ce a zis Tzuni
Citat: |
La preselectie erati emotionati, terminati, stresati, hai Romania, Elena e buna, piesa e fantastica bla bla bla.... Cand a trecut de semifinala: ce buna e piesa, ce grozav e cantata, ce buna e Elena, ce iele minunate... Cand am iesit codasi: ce piesa proasta, ce romani idioti la tvr, ce coregrafie nasoala... Acum o dam la intors ca tineam cu Elena din patriotism, dar sa fim obiectivi bla bla bla. De tot rasul! |
Pe mine m-a amuzat urmatoare faza, nu stiu daca a mai observat cineva:
.. noi am dat Moldovei 12 puncte, Nely Ciobanu cu trupa, ne-a trasmis pupici, a batut din palme...a venit si randul moldovenilor sa imparta punctele, ne-au dat si ei 12 puncte, cum era de asteptat si in tabara noastra ramasese doar 3 parlite de dansatoare ...probabil Elena la baie si Duta o consola ... unde palaria mea erau?! Ei nu se asteptau la asa ceva?!
Intr-un fel imi pare rau ca nu am iesit pe ultimul loc, fiindca asta meritam, o trimitem pe fata popii (si daca nici popa n-are bani...) la Eurovizion care se screme in ultimul hal...cui Doamne iarta-ma ii place Elena Gheorghe fiindca eu habar n-am un cantec de al ei de dinainte!
Nu mai avem vedete! Nu se mai cauta calitate, toata treaba este pe bani, pe plile si relatii, nu m-ar mira ca la anu sa se califice NAOMI!
andacos spune:
citat din mesajul lui danat Si noi am incercat (totusi) sa votam cu Elena, de pe 3 telefoane diferite, din retele de Austria, si dupa ce aparea ca si transmis sms-ul, venea al doilea mesaj ca nu e posibila transmiterea catre acel numar cu 40100 ziceam ca na...macar din patriotism Dar se pare ca Austria nici nu a participat la vot? Asa o fi? Parca nici pe italieni nu i-am vazut sa voteze? Chiar daca Elena nu merita chiar locul 19, in orice caz nu ar fi meritat sa intre in primele 10! Slabut, slabut de tot... (nu mi-as fi imaginat ca lalaiala asta de Eurovision sa suscite atita interes ) Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003) "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Hobby |
Nu,Austria nu a participat la vot,n-am intzeles de ce,s-a retras cumva din Eurovision?
Italia are ani buni de cind nu mai participa,ei au San Remo!
Eu am intrebat si anul trecut,de la cite apeluri telefonice sau sms-uri(insumate bineintzeles)se acorda puncte!Iar nu ma asteptam ca Romania sa nu ia niciun punct de la Germania!
Pentru ca da,am votat din patriotism desi melodia a fost muuult sub limitele profesionalismului sa spun asa!Nu stiu daca atzi observat,dar cind s-a inceput votarea si se dadea colajul respectiv,dupa Romania urma Marea Britanie!Oameni buni,Elena nostra era stearsa ca si voce,nedefinita,fatza de Mare Britanie de exemplu!
Eu cred ca e chestie de gusturi ,de perceptzie pentru ca eu n-am vazut niciodata melodia Romaniei pe primele 10 locuri!Norvegia,da, era una dintre favoritele mele!
Dana
luny spune:
citat din mesajul lui Tzuni Mda....sunteti ca vremea! La preselectie erati emotionati, terminati, stresati, hai Romania, Elena e buna, piesa e fantastica bla bla bla.... Cand a trecut de semifinala: ce buna e piesa, ce grozav e cantata, ce buna e Elena, ce iele minunate... Cand am iesit codasi: ce piesa proasta, ce romani idioti la tvr, ce coregrafie nasoala... Acum o dam la intors ca tineam cu Elena din patriotism, dar sa fim obiectivi bla bla bla. De tot rasul! _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA si.... www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU |
cam asa e, dupa ce am citit TOT ce s-a scris de sambata pana acum...
Mie mi se pare cat se poate de evident ca a fost o mara facatura, da-o-ncolo de treaba...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Alinutza1979 spune:
andacos --- asta m-a mirat si pe mine, la cati romani sunt in Germania sa nu primim nici 1 punct de la ei?!
De la bulgari nici un punct, de la unguri nimic!
andacos spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 De la bulgari nici un punct, de la unguri nimic! |
De la astia nu ma mira ca nu ne-au dt niciodata,dar da,acum ma repet,nu stiu de la cite apeluri telefonice sau sms-uri se dau puncte!La citzi romani au votat,ma asteptam,macar un punct de la Germania!
Dana
luny spune:
citat din mesajul lui andacos Lunny ,la ce te referi cu facatura? La locul ocupat de Romania sau ce? Dana |
da, voturile nu mi s-au parut deloc ok...clar pe 'prietenii'...nu zice nimeni ca Ro era de locul intai, dar nici de 19!! ma asteptam s-o vad undeva pana in locul 15...daca nu in top 10..
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
da, voturile nu mi s-au parut deloc ok...clar pe 'prietenii'...nu zice nimeni ca Ro era de locul intai, dar nici de 19!! ma asteptam s-o vad undeva pana in locul 15...daca nu in top 10.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Lunny,asa cum a mai spus cineva pe topicul asta(imi cer scuze ca nu stiu cine dar nu ma duc acum sa "studiez"100 si ceva de pagini)cind a participat Traistaru(care a innebunit presa germana cu vocea lui la momentul respectiv,acum numind-o pe Elena noastra"müde elena"=Elena obosita)si fata cu Sistem ahhh imi scapa acum numele,cum de am luat puncte de la toata lumea de ne-am clasat pe locul 3!Pai alea erau piese de fortza frate,nu asa...!
Dana
dodo spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 andacos --- asta m-a mirat si pe mine, la cati romani sunt in Germania sa nu primim nici 1 punct de la ei?! De la bulgari nici un punct, de la unguri nimic! |
Si citi din romanii din Germania crezi ca au avut timp sa urmareasca, sa sune, sa trimita mesaj? Eu am urmarit finala pt. ca s-a dat stirea si s-a transmis cu decalaj orar, altfel...si sint si aici romani gramada, nu cred c-a stat nimeni sa sune pt. a da puncte...Si iar chestia cu votatul din patriotism/vecinatate mi se pare aiurea...Pai daca votez, o fac pt. ca-mi place melodia, nu pt. ca o sa cinte fata lui cutare sau ca e de peste Prut, deci surioara noastra...Asta se cheama falsitate, nu-i de mirare ca s-au calificat multi participanti care n-au treaba cu muzica..
luny spune:
Andacos, nu m-ai inteles...nu am zis ca piesa Elenei a fost mai buna decat cele precedenta care s-au clasat mai sus!nu despre asta discutam, ce a fost in anii trecuti...
Am spus ca in acest clasament de anul asta, sunt piese mult mai slabe decat a noastra, care s-au calificat inaintea noastra!