DIVERSIFICAREA (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Musette, personal cred ca cea mai buna alegere ar fi pireul de morcov fiert la aburi. Asa isi pastreaza vitaminele, are si fibre. Cred ca ma repet dar supa aia care a fiert si rasfiert nu mai contine mare lucru(nutritiv) pentru copil.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapas spune:

Salutare...sunt si eu incepatoare...acesta este primul mesaj pe care il scriu pe forum,dar urmaresc subiectele cu mare interes de cand am ramas insarcinata.Acum am un baietel de 4 luni...si as vrea sa incep diversificarea...doctorul de familie mi-a spus sa mai astept pana face bebe 5 luni...desi nu mai alaptez...as dori sa stiu voi pe la cate luni ati inceput diversificarea...cum e mai bine sa incep...cu fructe?...cu legume?...cu cereale?...am sa las si adresa de mail poate ma ajutati cu o schema...as fi tare fericita...ralucapas@yahoo.com...multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Musette daca spui ca sucul de morcov l-a tolerat mai bine, da-i mai des scu de morcov si din cand in cand supa...in felul asta nu privezi nici de una nici de alta...si se obisnuiete si cu gusturile...
Sunt super haiosi cand nu stiu sa inghita...sa vezi ce haiosi sunt cand scuipa tot pe tine si se mai si distreaza pe tema asta

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Sa-ti traiasca puiutu, ralucapas!

Eu am o fetita de 5 luni jumate, alaptata numai la san, si am inceput de ieri cu supa de zarzavat cu putin orez (pana se obisnuieste sa inghita, apoi o sa-i pun si zarzavatul pisat, sa mai contina ceva...)

Am primit o schema de diversificare de la oanamada si alta ieri seara de la o prietena care e rezidenta la pediatrie aici in cj si o intrebat tot spitalu. Ti le trimit pe amandoua, is ft faine.

oanamada a inceput cu suc de fructe, in schema astalalta se incepe cu supa.

Te sfatuiesc sa astepti pana la 5 luni, daca asa zice si medicul, are toata viata sa manance mancare!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapas spune:

Musette79...multumesc pentru scheme..stiu ca e destul de greu sa-ti faci un pic de timp liber cand ai un pui mic...o sa astept totusi pana la 5 luni cu diversificarea...si o sa ma inspir din schemele trimise...multam inca o data...

Mergi la inceput

Noi tot cu supa, a 5-a zi, cand face 7 zile de supa incep sa-i pisez zarzavatul... Is cam ingrijorata ca am impresia ca nu se mai satura seara, parca mi-o scazut lactatia, ca se trezeste noaptea (azi noapte de 2 ori, inainte direct la 6-7 dimineata).

O s-o sun pe doctorita, sa-i dau ceva seara in plus?

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cereale, Musette...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Nu prea vad cum sa-i dau cereale, ca n-am atata lapte sa ma pot mulge ca lumea, si lapte praf nu i-am dat veci. Ma duc maine sa povestesc cu doctorita si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ptr inceput ai avea nevoie de doar 30 ml lapte ptr o masura de cereale,cantitatea se creste treptat..si eu inceput cu cereale cu lapte inclus,tocmai ca nu mulgeam prea mult, nu e musai sa-i dai cu laptele tau daca nu ai destul, sa stii ca nu e nicio tragedie, mai ales ca se dau din castronel cu lingurita!! intai le faci mai moi, ca smantana asa, apoi le ingrosi dupa cum le prefera si copilul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mussete, nici eu nu m-am muls ca sa ii fac cereale. I-am cumparat cereale de la Humana care se fac cu apa plata. Nu pateste absolut nimic, pentru ca dupa cum punea si Luny i le dai cu lingurita deci tzitzi ramane in continuare pentru lapte.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput