Suflet de caine....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Inca ceva, Guestus. Chiar esti simpatic de felul tau, dar eu nu te-as fi luat niciodata de barbat. Cunosc genul tau, sunt tipii aceia foarte simpatici la petreceri sau chiar la servici. Simpatici foc pana cand vine vorba de lucruri serioase. Atunci nu mai sunt buni de nimic (aici nu ma refer la aspectul profesional, ci strict la relatii interumane). Nu sunt capabili sa dea un sfat, nu sunt capabili sa-ti ofere un umar pe care sa plangi, nu sunt capabili de o vorba buna. Devin inadecvati si penibili....

Sincer, mi-e mila de sotia ta, mi-e mila de copiii tai si mi-e mila de parintii tai. Prieteni nu cred ca ai, presupun ca ai o gasca de tovarasi de pahar si de distractii, oameni cu care te duci la restaurant si in concedii...Si cei din gasca voastra care au probleme, stau acasa...

Noi, aici pe forum, cred ca ar trebui sa vedem in Guestus un personaj care sa ne faca sa radem atunci cand avem chef; cand nu avem chef cred ca ar trebui sa ignoram mesajele lui. Asa cum spunea cineva, Guestus este un fel de mascota a forumului, nu ia avertismente si ne amuza uneori (chiar nu sunt multe persoane care ne amuza aici pe forum...). Asta este rolul lui, la empatie nu trebuie sa ne asteptam de la el. Nici el nu se asteapta de la noi, nu ne-a povestit niciodata ceva despre el, nu ne cere sfaturi...Ne amuza gratuit - sa-l luam ca atare. Totusi, as propune sa se deschida un subiect separat "Sa radem cu Guestus" unde sa fie redirectionate automat toate postarile lui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Imi iubesc animalele mai mult decit pe anumiti semeni.Ele nu ma vor dezamagi niciodata.Plus ca imprumuta caracterul stapinului.Cind ajung rupta de oboseala ma dispera citeodata fugareala prin casa ciine dupa pisica.Dar acesta e modul lor de a-si arata afectiunea,bucuria ca am venit.Daca intru usor nu se aude niciun zgomot.Dorm cuminti.Si imi preia energia negativa acumulata peste zi.Imi face placere sa le rasfat si sa le cert cind nu ma mai inteleg cu ele.Si da,daca porcul ar fi animal de casa as creste un porc in casa si l-as iubi.Sint sigura de devotamentul unui animal.

Fetelor,cui va adresati aici? Unui oaspete de la 09.00-17.00 in zilele lucratoare(pentru unii).Cam multa importanta.Vipurile ni le facem noi.Noi le catalogam:inteligente,spirituale,acide.Din pacate atunci cind ranesti sensibilitatea unei persoane ce a simtit nevoia de comunicare a durerii nu te mai poti numi decit...vezi prima mea postare la acest subiect .

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Inca ceva, Guestus. Chiar esti simpatic de felul tau, dar eu nu te-as fi luat niciodata de barbat. Cunosc genul tau, sunt tipii aceia foarte simpatici la petreceri sau chiar la servici. Simpatici foc pana cand vine vorba de lucruri serioase. Atunci nu mai sunt buni de nimic (aici nu ma refer la aspectul profesional, ci strict la relatii interumane). Nu sunt capabili sa dea un sfat, nu sunt capabili sa-ti ofere un umar pe care sa plangi, nu sunt capabili de o vorba buna. Devin inadecvati si penibili....

Sincer, mi-e mila de sotia ta, mi-e mila de copiii tai si mi-e mila de parintii tai. Prieteni nu cred ca ai, presupun ca ai o gasca de tovarasi de pahar si de distractii, oameni cu care te duci la restaurant si in concedii...Si cei din gasca voastra care au probleme, stau acasa...

Noi, aici pe forum, cred ca ar trebui sa vedem in Guestus un personaj care sa ne faca sa radem atunci cand avem chef; cand nu avem chef cred ca ar trebui sa ignoram mesajele lui. Asa cum spunea cineva, Guestus este un fel de mascota a forumului, nu ia avertismente si ne amuza uneori (chiar nu sunt multe persoane care ne amuza aici pe forum...). Asta este rolul lui, la empatie nu trebuie sa ne asteptam de la el. Nici el nu se asteapta de la noi, nu ne-a povestit niciodata ceva despre el, nu ne cere sfaturi...Ne amuza gratuit - sa-l luam ca atare. Totusi, as propune sa se deschida un subiect separat "Sa radem cu Guestus" unde sa fie redirectionate automat toate postarile lui....

mesajele tale sunt intotdeauna pline de bun simt si respect!
votez si eu pentru topicul "sa radem cu guestus!"

de meditat: dar oare vom putea rade mereu?

