22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia!(3)
Raspunsuri - Pagina 5
Chuny spune:
Sunt si eu cu inima alaturi de SONIA si OANA.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
kay spune:
va multumim ! Sonia e in plina operatie acum... nu-mi vine sa cred... avea putini mucisori si am crezut ca nu or sa o ia... am fost complet socata cand mi-au zis sa o pup ca o duc la anestezie...
in rest totul bine !
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 decembrie, ora 13 !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Hai iubita, fii puternica
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
violeta69 spune:
Oana,suntem alaturi de tine!
ne rugam pt Sonia sa iasa cu bine din operatie,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
la 11.05 au inceput by pass-ul. ma tin la curent tot timpul, e tare bine sa auzi lucruri bune... dar de fiecwre data cand vine asistenta spre mine, inghet toata... pana acum totul a decurs fara probleme...
deci daca la 11.05 a inceput operatia in sine, o sa dureze pana spre... 17.00-18.00 deci mai am de stat aici...
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
deci pe la noi o sa fie 12-1 noaptea cind se va termina operatia.
Sintem pe baricade!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
larissa_79 spune:
Doamne ajuta! Eu la noapte voi fi pe tren. Cine imi da sms sa imi zica ca Sonia e bine? Astept PM cu cine se ofera..please!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
mychydutza spune:
Doamne ajuta sa auzim de bine.!!!!!!!!!!!!
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
Sabina spune:
Hai Oana! tin'te tare, va fi totul foarte, foarte bine!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo