Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 31
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unducthable Hannen , Batool eu atat va spun la ce am mai spus ... pentru ca nu putem spune mai multe !!! planeta asta e plina de oameni , si sa stiti ca multi vad si aud TOTUL si PROSTI devarul NU SUNTEM plus mentalitatea : daca tii cu noi , esti civilizat, si alta specie de om , superior normal daca tii cu ei , esti un terorist dubios si un inapoiat ? oare ? Adevarul e numai unul . punct. la revedere diana A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE . http://diana74.webs.com/index.htm |
nici nu stii cum ma simt cind vad OAMENI ca tine(oameni care stiu sa faca diferenta,oameni care au inteles ca aici discutam despre vietile altor oameni,nu despre batalia religiilor),n-as putea exprima in cuvinte si un milion de multumiri nu ar egala sentimentele !
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
saphir spune:
citat din mesajul lui hannen De ce as fi,doar ce mi-a pregatit sotul o cafea si-o tzigara,ma duc sa-l "update" cu minciunele voastre. Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Mergi cu bine sa te mai indoctrineze barbata-tu un pic, pentru ca ti-ai cam pierdut argumentele si te repeti...si da-i si cu lamaie sa-ti treaca starile....
Rufus spune:
citat din mesajul lui hannen Doamna,cind o sa intelegi ca aici se discuta despre CRIMELE poporului Israel si nu despre crimele poporului meu() o sa mai discutam. |
Nu. Aici tu (si alte cateva) discutati doar de crimele Israelului. Cu de la voi putere, alta discutie nu acceptati. Subiectul Simonei era altul, cerea lamuriri despre situatia de acolo. Uite unde s-a ajuns...
Desi am o parere proprie, nu ma chinui sa v-o bag pe gat. Pot spune insa ca sunt dezgustat de extremismul din vorbele celor care se cred detinatoarele adevarului absolut. De-a lungul anilor, eu nu am vazut discutie mai extremista ca asta, chit ca au mai fost si pe alte subiecte sensibile. Dar cel mai tare ma deranjeaza indolenta cu care sunt tratate crimele propriului popor. Este ceva ireal.
Nu sunt eu in masura sa spun moderatorilor ce sa faca, dar poate ca aceasta mascarada ar trebui sistata. S-a indepartat demult de subiect, nu mai este decat propaganda, extremism si instigare la ura. Plus foarte multa minciuna.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Porumbita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nu. Aici tu (si alte cateva) discutati doar de crimele Israelului. Cu de la voi putere, alta discutie nu acceptati. Subiectul Simonei era altul, cerea lamuriri despre situatia de acolo. Uite unde s-a ajuns... Desi am o parere proprie, nu ma chinui sa v-o bag pe gat. Pot spune insa ca sunt dezgustat de extremismul din vorbele celor care se cred detinatoarele adevarului absolut. De-a lungul anilor, eu nu am vazut discutie mai extremista ca asta, chit ca au mai fost si pe alte subiecte sensibile. Dar cel mai tare ma deranjeaza indolenta cu care sunt tratate crimele propriului popor. Este ceva ireal. Nu sunt eu in masura sa spun moderatorilor ce sa faca, dar poate ca aceasta mascarada ar trebui sistata. S-a indepartat demult de subiect, nu mai este decat propaganda, extremism si instigare la ura. Plus foarte multa minciuna. |
total de acord cu tine...
hannen spune:
Acum te legi si de barbata-miu?Mai ai sageti otravite in tolba?
Hai mai scoate sa vada lumea de ce esti in stare!
Rufus!Si ma rog de ce am discuta despre alte crime?Cine a atacat pe cine acum?cine omoara pe cine?
Noi acceptam orice fel de discutie,cu exceptie cele insultatoare la adresa creierelor noastre,a familiilor ...ma rog,tactici de a distrage atentia de la subiectul discutiei.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hannen Hotul striga hotul! Asa si tu si neamul tau! Eu sunt onorata ca sunt muslima!sunt mindra! Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
nu te-ai putut abtine, nu?
´´asa si tu cu neamul tau´´-foarte foarte urat.Uite, citeste si tu pe net parerea egiptenilor, citeste ce a spus presedintele Abbas,ce cred libanezii despre acest conflict. Musulmani mandri asa ca tine dealtfel.
Adela99 spune:
citat din mesajul lui lorelaim DA, Israelul a fost CREAT ARTIFICIAL de catre britanici - sunt convinsa ca toata lumea stie acest lucru si ca e ignorat cu buna stiintza de cei care nici nu vor sa aduca in discutzie drepturile palestinienilor. Acolo NU va fii pace niciodata pt ca NU se doreste acest lucru... Se doreste eliminarea prin orice mijl a cat mai multor palestinieni... [...] Pt ca nu se vrea asta - se vrea "curatzarea" Gazei de orice urma de palestinian... nu numa de extremisti... [...]Asa cum m-am cutremurat citind si afland despre suferintzele evreilor in cel de-al doilea razboi mondial asa ma doare cand citesc despre Palestina, Irak, Afganistan, Somalia, etc. Poprul evreu NU este mai presus decat poporul palestinian si nici vice-versa. Sunt OAMENI si merita sa fie tratatzi ca oameni... nu ca si "carne de tun" pt a stafisface ambitziile politice si dif interese financiare ale "mai marilor" din Israel, din US, etc. |
asa gandesc si io da' io n-am energia voastra :(
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hannen Rufus!Si ma rog de ce am discuta despre alte crime?Cine a atacat pe cine acum?cine omoara pe cine? Noi acceptam orice fel de discutie,cu exceptie cele insultatoare la adresa creierelor noastre,a familiilor ...ma rog,tactici de a distrage atentia de la subiectul discutiei. Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
hai sa-ti reamintesc cine pe cine a atacat si cine pe cine omoara ca vad ca te-ai blocat No problem, te deblochez eu
1. Hamas trimite rachete catre Israel, lovind in civili. Gradinite, case, unde se nimereste, ca obiectuvele militare nu sunt in stare sa le atace. Asta nu se intamla de ieri de alaltaieri...
2. Israel acuza in nenumarate randuri ca vor incepe bombardamentele, daca Hamas nu inceteaza sa lovesca in civili.(actiune perfect legitima).E ca si cum, Harghita sau Covasna ar incepe sa trimita rachete spre...Cluj. Ce ar face romanii? Ghici..
3. Tratatul de pace a expirat pe 19 decembrie. hamas a refuzat reinnoirea lui si au inceput lupta de gherila.
4. Israel a inceput sa bombardeze, vizand tintele ´´militare´´ hamas. Hamas lansa rachete din curtile oamenilor CIVILI palestinieni. A venit bomba israeliana si i-a trimis pe cealalata lume.
5.A inceput nebunia. Hamas aduna trupurile sfartecate de bombe si le expun la TV, jelind.In acelasi timp, continua raidul de rachete spre Bat-Sheba(mai departe deocamdata nu pot ajunge).Presedintele Abbas, care NU este in gruparea hamas, acuza Hamasul de terorism.
Egiptenii inchid granitele si nu permit ca hamas sa se refugieze in Egipt.Hamas ucide un granicer egiptean.
6.Israelienii il ucid pe (XXX) cum dracu il cheama, unul dintre capii hamas. Isi pregatesc aramata pentru un atac terestru.
7. UE propune un tratat in zona, spunand ca Israel trebuie sa-.si inceteze atacurile. Tratatul este respins de catre SUA si Anglia, motivul fiind ´´ nu se precizeaza nicio actiune de incetare a atacurilor Hamas, decizia NU este echidistanta´´
8 Hamas declara ca vor fi de acord cu un tratat DOAR daca comunitatea internationala ii ASIGURA ca Israel nu ii va mai bombarda. NU spun un cuvant despre bombardamentele lor.
De-alungul timpului, Hamas a ucis sute de palestinieni care faceau parte din Fetah(parca asa se scrie).Gruparea Fetah(palestiniana) doreste PACE. Israelul doreste PACE. Hamas se opune prin atacuri spre Israel si spre palestinieni care nu le impartasesc ideologia(islamo-fascista)
Hamas cere ajutor gruparii Hezbolah citez´´ sa facem totul pentru a-i impiedica pe israeliti sa doarma´´
Acum cordonul se strange, hamas nu mai vede sperante, atacurile israelului se intensifica. Hamas(sustinuti de creierele spalate) incepe o propaganda de victimizare.MINT cu nerusinare si spun ca niciun ajutor nu ajunge in palestina din cauza Israelului.
Numarul mortilor este undeva in jur de 300-400. Ei ii numesc ´´morti civili´´. Procentul civililor este de circa 25%(sursa media..nu mai stiu care)
Nu mi se pare o situatie in premiera..Istoria se repeta in Gaza. Cat timp vor exista extremisti, cat timp iranul va alimenta teroristii, nu va fi pace in zona.Asta este parerea mea.
Nu mai conteaza CUM s-a format statul Israel. Aici nu vor cadea niciodata de acord arabii cu israelitii.Conteaza ca, inca de acum 60 de ani, tarile arabe din zona au fost ferme in a anunta ca, vor nimici sionistii.Imediat dupa fondarea Israelului de azi au inceput atacurile tarilor arabe din zona.In aceste razboaie, Israelul si-a anexat teritorii, pe care LE-A CEDAT mai apoi pentru PACE.
Si Gaza a fost cedata pentru pace. Asta pana a venit hamas in zona si se joaca de-a militarii.
Cu ceilalti vecini, exista tratate. Vezi Egiptul care, nu doar ca nu ataca Israelul ba mai si acuza miscarea palestiniana hamas si isi inchid granitele.
gabriella1 spune:
Lady J
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
iarina spune:
Cineva a pus link-uri pe aici cu Holocaustul?? Asta asa ca sa se intoarca stomacul pe dos ambelor tabere. Cate milioane de evrei a omorat Hitler? Cati au fost persecutati in Europa de-a lungul secolelor?
Ce facem acum? Ne batem in link-uri? ca io am asa un feeling ca alea de la Holocaust ar lua premiul...mai infioratoare de atat, o moarte mai lenta, mai nedemna, mai chinuitoare...rar am vazut.
Daca acum 3 pagini scriam in gluma, acum chiar cer in mod serios unui moderator sa inchida acest topic. Anyone?