Nu mai trece diareea:((

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Va recomand Enterolactis, trece sigur. La noi a functionat mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Nikol, da-i udon, cumperi din ala congelat, il incallzesti in apa si pui doar putin tentsuyu ca sa-i dea gust. Lichide , Pocari e cel mai bun, e inlocuitorul perfuziei, de fapt, din asta a fost si facut.
Inlocuieste somonul cu shirasu din ala fiert. Somonul are grasime si-l digera greu un stomacel bolnavior.Lapte praf, fara lactoza special pentru astfel de probleme gaseseti la farmacie.
Probabil ca a luat norovirus, al meu baiat are in fiecare an.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nikole, inafara de mucilagiu de orez, morcov, ceai concentrat de menta, eu i-am pus pe burtica peste hainutze, un capacel incalzit pe aragaz. asta in cazul in care are crampe si-l doare burta. caldurica calmeaza durerile de burta. sau poti sa-i pui o compresa calda stropita cu spirt si apa.sanatate multa.

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

nikole, eu stiu ca merele se dau numai coapte, crude fermenteaza. mere coapte va manca sigur, miros minunat si sunt dulci. mai stiam si ca lichidele trebuie incalzite si indulcite putin, se absorb mai bine in stomac indulcite decat simple.

mie proteinele mi se par greu de digerat in astfel de cazuri, eu nu i-as da nici carne, nici ou pana nu face primul caca legat.

multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Asa este marul copt se da la diaree, marul crud la constipatie.In afara de mere, banane si ceea ce au enumerat fetele, paiine prajita, cas sau branzica de vaci, fripturica la gratar, gutui, rasol de vaca fiert. Multa sanatate!

Oana si Cati mica (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor va multumesc!
Kevin e mult mai bine, i-am luat lapte fara lactoza, pe care il bea pe nerasuflate, am inceput sa-i dau doar peste alb(indicat de pediatru, ca am ajus si pe la el azi ptr sfaturi)cu mucilag de orez si morcov fiert.
Intre mese i-am dat saruri de rehidratare si cate o lingurita de decoct de afine(le-am fiert in apa, si apoi le-am facut pasta in blender).
A dormit bine toata noaptea, fara treziri si plansete si e super vioi si jucaus
acum astept sa vad cum se prezinta urmatorul scaun.

Deci Albastrel al meu, e bine...
acu...a scapat el, am patit-o eu, de am ajuns de la servici direct la urgente.
M-a luat de ieri din somn o diaree crunta cu durerei abdominale mai ceva ca si contractii de nastere, cu greata, un pic de febra, durere in tot corpul, apatie...
am mers totusi la munca, ca suntem super aglomerati si nu mai aveam timp sa sun sa ma inlocuiasca cineva.
de la munca...la spital.

mi-e f rau, prefer sa mai nasc inca odat' decat sa am asa crampe.
Mi-au fcut echo, analize de sange, x-ray.
se pare ca am o infectie la stomac, si mi s-a recomandat endoscopia daca in cateva zile nu-mi revin cu regim si medicamentele prescrise.

asa ca merg sa beau sucul de afine ramas de la fiu-miu,

Amina_Marina, testuyu ce e?un fel de soiu??
ca mi-as face si ptr mine, mai nou sunt si eu pe regim...

mamicile pricepute

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si noi am suferit zilele astea de gastro-enterita ... toti 4 si a fost destul de crunt ... bine ca Anna face o forma mai usoara totusi.

Aici se recomanda laptele de soia in caz de diaree, Vladi l-a tolerat cu cereale. Sper sa va ajute si informatia asta.

Sanatate lui Kevin si tie!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

o da, am uitat sa-ti zic ca enterovirozele astea sunt foaaaarte contagioase...ai luat-o de la el, fara indoiala.
fix la fel am patit si io....adica la 2 zile de cum a luat-o pe ea, cand tocmai isi mai revenise, m-a luat pe mine...si la fel, am ajuns la urgente! cu tensiune f mica (din cauza pierderii de saruri prin diaree si voma, caci asta se intampla). atunci stiu ca am vomat dupa 16 ani in care nu mai vomasem deloc, nici macar cand am fost gravida....a fost nasol rau.

sanatate!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

O, Doamne, ce bine ca am dat de acest subiect. De luni Patti a mea are 3-4 scaune/zi, moi, vezui si urat mirositoare. Am crezut ca sunt de la durerile de dinti, dar azi cineva mi-a sugerat ca ar putea fi o enteroviroza. Nu vrea sa pape mai nimic, portia de dimineata o impart pe toata durata zile si mai si ramane. Lapte bea max.250 ml/zi. Azi i-am dat orez fiert cu banana , dar nu prea vrea sa manance nimic, si ceai de menta. Cabinetele sunt inchise, pana luni. Am vazut aici o reteta cu morcovi, orez si lapte de la Humana, acum fierb totul, t. maine. Incercam si asa. Si niste afine, oare congelate sunt OK? Mi-e frica sa nu fie deshidratata. Inainte facea pipi destul de des, acum f. rar. A slabit intr-o sapt. cred ca 1 kg, mane dimineata am s-o cantaresc, pe stomacul gol. Nici noaptea nu doarme prea bine. Nu stiu daca o doare burtica, nu se tine de ea. Implineste 1 an peste o sapt., asa ca nu poate sa-mi spuna ce o deranjeaza.
Daca mai aveti alte idei despre diete sau orice altceva.......
Si inca ceva, fetele care stau in America, si nu numai, la voi se gasesc saruri de rehidratatre? Cum se numesc in engleza? Ca sa-i cumpar dimineata.
Multumesc anticipat.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Acum vad ca am o multime de greseli de la tiparit, va rog sa scuzati graba si greselle.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput