Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 22
nadinas spune:
Crinuta am vazut linku-rile si nu mi-a venit sa cred,m-am cutremurat.
Nu mai zic nimic mai mult!
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Da,m-am enervat ca sunt om si eu si m-am saturat sa va aud cu aceasi placa ,indobitociti de mass-media la fel ca acei copii pe care mi-i dai exemplu. Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Eu ma refeream la aceste afirmatii ale tale unde clar precizai ca suntem indobitociti de mass-media.Daca nu am inteles bine scuze
Cait
Home is where heart is...
A_Iulia spune:
Crinuta, multumesc de link-uri. Oare de ce sunt tolerate astfel de emisiuni la TV? Chiar in Egipt?! Daca as locui acolo, mi-ar fi groaza sa stiu ca fetita mea poate privi la astfel de emisiuni.
Rufus spune:
citat din mesajul lui hannen Da,m-am enervat ca sunt om si eu si m-am saturat sa va aud cu aceasi placa ,indobitociti de mass-media la fel ca acei copii pe care mi-i dai exemplu. |
Te rog...nu jigni.
Poate mani****ti?
Oricum, ma tot mir ca nu realizezi...mani****rea e in ambele sensuri. Adevarul unic (cel putin in cazul asta) nu exista. Cine il nascoceste are mintea bolnava si muuuulte interese. De ce trebuie sa te raliezi unor astfel de persoane?
Ne-ai numit in toate felurile, ai batut campii la greu (in afara de chestii concrete), cum vrei sa stea omul sa citeasca ce ai de spus?
Te rog, nu mai jigni!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
blackpanterro spune:
Nu pot sa spun decat ca atata timp cat va exista religie, va exista si razboi :((
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
capcaunul spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Nu pot sa spun decat ca atata timp cat va exista religie, va exista si razboi :(( |
Fiecare religie cu propria oaste a Domnului.
ladyJ spune:
Mai, stau si ma intreb si eu ca proasta....citeam cu vreo doua pagini in urma unde cineva scria ca ´´palestina nu a fost invinsa niciodata´´, ´´genocidul facut de evrei´´ ´´crimele impotriva civililor´´ etc si etc.
Nu e vorba de nico religie aici, in acest razboi! E vorba de teritorii si de extremism.Clar ca lacrima.
Nu am auzit din ´´tastele´´ nervoaselor de aici pe forum, ca-si doresc PACEA, sa dea Dumnezeu(Allah sau alt nume) sa fie PACE, LINISTE, BUNA INTELEGERE. NUUU...pai ce-s prostiile astea?
Mai bine aruncam cu venin in stanga si dreapta.
O pentru Saphir, care nu s-a lasat prinsa in polemica, nu a scuipat venin in cei care o jignesc pe fata, pe ea si pe poporul adoptiv(baniuesc) din care acum face parte.
S-a lovit in americani, in israelieni, in tarile arabe neimplicate in conflict, s-a lovit in cei care au alta parere, dar despre radicalii islamisti-nicio vorba, nicio vina.
Cuvantul ´´genocid´´ este imediat atribuit israelitilor, fara drept de replica.Scris cu litere de-o schioapa, repetat obsesiv...restul a disparut subit, nu exista nu a existat vreodata.
Ce frumos ar fi sa scrieti cu litere de-o schioapa si colorate urmatoarea fraza: ´´da doamne sa fie pace acolo, sa nu mai moara copii si civili nevinovati, sa nu mai fie atentate ,sa locuiasca israelienii si palestinienii in liniste si pace, sa se semneze tratate care sa fie respectate´´.
Ei? Cum suna asta?Plictisitor nu?
In acest caz continuati sa instigati la ura.De care parte va place.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hannen Voi ati citit titlul si ce s-a scris aici? Babuiesc ca daca citeati ati fi aflat ca noi discutam despre GENOCIDUL pe care-l face Israelul in Palestina. Chiar v-a fost greu sa va abtineti in a aduce iar prostestele si vechile argumente cu "arabii ii urasc pe evrei"? Chiar nu va e jena? Banuiesc ca evreii crapa in paishpe de dragul arabilor!Asa ca voi! De aia nu aveti loc de ei!De musulmani! Ne iubiti de nu mai puteti de aia atunci cind in fata voastra sute ,mii de civili sunt casapiti veniti sa dati ochii peste cap de ura arabilor importiva evreilor si ca fosti teroristi s-au convertit la crestinism. Mare baguba`n ciuperci!Aia erau oricum dushi de-acasa,pastratii sanatosi! Mai mare ipocrizie nu mi-a fost dat sa vad!Si de la cine? Crinuta,lasa teroristii ,converteste-l pe barbata-tu intai! Oare si pe el il privesti in ochi si-i explici cit de mult ii urasc arabii pe evrei? Edit: Are barbata-miu o vorba ,"the one who can`t see thru the sieve,is blind!" Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Nope! TU vorbesti despre ´´genocidul´´ pe care-l face Israel. Aici se vorbeste in general despre situatia din Orientul mijlociu(Israel contra miscarea extremista hamas)
Mie una nu mi-e jena sa vorbesc despre vechea sicana dintre arabi si evrei.(ca tot ai adus asta in discutie) De ce mi-ar fi? Ti se pare cumva ca nu exista?
Da tie nu ti-e jena sa faci atac la persoana si sa te adresezi Crinutei asa cum ai facut-o? O iei muult prea personal, esti mult prea patimasa, Hannen.
Ca un PS- daca se urmarea lovirea civililor, asa de dragul casapirii, fii tu sigura ca pana acum erau nu 500 de morti,( nici astia nu sunt toti civili ci militanti hamas) ci 5000(Mimim) de morti in randurile popu-la-ti-ei civile.
Daca o armata ar ataca civilii(orice armata, orice civili) intr-o zi cel mult doua s-ar injumatati numarul civililor, este clar de ce.
crinuta spune:
Hannen, esti singura de aici care ori nu intelegi, ori te faci ca nu intelegi, in schimb scuipi venin cat poti. Doar citeste-ti mesajele si vei vedea.
Cum a zis Saphir, o iei mult prea personal.
Tu chiar nu vezi legatura intre indoctrinarea copiilor ( si in tari in care nu exista conflicte) si conflictele ulterioare?
Nu doar familia este de vina, ci mass media din acele tari, dovada fiind clar acele emisiuni.
Nici nu cred ca te-ai uitat la acele filmulete ( si nu reprezinta decat o mica parte din filmulete), pentru ca daca te uitai, partea umana din tine, omul Hannen, ar fi reactionat altfel.
Vezi copii de 10-11 ani din Palestina, care, intrebati fiind despre martiraj, raspund ca vor sa devina martiri, ca e ceve deosebit, si ca asa ajung in rai. Ce minciuna, in ce hal l-ati coborat pe Dumnezeu.
Nu te gandesti ca sute de mii de copii/tineri, isi pot pierde sufletul din cauza invataturilor acestea? Ii transformati in masini de urat si de ucis, le ucideti discernamantul, iar porunca lui Dumnezeu " sa nu ucizi", este ridicata in islam la rang de virtute!!!!!!
Sau alte filmulete, in care 2 copii tot din Palestina, a caror mama s-a sinucis ( a devenit " martir"), sunt chemati in emisiune si intrebati unde este mama lor, si daca doresc si ei sa mearga in cer la ea....
Sau, spectacolele de gradinita si scoala, in care tema principala este lupta contra evreilor.
Nu iti creste tenisunea vazand fetite de 2-3 ani acoperite, care spun ca evreii sunt " pigs"????????? Ti se pare un fenomen normal?
Eu vad o mare legatura dintre invataturile islamice si efectele din ziua de azi, si da, voi spune ce gandesc, pentru ca n-o sa ma cenzurezi tu!
Jignesti, deja nu te mai abtii, acum spui de fapt ce gandesti, te legi de chestii personale, pe care repet, nu te privesc, si e culmea obrazniciei, si a tupeului sa le aduci intr-o discutie publica, ca apoi sa mai imi si spui la ce sa ma limitez.
Noi trebuie sa spunem aici doar ce vrei tu sa auzi, sau cum?
Voi nu vreti pacea, pentru ca semanati doar ura si razboi, iar daca sunt interese ca acel conflict sa nu se stinga, ca ura dintre cele 2 natii sa fie mereu alimentata, atunci cu siguranta ca atat musulmanii, cat si evreii isi aduc aportul.
Mai bine ati cadea in genunchi, l-ati implora pe Dumnezeu sa opreasca conflictul acesta.
Vor fi si evreii judecati pt pacatele lor, asa cum veti fi si voi judecati si intrebati, ce ati facut concret, pentru a opri conflictele, ca, in afara de ura, eu nu vad nimic.
Culmea e ca Batool, a luat avertisment, cu toate ca, spre deosebire de tine nu a jignit. Ea traieste o drama, in schimb tu ai depasit orice limita, si mai mult decat atat, nu poti sau nu vrei sa vezi adevarata problema.
Adina, nu stiu de ce se accepta acele emisiuni, dar nu doar ca se accepta, dar se promoveaza, iar din aceea ce am observat, acest fenomen se extinde.
Este ceva ce nu mi-as fi putut inchipui ca voi vedea intr-o zi...
Nadinas, aceeasi reactie am avut-o si eu. Ce putem face noi in afara semnalarii acestui fenomen?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
www.dozule.org/UK/UK_extra/UK_VSG.html" target="_blank">important
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
crinuta spune:
citat din mesajul lui ladyJ Mai, stau si ma intreb si eu ca proasta....citeam cu vreo doua pagini in urma unde cineva scria ca ´´palestina nu a fost invinsa niciodata´´, ´´genocidul facut de evrei´´ ´´crimele impotriva civililor´´ etc si etc. Nu e vorba de nico religie aici, in acest razboi! E vorba de teritorii si de extremism.Clar ca lacrima. Nu am auzit din ´´tastele´´ nervoaselor de aici pe forum, ca-si doresc PACEA, sa dea Dumnezeu(Allah sau alt nume) sa fie PACE, LINISTE, BUNA INTELEGERE. NUUU...pai ce-s prostiile astea? Mai bine aruncam cu venin in stanga si dreapta. O pentru Saphir, care nu s-a lasat prinsa in polemica, nu a scuipat venin in cei care o jignesc pe fata, pe ea si pe poporul adoptiv(baniuesc) din care acum face parte. S-a lovit in americani, in israelieni, in tarile arabe neimplicate in conflict, s-a lovit in cei care au alta parere, dar despre radicalii islamisti-nicio vorba, nicio vina. Cuvantul ´´genocid´´ este imediat atribuit israelitilor, fara drept de replica.Scris cu litere de-o schioapa, repetat obsesiv...restul a disparut subit, nu exista nu a existat vreodata. Ce frumos ar fi sa scrieti cu litere de-o schioapa si colorate urmatoarea fraza: ´´da doamne sa fie pace acolo, sa nu mai moara copii si civili nevinovati, sa nu mai fie atentate ,sa locuiasca israelienii si palestinienii in liniste si pace, sa se semneze tratate care sa fie respectate´´. Ei? Cum suna asta?Plictisitor nu? In acest caz continuati sa instigati la ura.De care parte va place. |
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
www.dozule.org/UK/UK_extra/UK_VSG.html" target="_blank">important
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos