DIVERSIFICAREA (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI NATY!!!MULTA FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE FAMILIE

Am vazut la televizor, invitat la Antena 2, pe Menicicopski(institutul de cercetari alimentare) si spunea ca mierea nu trebuie adaugata in lichide mai fierbinti de 40 de grade, pentru ca se transforma in ceva compusi nocivi.

Si eu ii dau Stefanei doar pastrav.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

NATYNIC sa ne traiesti,
cadouri mii sa primesti,
sa ai multa sanatate
si mereu sa ai de toate.
LA MULTI ANI si un pupic,
nu prea dulce, dar nici mic.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna fetelor,

Am nevoie si eu de ajutorul vostru. Multumim de pe acum, pt ca sunt stiu ca o sa ma salvati.

1. Pediatra a recomandat carne-un sfert lingurita; dar cum sa procedez: daca las carnea cruda in frigider se strica; daca o congelez nu o mai pot taia;
2. Am constatat, tot facind combinatii, ca daca dau legumele inaintea fructelor, le mananca mult mai bine; asa ca ii dau la 12 leume si la 4 fructe; incerc sa ii bag si masa de cereale, dar cand?
3. Aseara i am dat cereale de la Milupa (am introdus prima data o lingura si ieri i am dat vreo 4); a fost fff agitat si nu imi dau seama: sa fi fost de la ele? Ati mai auzit?
Eu personal, de cand puiul meu a fost cu reflux maxim si papa milumil, nu prea mai sunt pro milupa, dar nu am gasit altceva pana la 6 luni. Era numai ceva de la Nestle din orez cu morcov, dar pt bb cu kk apos, ceva de genul asta si n am luat ca avem bb constipat (de la formula special AR).

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Buna fetelor,

Am nevoie si eu de ajutorul vostru. Multumim de pe acum, pt ca sunt stiu ca o sa ma salvati.

1. Pediatra a recomandat carne-un sfert lingurita; dar cum sa procedez: daca las carnea cruda in frigider se strica; daca o congelez nu o mai pot taia;
2. Am constatat, tot facind combinatii, ca daca dau legumele inaintea fructelor, le mananca mult mai bine; asa ca ii dau la 12 leume si la 4 fructe; incerc sa ii bag si masa de cereale, dar cand?
3. Aseara i am dat cereale de la Milupa (am introdus prima data o lingura si ieri i am dat vreo 4); a fost fff agitat si nu imi dau seama: sa fi fost de la ele? Ati mai auzit?
Eu personal, de cand puiul meu a fost cu reflux maxim si papa milumil, nu prea mai sunt pro milupa, dar nu am gasit altceva pana la 6 luni. Era numai ceva de la Nestle din orez cu morcov, dar pt bb cu kk apos, ceva de genul asta si n am luat ca avem bb constipat (de la formula special AR).

Didi

1. iei carne proaspata si o tai cubulete (cat ai nevoie pentru o utilizare!)...o pui in pungute mici la congelator...
2.Cerealele eu i le dau seara, pe la 8-9 (dar o culc la 11)
3.Eu ii dau Humana (exista cereale de la 4 luni cu diverse fructe...trebuie doar sa alegi)

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmis spune:

Buna ziua,

eu am facut un fel de rezumat din toate partile ref la mancarita. Am ascultat si medicul si mama si bunica. Medicul mi-a zis asa:
daca sughite ii dai picaturi de lamaie
de la 3.5 luni incepi sa ii dai zeama de supa cate putin in fiecare zi pana ajunge sa manance 100 ml /zi adica pina pe la 4.5 luni
sa incep sa ii dau suc de morcovi la fel ca mai sus dar pana la 50 ml /zi
din luna a 5-a am inceput sa ii bagam gradat galbenulul de ou si pireul de fructe si legume.
mai tarziu incet incet carne si peste slab proaspat
fara prajeli si grasimi prea multe
untul - gemul- spanac
La mine a dat roade bune. Bebelina are 1 anisor si papa aproape orice ferita de grasimi prea multe, sare sau condimente excesiv.
Sa aveti liniste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Multumesc Oanamada.. Al meu la 9 este culcat. Are o masa la 17 si una la 20. Celelalte in functie de ora la care i se face foame noaptea - la 1 sau 4.
A luat sotul o cutie de Humana cu mar. Este super buna, i am facut la 17 din ea. Nu e dulce si are gust de mar. Cea de la Milupa este dulce si cred ca are vanilie.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Vezi ca Humana cu mar este fara lapte inclus...restul cerealelor de la Humana sunt cu lapte inclus...eu le-am preferat pe alea...

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am depasit deja 20 de pagini asa ca hai sa ne mutam la CAPITOLUL 6

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput