Razboi in Orientul Mijlociu?

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Lorelai,multumim!
Frumos spus!

Saphir,chiar nu poti sa nu te legi de religia mea??cind o sa vezi in mine un OM,nu un musulman ,atunci o sa pot discuta cu tine!
Banuiesc ca asta o sa se intimple atunci cind armata israeliana o sa vada in palestinieni ,OAMENI ,nu musulmani de care trebuie sa curete pamintul!Adica la sfintu asteapta!
Pina una alta da-mi voie sa-mi fie greata de genocidul Israelului asupra palestinienilor,nu de ieri,nu de alaltaieri..

bine zicea batrina din documentar:Israelul,un sarpe pe care l-ai bagat in buzunarul de la piept!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Hannen cand tu ai sa fii pregatita sa deschizi ochii, si sper sa o faci curand, cand ai sa fii pregatita sa accepti greselile poporului tau, a celor de aceeasi religie cu tine, am sa vad in TINE personal, un OM. Deocamdata pentru mine esti o persoana de care imi este mila pentru spalaturile pe creier pe care le-ai suferit.

Am colega musulmanca, care CONDAMNDA VEHEMENT faptele musulmanilor teroristi din lume si are tot respectul meu. Pentru tine, care gasesti scuze teroristilor, nu pot sa am asa ceva...decat, ca si tine, stari de voma....

Mergi la inceput

Doamna,cind o sa intelegi ca aici se discuta despre CRIMELE poporului Israel si nu despre crimele poporului meu() o sa mai discutam.

Pina atunci distreaza-te insultindu-ma ca sunt spalata pe creier si mintind ca eu aprob faptele teroristilor!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Eu ma retrag din acest "conflict", pentru ca, asa ca si in realitate, nu se va ajunge nicaieri... fiecare cu a ma-sii.
Risc sa iti "seman" si asta nu ma onoreaza...

Edit: Daca as fi in locul tau, mi-ar fi rusine sa fac parte din aceeasi "comunitate" ( sa nu vorbim de religie ca te afecateaza, te frustreaza) cu cei care aduc teroarea in lume...

Mergi la inceput

Ei lasa teatrul ,zii mai bine ca obosit sa pozezi in "duamna".
doar ce ti-ai primit aplauze,floricele si pupicuri,acum n-oi vrea sa dezamagesti audienta,nu-i asa?
Trebuie salvata imaginea care e pe cale sa se darame!

Mergi la inceput

Asa,si sa nu uit.
M-a ingretosat minciuna si ipocrizia din mesajul tau(cu israelul care se apara,doar am dat quote la partea care m-a ingrestosat),nu copilul orfan!

Minciuna are picioare scurte si oricit de multi la numar ati fi,si oricit de mult ati incerca sa le "intoarceti" din condei in favoarea voastra ,nu tine.Nu cu mine cel putin!

Mergi la inceput

Hotul striga hotul!
Asa si tu si neamul tau!

Eu sunt onorata ca sunt muslima!sunt mindra!Si nu sunt deloc frustrata!De ce as fi,doar ce mi-a pregatit sotul o cafea si-o tzigara,ma duc sa-l "update" cu minciunele voastre.

Mergi la inceput

Nu am sa obosesc sa fiu o "duamna" pentru ca asta sunt eu.... si nu am sa ma las tarata de tine in tr-o situatie care nu ma caracterizwaza.

Cat despre link...sigur ca nu au putut sa fii obiectiva si sa comentezi doar linkul, care de altfel era subiectul postului meu.
Ai comentat ce te doare pe tine.... ce ta macina. Cred ca este foarte greu sa ai atata ura in tine. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ferit si nu am cunoscut ura, nici chiar pentru cei asemeni tie.
De ai vedea 1000000000 linkuri asemanatoare, nu ai cum sa fii induiasata si sa condamni faptele eroilor tai, criminali.

Mergi la inceput

Ce faci ,n-ai zis ca nu mai scrii?Trebuia sa bagi un edit si iti tineai promisiunea

E ca nu te poti abtine sa ma jignesti?Asa-i cu cioara vopsita papagal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Hannen , Batool eu atat va spun la ce am mai spus ... pentru ca nu putem spune mai multe !!!

planeta asta e plina de oameni , si sa stiti ca multi vad si aud TOTUL si PROSTI NU SUNTEM

plus mentalitatea : daca tii cu noi , esti civilizat, si alta specie de om , superior normal

daca tii cu ei , esti un terorist dubios si un inapoiat ?

oare ? Adevarul e numai unul . punct.

la revedere

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput