Grup de suport doar pt. mamici anti-vaccin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

OK, pun niste linkuri.

In germana



natynic, in primul rand imi pare tare rau sa citesc despre efectele vaccinului asupra fetitei tale, dar imi pare bine ca ai fost vigilenta si ai facut imediat asocierea. Bravo si pentru medicii care ti-au atras atentia asupra componentei P. Primul link de mai jos este exact ceea ce iti trebuie tie, chiar ti-as recomanda sa citesti toata cartea, s-o comanzi in engleza (daca nu poti, da-mi adresa ta, ti-o comand eu de pe amazon si ti-o trimit prin posta):

Harris L. Coulter - www.amazon.com/Dpt-Shot-Harris-L-Coulter/dp/0446341037/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1230463720&sr=1-1" target="_blank">DPT - A shot in the dark )

In romana



In engleza




Sper sa functioneze toate.


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

http://www.youtube.com/watch?v=v06YyxObm9g The Hidden Truth in 5 episoade
Si eu sunt fooooarte interesata!pana acum am refuzat ROR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miss Parker, ai PM

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Fara sa intru in polemica :) sunt de acord cu multe ideei si cred ca multe vaccinuri probabil la unii copii le fac rau vreau doar sa spun o parere.
Copii care nu se vaccineaza nu fac bolile copilariei sau alte boli fiindca noi ceilalti din jurul lor ne-am vaccinat copii deci sursa nu mai exista. Sa nu uitam ca pe vremea bunicii de o boala banala a copilariei se murea. In Anglia au facut teste au eliminat pt un an sau doi nu mai stiu exact anumite vaccinuri si a crescut mortalitatea infantila foarte mult. Le-au reindrodus si au scazut rata in limite anterioare. Eu nu spun sa vaccinati copii pentru toate bolile insa pentru unele merita sa va documentati foarte bine, sa vorbiti cu mai multi medici si daca faceti cumva vaccinul sa va asigurati voi mamicile ca , copilul este perfect sanatos iar cine-l face stie sa utilizeze un vaccin bun/in termen de garantie etc.
Eu va doresc sanatate la copilasi, sa nu aveti nevoie niciodata de vaccinuri sau orice fel de tratament si multa intelepciune in orice decizie luati.

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
Eu nu spun sa vaccinati copii pentru toate bolile insa pentru unele merita sa va documentati foarte bine, sa vorbiti cu mai multi medici si daca faceti cumva vaccinul sa va asigurati voi mamicile ca , copilul este perfect sanatos iar cine-l face stie sa utilizeze un vaccin bun/in termen de garantie etc.


De acordEu am inceput prin a relata cazul copilului meu, care e o supozitie, n-am dat (inca) cu barda in nimeni; n-am spus ca sunt impotriva vaccinarii de orice fel. Mi s-ar parea aberant sa nu-mi protejez copilul impotriva tuberculozei intr-o tara ca Romania in care ea circula pe strada; impotriva tetanosului care ramane o boala potential mortala; sau sa nu accept ca, oprind vaccinarea anti-polio aceasta cumplita boala ar putea reaparea. DAR: pentru ce vaccin impotriva varicelei, cea mai benigna boala a copilariei?; pentru ce vaccin impotriva rubeolei, care se stie bine ca nu intotdeauna confera imunitate pe viata asa cum o face boala in sine?-ramai gravida, stai linistita ca ai anticorpi anti-rubeola si de fapt poti fi complet expusa, tu si fatul...; de ce vaccin impotriva pneumococului la copii sanatosi, cu splina normala, cand pneumococul este periculos in primul rand la imunodeprimati, la tarati, etc?; ca sa nu mai spun de recentul Gardasil care Dumnezeu stie ce surprize ne va oferi peste niste ani de zile-dar deh, a fost mai simplu de investit sume uriase intr-o vaccinare pe alocuri chiar gratuita decat intr-o campanie serioasa pentru sexul protejat si pentru controlul ginecologic periodic.
Adica, pentru a nu o mai lungi, de ce sa vaccinam pentru orice boala ne trasneste prin cap, fara a ne gandi la ce supunem in acest fel sistemul nostru imunitar? Ne mai miram atunci de ce suntem atat de bolnavi? De ce virozele simple trec atat de greu, de ce se face cancer la varste incredibil de tinere, de ce se dezvolta atat de lesne rezistenta la antibiotice?
Deci intr-adevar, de informare e nevoie. Si sa incetam sa consideram vaccinarea o axioma a medicinei: cu orice, oricui, oricand. Caci, precum i toate in lumea asta, exista NUANTE...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

"Adica, pentru a nu o mai lungi, de ce sa vaccinam pentru orice boala ne trasneste prin cap, fara a ne gandi la ce supunem in acest fel sistemul nostru imunitar? Ne mai miram atunci de ce suntem atat de bolnavi? De ce virozele simple trec atat de greu, de ce se face cancer la varste incredibil de tinere, de ce se dezvolta atat de lesne rezistenta la antibiotice?"

Ai dreptate exact asta am spus si eu sa ne informam foarte bine!
Si cred ca sistemul imunitar se intareste si daca nu ne mai cocolosim copii tot timpul si dam cu dezinfectant pe toate, si cred ca alimentatia este un factor foarte important si miscarea in aer liber. In schimb acuma avem parte de vaccinari pt orice, de antibiotice luate pt orice si de o viata foarte sedentara in fata tv-ului. Cred ca masura in orice si cunoasterea pot sa ne faca sa avem o viata sanatoasa .


poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miss Parker - as fi vrut sa te intreb daca impotriva polio ii vei face vaccinul lui David.
Iti si spun de ce te intreb. Cand eram mica, la bunicii mei in bloc statea un baiat (nu mai stiu exact varsta, poate era adolescent, fata de mine era mult mai mare). Ma speriam cand il vedeam, si am aflat apoi ca retardul lui si deformarile erau urmarea unei poliomelite facute in copilarie. Nu pot sa descriu efectele bolii, dar va asigur ca au fost crunte, ma uitam cutremurata la bietul copil. Poate pt ca si eu eram atunci doar un copil.

Eu sunt asa de ingrozita de boala asta, de atunci, ca nici nu indraznesc sa caut informatii, mi-au ramas sechele, la modul cel mai sincer. Nu stiu daca vaccinul apara de boala asta, si in ce proportie e sigur, dar numai pe-asta - si-l fac cu amandoua mainile.

Te intreb ca pura curiozitate, sa aflu o parere, nu e nimic polemic in intrebarea mea, te asigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

andira, esti sigura ca baiatul acela nu a suferit de sindromul Guillain-Barré? Fiindca din ce am citit eu se pare ca simptomele acestei boli sunt aproape identice cu cele ale poliomielitei, cel putin in ce priveste paralizia muschilor. La Guillain-Barré mai intervin si paralizii ale organelor, iar aceasta forma de paralizie nu este reversibila. Nu poti fi sigura 100% ca acel baiat a avut polio. Asta una.

A doua, pe vremea noastra se vaccina in Romania fara exceptii, asa ca sunt convinsa ca acel baiat a fost vaccinat impotriva poliomielitei.

A treia, in februarie 2000 Curtea Federala din Karlsruhe a decretat ca <<in Germania din 1986 nu a mai existat nici un caz de polio. Ca atare, riscul de a se imbolnavi din cauza unui vaccin cu virusi activi devenise mai mare decat riscul de a se infecta cu "virusi salbatici", iar putinele cazuri de polio ramase in Germania au fost toate cauzate de vaccinarea cu virusi activi (asa numitele "poliomielitide de vaccinare")>>.

Deci daca expertii care au furnizat datele respective au facut aceasta declaratie in anul 2000, inseamna ca ei inca din 1986 stiau ca in Germania nu mai existasera cazuri de polio. In mai 2002 a anuntat si Revista Medicilor ca Germania este declarata ca fiind "polio free". A durat deci 16 ani pana cand sistemele de sanatate au implementat cunostintele medicale. Ce ne spune asta?

