Ajutoarele lui Mos Craciun ( 4)
Raspunsuri - Pagina 8
terry spune:
va felicit fetelor pentru actiunea voastra.nu am stiut de campania pe care ati initiat-o si ati dus-o cu succes la bun sfarsit.eu am o legatura mai speciala cu centrul de copii Sf.Vasile. Fetita mea este adoptata de acolo si i-am promis ca o voi duce sa ii arat locul.Anul acesta am strans o cutie cu jucarii (care "ne-au ramas mici")pe care am zis ca o vom duce la acel leagan.Daca mai organizati ceva, sa stiti ca eu am o cutie cu plusuri in general pe care le daruim cu drag. Ma gandesc ca ar fi de preferat sa ne alaturam voua sa nu ii sacaim cu prea multe vizite. Voi ce parere aveti?
elvie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Bine v-am regasit ! Ma bucur ca sunteti asa de odihnite si puse pe fapte mari inca de la inceput de an. pentru incheierea primei parti a actiunii noastre, eu mai astept poze de la voi( cu spiridusii din dotare) si actiunile voastre, pe adresa mea de mail ( yahoo, apare aici) si niste facturi de la ultimile cumparaturi. cu parere de rau va anunt ca nu a sosit nici acum pachetul de la Elvie, nu stiu ce e cu el, poate s-a intors in Australia sau e doar' ratacit' de posta romana. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Papanash chiar voiam sa te intreb daca ai primit pachetul,nici aici nu a venit inapoi,am sa merg la posta sa vad ce s-a intamplat cu el,sper sa-l recuperez.Pachetul a fost pus in 9 dec. si normal ia 6-9 zile pana ajunge.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
papanash spune:
Elvie,o sa mai sun si eu aici la posta, trebuie sa fie undeva, totusi.
Terry, bine ai venit in randurile noastre ! Sa-ti traiasca minunea !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
bumbacel spune:
Hohoho, dragele Mosului....LA MULTI ANI!
Forte proaspete? Ma bucur sa va regasesc "pe baricade". Multumesc tuturor pentru mesajele de Craciun si Anul Nou.
Ne-am adunat si noi pe la casele noastre, am recuperat piticii de la bunica, ne-am revenit din dulcea leneveala ce ne cuprinde de sarbatori si ...la treaba.
Cum ati petrecut? Ce fac piticii?
Rox, bine ai venit! Cum a fost?
Papanash, in afara de ce ai scris pe prima pagina mai sunt doua facturi, una de 135RON (e la Teodora) si una de 298RON(cumparaturile facute de mine si Roxana pentru ultima actiune de la Sp.Nasta).
O zi buna va doresc!
papanash spune:
Bine ai revenit Bumbacel !
am refacut calculele si adunand si cele 2 facturi ( mi le poti scana sau fotografia sa le atasam ?) totalul cheltuielilor este de 2440,43 RON, iar donatiile (asa cum sunt trecute pe prima pagina, cred ca n-am sarit pe nimeni) sunt in valoare de 2347 RON. Rezulta o diferenta de 93,43 RON, bani pe care o sa-i dau eu cui ? Tie sau Roxanei ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Nu trebuie sa mai dai nimic Papanash, mi-a trimis Aka 40 RON si restul e ok asa. Daca ai mai ramas bani, mai bine ii folosim pentru alte actiuni.
Bumbacel, a fost minunat, dar acum sunt deja la munca.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alinkav spune:
Roxana, imi cer mii si mii scuze, am promis ceva, si nu m-am tinut de cuvant, dar sunt aici si nu am uitat de nimic.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
bumbacel spune:
Papanash, imi fac timp azi sa pozez factura si sa o trimit. Am vrut sa-i fac poza aseara dar se terminasera acumulatorii .Pentru calcule suma exacta este 293.57RON, factura Cora din 23.12.2008
Yaia spune:
La multi ani Vlad, de mami Bumbacel!
Papanasho, am incercat sa-ti trimit mail cu butonul de aici, de pe forum, dar nu cred ca a mers. Sa-mi zici de ai primit mailu'. De nu, iti dau PM.
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
La multi ani Vladut, sa ai o viata frumoasa si plina de surprize placute, asa cum stie mami tau sa faca !
Bumbacel, sa-ti traiasca baiatul !
Yaia, nu pot sa descarc de pe webshots, incearca sa trimiti mail simplu cu poza atasata. adresa este simona.pistea@yahoo.com
Ghighi- filme