Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 21
hannen spune:
Voi ati citit titlul si ce s-a scris aici?
Babuiesc ca daca citeati ati fi aflat ca noi discutam despre GENOCIDUL pe care-l face Israelul in Palestina.
Chiar v-a fost greu sa va abtineti in a aduce iar prostestele si vechile argumente cu "arabii ii urasc pe evrei"?
Chiar nu va e jena?
Banuiesc ca evreii crapa in paishpe de dragul arabilor!Asa ca voi!
De aia nu aveti loc de ei!De musulmani!
Ne iubiti de nu mai puteti de aia atunci cind in fata voastra sute ,mii de civili sunt casapiti veniti sa dati ochii peste cap de ura arabilor importiva evreilor si ca fosti teroristi s-au convertit la crestinism.
Mare baguba`n ciuperci!Aia erau oricum dushi de-acasa,pastratii sanatosi!
Mai mare ipocrizie nu mi-a fost dat sa vad!Si de la cine?
Crinuta,lasa teroristii ,converteste-l pe barbata-tu intai!
Oare si pe el il privesti in ochi si-i explici cit de mult ii urasc arabii pe evrei?
Edit:
Are barbata-miu o vorba ,"the one who can`t see thru the sieve,is blind!"
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
crinuta spune:
Ah, te-ai enervat. Cred si eu, adevarul doare, nu-i asa?
E nasol sa vezi cum sunt brainwashed copiii in islam, si cand te gandesti ca voi o numiti religia pacii, dar asta e, ei urmeaza calea profetului, dar nu, nu asta e esenta discutiei, bineinteles.
Mama lor de evrei ( oare cum sunt numiti in coran/), ei sunt de vina pentru tot, in timp ce musulmanii ( in cazul asta palestinienii sunt inocenti). Cut the crap, ca nu prostiti pe nimeni.
Ambele parti au partea lor de vina, si nimeni nu scuza faptele evreilor, asta sa fie clar! Crima ramane crima, indiferent de cine e comisa, dar nimeni, absolut nimeni nu paote nega efectele negative ( putin spus) aduse de islam.
Tocmai de aceea am si aratat acele link-uri, ca sa se vada clar cum sunt educati copiii din tari diferite, si cum un asa zis cleric ajunge sa spuna ca e cel mai frumos lucru pe care l-a putut auzi, ca evreii sunt asa si pe dincolo. Ce intaltator..., intr-adevar.
Asta este crima, sa indoctrinezi niste fiinte nevinovate, sa ii inveti de mici ca e normal sa urasca, sa judece, sa catalogheze. Sunt direct raspunzatori pentru sufletele lor. Asta nu te revolta?
Cum se poate stinge conflictul cand este mereu alimentat cu ura?
Mama ce va iritati cand auziti de convertiri. Ca iti place sau nu, ele exista.
Si ce fac eu, sau ce nu fac, nu e treaba ta. Pastreaza-ti sugestiile pentru tine, ca nu ti-am cerut parerea.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
www.dozule.org/UK/UK_extra/UK_VSG.html" target="_blank">important
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
hannen spune:
Da,m-am enervat ca sunt om si eu si m-am saturat sa va aud cu aceasi placa ,indobitociti de mass-media la fel ca acei copii pe care mi-i dai exemplu.
Nu ma cunosti si nu ai de unde sti ce gindesc eu despre aceste lucruri dar iti permiti sa ma acuzi doar pt. ca ,culmea culmilor ,sunt musulmanca si automat (nu-i asa) sunt asa cum stii tu,indoctrinata,plina de ura...bla,bla,bla
Stii ce doare?doare faptul ca v-ati pierdut orice simt,ca minciuna si opresia ia amploare ,ca oamenii fara ajutor sunt condamnati la moarte de nepasarea groteasca a toti celor care-i judeca dupa religie,rasa,culoare...inclusiv cea politica.
Doare ca primeaza nedreptatea,doare cind strigatul de ajutor iti este innabusit de pumnul mare a puterilor lumii!
Doare cind adevarul nu se mai cerne de minciuna !doare cind indiferent ce zici ,nu te poti face auzit (asa cum fac eu) doar pt. ca esti muslim.Doare atunci cind nedreptatea s-a instaurat confortabil si semenii tai orbiti de ura si indoctrinati pina in maduva oaselor te lasa sa mori fiidca ...iar,esti muslim,deci esti terorist(sau ii aprobi) si nu-i asa,O MERITI!
Doare cind tu casatorita cu un muslim,te gindesti doar la convertiti!Cind nu mai stii cum si pe ce cale sa evidentiezi ca sunt musulmani care s-au convertit la crestinism.Pastreaza-i linistita si mindreste-te cit poti ,unde si cit vrei!Nu face nicaieri,crede-ma!
Numarul celor care se convertesc invers e imens .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
hannen spune:
Si in sfirsit u made it clear,e doar despre religie,NU!
Incredibil!
Te invit sa scrii tu cum sunt numiti evreii in Coran!Cit tupeu nesimtit!
hannen spune:
Si ca sa-ti explic de ce am zis "tupeu nesimtit",nu ca ar trebui dar sa nu ramana cititorii neelucidati.
Tu ai adus pe tapet religia iar eu am gresit cind ti-am zis ca nu ma cunosti,de fapt,ar fi trebuit sa-ti spun ca in toti acesti ani de cind ne cunoastem virtual,dupa atitea discutii pe forum si in privat ,ar fi trebuit sa ma cunosti macar putin inainte sa vorbesti asa despre religia mea.Am crezut ca bunul simt este inca cel care are ultimul cuvint.
Se pare ca am avut pretentii prea mari.Nu aveam cum sa astept asta din moment ce tu nu il respecti macar pe sotul tau.Cum sa faci asta cu mine nu-i asa?
colac peste pupaza vii si declari asa misterios "mama lor de evrei,oare cum sunt numiti in coran?"
De parca tu ai sti cum sunt numiti evreii in coran!!Asta vrei ,sa lasi impresia ca, "stii tu Hannen,ciocu mic ca acu` torn eu adevarul".
Daca te-ai fi rezumat la "Ambele parti au partea lor de vina, si nimeni nu scuza faptele evreilor, asta sa fie clar!" ar fi fost mult mai bine.Dar nuuu,nuu,trebuia sa zici tu ceva despre Islam,asa din prea multa dragoste .
saphir spune:
La multi ani si voua.
Hannen, chiar ca o iei prea in serios... si nu faci decat sa-ti faci nervi.
Oricum problemele se rezolva la nivel inalt.
saphir spune:
Hannen, citeste putin aici, te rog: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3648260,00.html
Multumesc.
cait spune:
Eu cred ca vina este impartita intre cele doua state si sincer cred ca niciodata in zona nu se va ajunge la nici o intelegere.
Hannen scuza-ma dar sa spui ca suntem indobitociti de mass-media e un pic prea de tot.Nu te gandesti ca poate mai citim si noi una alta, ne mai informam, poate avem prieteni si familie care traiesc in zona si poate asa cunoastem mai multe?Iar acei copii din link-urile date de Crinuta nu sunt indobitociti de mass-media cum spui tu ci de familii.Nu cred ca ura insuflata unui copil este o solutie.
Iar de convertirea acelor šn ciuperciš sincer prefer asa decat sa mai puna cateva bombe in stanga sau in dreapta ca doar la origini sunt teroristi.
Cait
Home is where heart is...
diala spune:
LA MULTI ANI! inainte de toate.
Am zis ca nu intru in polemica asta, dar totusi, am si eu o intrebare: chiar nimeni nu a citit "Protocoalele din Sion", sau alte carti mai documentate, care poate v-ar clarifica mai bine lucrurile, si ce se intampla acolo?
Pentru cei care nu le-au citit, cateva exemple din protocoale:
"Daca se vor naste la un moment dat dezordini intr-un Stat, aceasta va insemna ca am avut chiar noi nevoie sa generam tulburari pentru a nimici o solidaritate prea mare. (Protocol 13) "
"Crizele economice au fost si vor fi deseori provocate cu abilitate chiar de noi cu scopul de a retrage bani din circulatie. (Protocol 20)"
"In general, presa noastra contemporana va demasca numai afacerile coruptiei de stat, religiile, incapacitatea flagranta si prostia actualilor conducatori si toate acestea vor fi facute in termeni cei mai injositori, pentru a-i ponegri si calomnia mai ales pe cei buni si destoinici in toate modurile, asa cum numai noi stim sa facem cu genialitatea noastra diabolica. (Protocol 17)"
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Eu cred ca vina este impartita intre cele doua state si sincer cred ca niciodata in zona nu se va ajunge la nici o intelegere. Hannen scuza-ma dar sa spui ca suntem indobitociti de mass-media e un pic prea de tot.Nu te gandesti ca poate mai citim si noi una alta, ne mai informam, poate avem prieteni si familie care traiesc in zona si poate asa cunoastem mai multe?Iar acei copii din link-urile date de Crinuta nu sunt indobitociti de mass-media cum spui tu ci de familii.Nu cred ca ura insuflata unui copil este o solutie. Iar de convertirea acelor šn ciuperciš sincer prefer asa decat sa mai puna cateva bombe in stanga sau in dreapta ca doar la origini sunt teroristi. Cait Home is where heart is... |
Eu n-am afirmat altceva !Ci am spus STOP violentei asupra po****tiei civile!
Nici n-am ridicat in slavi Hamas,nici pe cei care isi indoctrineaza copiii !Asa ca nu vad pt. ce se da Crinuta in stamba pe aici!
Si nici n-am zis ca toti care citesc pe aici sunt indobitociti,din contra,cei care NU citesc pe ici pe colo,nu cunosc,nu se intereseaza ,nu deschid un link...nu fac nimic decit dau din taste asa de "dragul" arabilor.