Suflet de caine....

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Imi pare tare rau de matusa ta si de pisoi. Sunt posesoare si iubitoare de pisica asa ca iti inteleg perfect sentimentele dar cred ca pleci de la o premiza gresita atunci cand dai vina pe un om si atata tot. Un om normal nu ar fi putut face asa ceva , doar un bolnav psihic ar fi putut face asa o fapta.

Cat despre porcii omorati si dansul in jurul lor..asta e traditia si ne-am obisnuit sa nu ne fie mila. Mie personal imi e si de gaini sau ori ce alt animal din ograda cu toate astea nu ma deranjat postarea lui Guestus , dimpotriva ma amuzat.

Nu era rautacios venise si el cu un comentariu glumet sa mai indulceasca atmosfera, comentariile care au urmat au fost rautacioase si cu atac direct la adresa lui. Pe mine m-ar fi durut sa se apuce un necunoscut sa faca presupuneri legate de viata mea personala doar fiindca nu e in asentimetul glumelor mele.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).

Jucati www.regatele.com (ma treceti sponsor) . E superb jocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana29s

Imi pare tare rau de matusa ta si de pisoi. Sunt posesoare si iubitoare de pisica asa ca iti inteleg perfect sentimentele dar cred ca pleci de la o premiza gresita atunci cand dai vina pe un om si atata tot. Un om normal nu ar fi putut face asa ceva , doar un bolnav psihic ar fi putut face asa o fapta.

Cat despre porcii omorati si dansul in jurul lor..asta e traditia si ne-am obisnuit sa nu ne fie mila. Mie personal imi e si de gaini sau ori ce alt animal din ograda cu toate astea nu ma deranjat postarea lui Guestus , dimpotriva ma amuzat.

Nu era rautacios venise si el cu un comentariu glumet sa mai indulceasca atmosfera, comentariile care au urmat au fost rautacioase si cu atac direct la adresa lui. Pe mine m-ar fi durut sa se apuce un necunoscut sa faca presupuneri legate de viata mea personala doar fiindca nu e in asentimetul glumelor mele.

Off topic eu putin : da' u stiu de ce toti va ofuscati ca s-au facut presupuneri despre Guestus: astea sunt la ordinea zilei aici.
Eu in diferite discutii in contradictoriu mai aflu ca's proasta , urata , un doctor prost si mai stiu eu cate , ba ma mai si trimit unii la mama-mea la tzara cu urina si alte cele.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:

Nu era rautacios venise si el cu un comentariu glumet sa mai indulceasca atmosfera, comentariile care au urmat au fost rautacioase si cu atac direct la adresa lui.

Liliana, ma bucur mult ca te-ai distrat pe acest topic, mai ales acest pasaj : " ...daca vrei sa vezi lacrimi, boceli si durere de ce nu spui asta explicit sau de ce nu te muti la sectiunea parastase si inmormintari" cred ca te-a dat pe spate de ras...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:

Cred ca e foarte interesant cand te afli in suferinta sa vina unu si sa faca mistouri,chipurile sa mai distinga atmosfera,pai ce atata suferinta nu?

Victoria

[/quote]

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eternell spune:

http://209.85.135.132/search?q=cache:OzeQmuM7XAEJ:news.bbc.co.uk/1/hi/england/merseyside/6225205.stm+Ellie+Lawrenson&hl=ro&ct=clnk&cd=3&gl=ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui eternell

http://209.85.135.132/search?q=cache:OzeQmuM7XAEJ:news.bbc.co.uk/1/hi/england/merseyside/6225205.stm+Ellie+Lawrenson&hl=ro&ct=clnk&cd=3&gl=ro

Altcineva care intelege rostul acestui topic.

Si ca sa-ti explic: acel caine este unul de lupta. facut de oameni pt. lupta , genetic. Pe care oamneii care il au in general il cresc pt. lupta din pacate. cainele este modificat genetic, repet.
Daca pe unchiul cainelui nu l-a dus capul si nu si-a dat seama de pericol inseamna ca era de o prostie debordanta.
Din moment ce au existat sesizari inseamna ca era violent . CUm este un animal si nu un om (desi si termenul asta e adoptat de prea multe fiinte ) , nu se stie cum va reactiona.
L-as fi batut pe unchiul ala sau ce era pana m-as fi plictisit, ca din cauza lui a murit bietul copil. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micuta si sa-l puna pe stapan sa plateasca.

P.S: acest topic era despre suferinta Victoriei si nu numai , a deviat Guestus cu porcii , tu cu cainii, samd , da' ce conteaza e ca toti ne simtem bine si ca ne intereseaza cum se simt si ceilalti.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eternell spune:

Animalele, in mod evident, nu au discernamant. Unele sunt adorabile, inofensive si placute ca si companie. Altele insa sunt veritabile arme... Nu animalele sunt vinovate pentru ca au luat strazile in stapanire. Nu animalul e responsabil pentru ca a ucis acel copil.

Problema reala sunt oamenii. Oameni care nu pot fi obiectivi in ceea ce priveste pericolul pe care il poate reprezenta animalul din propria casa. S-a intamplat anul acesta si la noi, in Romania. Un caine de lupta a desfigurat o fetita. Tot cainele propriu. Pentru ca parintii ... aveau incredere in animal!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Citat:

si? nu vad legatura.
daca-ti trimit un link cu un accident de masina, promiti sa mergi numai pe jos?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
Oameni care nu pot fi obiectivi in ceea ce priveste pericolul pe care il poate reprezenta animalul din propria casa. S-a intamplat anul acesta si la noi, in Romania. Un caine de lupta a desfigurat o fetita. Tot cainele propriu. Pentru ca parintii ... aveau incredere in animal!...

stii cati copii sunt abuzati de catre rude, in propria lor casa ?

asta asa ca tot suntem pe langa

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Guestus nu facea misto de suferinta cuiva , doar glumea si e un forum pe care ne permitem sa mai si glumim.
Fetelor da ce patrunse sunteti de atmosfera Craciunului .

de ce nu propuneti o rastignire a lui Guestus sau a oricui altcuiva care nu e in asentimentul vostru ?? mult nu mai aveti poate va lipseau ideile.

Ma duc sa-mi vad de bradut si de sarmale , va las sa fiti in continuare indignate de lipsa mea de empatie fata de suferinta proprietarei de pisici.

Mergi la inceput