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Fomalhauti, ai adaugat exact ce am gandit si eu dar n-am indraznit sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Va multumesc tuturor pentru ce ati scris, nu ma asteptam la atata intelegere si sprijin!

Pe matusa am adus-o la mine, incerc sa-i scot imaginea animalului torturat din cap, dar e greu, azi noapte o auzeam plangand...

Azi ne-am intalnit cu niste prieteni( nu sunt mari iubitori de animale) si, fara nici o legatura cu ce se discutase inainte, el spune: "ati vazut, mai, pe net, clipul cu cainele ala de pe autostrada??? Ce m-a impresionat...". Am zambit, am spus ca l-am vazut, si atunci m-am simtit usurata: da, este sperantza, putem fi mai buni...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Am citit o carte scrisa de o doamna, care la vėrsta de 6 ani (fiind de origine ebreea),ramasa fara parinti care au fost deportati ,plecėnd ėn cautarea parintilo ,a traversat Europa plecėnd din Belgia ,pe jos.
Aceasta fetita facėnd acest drum lung (4 ani),a trebuit sa convietuiasca cu multe animale printre care multi lupi care au ajutat-o enorm ,procurėndu-i de mėncare si care au protejat-o.Aceasta spunea ca termenul "bestie"e folosit destul de des atunci cėnd esseri umani ucid alte persoane.Numai oameni sėnt capabili sa ucida semenii lor bucurėndu-se de suferita lor.Nu a ėntėlnit nici un animal care sa faca ceea ce sėnt capabili oamenii.Asa ca cuvėntul bestie sau animal nu este bine folosit sau atribuit persoanelor atunci cėn ucid.
Multe cuvinte si fraze mi-au ramas ėn memorie si cėnd aud de lucruri atėt de crunte nu pot sa ma abtin. Clipul cu cėinele demonstreaza ėnca o data sensibilitatea animalelor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

mesajele tale sunt intotdeauna pline de bun simt si respect!
votez si eu pentru topicul "sa radem cu guestus!"

de meditat: dar oare vom putea rade mereu?

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Curios,eu vad o mare lipsa de respect si de bun simt in caracterizarea facuta
Aici este un forum unde ne spunem parerile iar guestus asta a facut.
Personal,am lucruri mai importante de facut decat sa plang moartea uni caine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

auzi bre...sa nu deviem de la subiect sa o incasez ..spune aici daca e adevarat ce am auzit yo azi ... "calul moare de drum lung si prostul de grija altora"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

Citat:
citat din mesajul lui ile77

[quote]citat din mesajul lui Victoria

Guestus, imi pare rau ca nu intelegi, sa-ti mai explic o data. Azi am gasit pisica aia cu abdomenul decupat de un cutit, nu dau mai multe detalii, si chiar nu sunt intr-o forma prea buna.Scuza-ma ca mi-au dat lacrimile, alta data nu o sa-ti mai ranesc sensibilitatea cu astfel de subiecte ridicole.Si poate nu o auzi prima oara: te rog sa-mi ocolesti putinele subiecte pe care le deschid...

V

“Shine on my way"

[

auzi...daca vrei sa vezi lacrimi, boceli si durere de ce nu spui asta explicit sau de ce nu te muti la sectiunea parastase si inmormintari? e mai clar si nici nu te deranjeaza nimeni

nu vad care e problema ca am intrebat de ce sint 20 de subiecte cu ciini si nu este nici un subíect cu macelul din decembrie al porcilor? juma de milion sint casapiti ...e normal? beau tuica...joaca..danseaza in jurul porcului mort..si pe voi nu va intereseaza decit de ciini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Fomalhauti, ai adaugat exact ce am gandit si eu dar n-am indraznit sa scriu.

si tu in afara sa faci pe aplaudacul la ora 1 noaptea nu ai altceva mai bun de facut?..1 noaptea vineri ...pe ea o intereseaza sa-l caracterizeze pe domnul guestus

Mergi la inceput