Si totusi inca se vaccineaza impotriva poliomielitei, caci acum trebuie sa fie protejata p-o-p-u-l-a-t-i-a de cazurile de boala aduse din tarile asiatice si de cazurile de boala provocate (atentie) de oamenii care au fost vaccinati cu virusi activi. Deci brusc se stie acum ca cei vaccinati cu virusi activi pot elimina virusul respectiv intr-o perioada de 16 ani si de aceea ei pot infecta pe altii. Deci acum se vaccineaza iar cu virusii morti, care inainte fusesera declarati inefectivi.

Curtea Federala scrie mai departe ca (citez exact) "exista anumite indicatii cum ca anumite cazuri de paralizie, in special a picioarelor, pot aparea si din cauza asa-numitului sindrom Guillain-Barré, care este de asemenea o consecinta temuta a vaccinarii cu virusi activi impotriva poliomielitei".

andira, indrazneste si cauta informatii, citeste pe tema asta mai mult. Nu are ce sa-ti dauneze. Am pus atatea linkuri, intra si citeste si despre vaccinul impotriva poliomielitei, poate iti mai dispar din sechele.

Si ca sa-ti raspund si la intrebare, in Germania vaccinul asta se administreaza oral, deci nu se injecteaza in corpul copilului nici un fel de proteina straina combinata cu alte chimicale gen aluminium, mercur, formaldehida etc. Asta ar fi unul din motivele pentru care nu as refuza chiar a priori acest vaccin, daca el ar fi necesar. Dar din cate m-am informat eu nu este.


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si link-uri care sa sustina vaccinarea aveti?

Eu va sfatuiesc sa intrebati medici - multi medici, competenti, nu sa cititi tot felul de articole one-sided de pe Internet. Circula o multime de "specialisti" peste tot, de altfel. Pentru ca e vorba de viata si sanatatea copiilor vostri, ceea ce e destul de mult.

Eu sint pro-vaccinare si pro tratament alopat. Pe vremuri cind nu existau vaccinuri supravietuiau 2 copii din 12, acum se intimpla asa in tarile subdezvoltate unde nu se face vaccinare obligatorie. Voi veti spune ca ai vostri copii nu au sa aiba niciodata contact cu o persoana care are bolile astea la care refuzati vaccinul, dar puteti fi absolut sigure?

natynic, si eu am avut copil prematur. Poate ar trebui sa amini vaccinarea pentru virsta de 1 an corectata, daca ai dubii. Dar nu da aici apa la moara, ce scrii tu se intelege ca o generalizare si un motiv in plus.


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

natynic, si eu am avut copil prematur. Poate ar trebui sa amini vaccinarea pentru virsta de 1 an corectata, daca ai dubii. Dar nu da aici apa la moara, ce scrii tu se intelege ca o generalizare si un motiv in plus.


Nu am dat nicio apa la moara. In privinta copilului meu nascut prematur si a problemelor avute mi-am exprimat niste temeri, pe care nu le-am inventat eu, sunt supozitiile unui medic specialist neurolog dintr-un mare spital bucurestean si ale unui medic specialist in recuperare si fizioterapie la copii, cu un lung stadiu de pregatire in Franta facut in acest domeniu; deci nu homeopati, nu fitoterapeuti, nu bioenergeticieni; medici cat se poate de medici, care practica strict medicina alopata, la fel ca si mine.
Cat despre generalizare si dat apa la moara...chiar te rog sa recitesti cand ai timp raspunsul pe care i l-am dat lui Deus. Ca sa vezi ca, departe de a generaliza, am sustinut ca exista vaccinuri al caror beneficiu intrece categoric riscurile si pe care ar fi o crima sa refuzi a le face copilului; dar si vaccinuri al caror beneficiu e minim si care, insumate, bulverseaza si lasa complet vulnerabil sistemul imunitar bombardat aiurea.
P.S. Pe vremea cand nu existau vaccinuri mureau 10 copii din 12 si pt ca nu existau mijloacele terapeutice moderne: antibiotice, tratament suportiv, la nevoie terapie intensiva, etc. Asta daca e sa respectam adevarul complet
Nu te supara Sirimie, tu esti o persoana inteligenta pe care o stimez mult dar te rog, nu-mi rastalmaci vorbele.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput