Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 12
april spune:
Stati linistite ca nu trece de semifinale Elena. Mie sincer nicio piesa nu mi-a placut, asa ca tot aia-i. Lalaiala multa.
RAMONELLA spune:
Zice sotul sambata seara:eu cu Elena am tinut,ca are voce faina,numai sa cante alta melodie.El nu stia ca cu acele melodii participa concurentii la concurs.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
stefaniya spune:
Cred ca melodia Elenei nu e asa rea,nu stiu daca poate lua vreun loc mai in fata,dar sper ca macar sa ne calificam.Ar fi pacat sa ratam o calificare.
Hai Elena!
Melodia "dear mama" e ok,dar nu mi-a placut cum a cantat-o tipa,nu are o voce deosebita,e ceva prea banal.
www.youtube.com/watch?v=DkWzl6q5BPw" target="_blank">melodia care va reprezenta Danemarca
Eu cred ca e draguta,de fapt am votat-o de cum am auzit-o,nu stiu daca din subiectivism sau chiar e asa faina.
Poate fetele de prin alte tari pot da link-uri cu melodiile alese,ne facem si noi pareri.
papanash spune:
azi am ascultat si eu cateva piese ( primele clasate). Cel mai mult mi-a placut Tabasco. Mi-a ramas in minte si acum, dupa multe ore....
Elena, desi are voce buna, mi s-a parut cam stearsa.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
Carmen_M spune:
Astept cu nerabdare Eurovisionul ca in fiecare an. Imi place Elena, imi place melodia desi nu o vad printre primele 10.
Mi se pare ca Eorovisionul este oricum mai mult politic. Pacat!
conchita spune:
eu as fi votat Vali Craciunescu, a avut doua melodii, dar vad ca nu a fost selectat. preferata mea e asta:
http://www.youtube.com/watch?v=xbTKzvlrxgc
Ramonika spune:
si mie imi place piesa Elenei. cred ca are sanse, ca intr-un an a castigat piesa unei grecoaice parca (nu mai stiu titlul piesei) si se aseamana putin cu piesa Elenei.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
StMihaela spune:
Parerea mea despre Elena:
Parerea mea despre melodia Elenei:
Parerea mea despre Eurovizion:
luny spune:
sa zic...sa nu zic...nu zic..cineva apropiat mie face parte din echipa din 'spatele' Elenei, si i-am spus parerea mea...Seamana piesa cu cea a Ruslanei, din Ukraina, si a fost de acord...asta:
poate chiar din cauza asta ar putea sa prinda la public...
Eu ii doresc succes!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!