umbla mereu descult !
Raspunsuri - Pagina 3
Ashera spune:
Si noi ne-am luptat cu sosetele. Pana mi-am dat seama ca, desi e rece la picioare, se simte bine asa...
Acum, cand ii este frig, vine si imi aduce sosetele si imi arata ca vrea sa il incalt. In momentul in care ii este prea cald, si le da jos.
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
alinkav spune:
Oare exista vreun copil care sa nu umble descult prin casa?![]()
Eu nu ma mai stresez, ci procedez asa, ii pun dress si deasupra pntaloni scurti(noi avem in dotare pantaloni 3/4
), si gata nu imi fac griji(ptr fetita, cu baiatul nu am treaba, sta cu sosetele in picioare).Eu nu stiu cum e la voi pe gresie, dar eu nu pot tine piciorul descult, ca imi ingeata intr-o secunda!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
szivarvany spune:
Giulia isi alege singura sosetele, asa ca avem doua sertare pline, colorate, lungi, scurte, cu modele ![]()
Papuci la fel, de toate soiurile si culorile.
Insa ea mereu e rece la picioare si maini.
Am si eu un fix cu sosete in picioare si shalele acoperite
, pt shale insa folosim, inca, body-uri 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
mina spune:
Nici Matei nu e cine stie ce fan sosete. Dar are cu cine semana...eu numa acuma cand is minus grade afara simt ca e rece gresia...altfel, desculta prin toata casa. Bine, hai, daca se leaga rau sotul de mine, imi pun sosete. In papuci ma impiedic desi mi-a cumparat sotul, ca Mamagiuliei, o mie de perechi, pe culori, pe modele, pe stiluri...N-am spor la facut treaba in casa cu papuci in picioare si gata.
Pe vizigot numa cu sosete il pacalesc. Raaar de tot, poate de dragul noutatii, mai pune cate un shoshon mai deosebit. Dar ii trece repede entuziasmul.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
vrajitoarea spune:
am reusit sa ii dau sosete de cateva ori-am spus ca le arunc pe geam la alti copii si a mers.dar le da jos cand vrea el ,dupa un timp.
octopusu spune:
Nici baiatul meu de 3 ani nu prea sta incaltat. Eu am renuntat de mult sa mai insist pt ca el cred ca are o circulatie ft buna si rar are picioarele reci. Eu stau la parintii mei la curte si in acceiasi curte are si sora mea casa si el se plimba dintr-o casa in alta in picioarele goale si dezbracat. Cred ca este ft calit ca nu prea raceste.In schimb, varul lui care este infofolit si mai tot timpul incaltat mai tot timpul este racit. La fetite este alta problema......