Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 16
alinkav spune:
Fetelor , sunteti toate minunate!!!
Referitor la pampersi, ar fi o idee buna sa se stranga periodic o cantitate si pentru copilasii de la Nasta!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
aka spune:
dragelor va multumesc din suflet ca ati facut posibil ca niste copilasii sa zambeasca, sa uite macar pentru cateva momente ca sunt bolnaviori. eu n-am facut nimic, tot meritul este al vostru . am fost impresionata de reactia copiilor, de bucuria lor, a mamicilor.
si eu cred ca periodic am putea duce pampersi copilasilor de acolo. parintii nu au posibilitati sa le cumpere, de cele mai multe ori stau cu scutece de bumbac.
daca nu se duc cadourile la budimex decat saptamana viitoare si eu zic ca s-ar putea impacheta duminica. si as putea veni si eu.
o zi buna tuturor.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Happiness_4_us spune:
Daca se va hotari sa se duca pampersi periodic, contati si pe mine.
Un gest cat de mic din partea noastra, inseamna atat d emult pentru altii.
Felicitari sufletelor mari care se pot gandi si la cei necajiti si le pot intinde o mana.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Eliza5 spune:
Iata cateva poze de la Serbarea de la Scoala Speciala nr. 5 care a avut loc miercuri pe 17 decembrie. In total Mosu' a venit la 180 de copii cu daruri bogate (dulciuri, cutie muzicala, jucarii, carti, fructe).
Multumiri pentru Andreea11 pentru ca ne-a semnalat cazul.
P.S. Am putut fotografia copiii cu acordul doamnei directoare.
P.S.2 Cine ma ajuta si pe mine sa pun link scurt (sa scrie doar "poze" nu tot carnatul de sus?)
Erina spune:
Eliza 5, si felicitari!
Cita bucurie se citeste pe fetele copiilor!!! Minunat!!!
Linkul il poti scrie asa: Poze Serbarea de Craciun, Scoala Speciala nr. 5
Cum se face:
Se apasa pe Introdu Hiperlink (iconita cu un glob de sus, meniu Format.
Apar aceste parateze patrate: [url] [url/]
Intre paratenteze se scrie cuvintul care va aparea in mesaj. Exemplu: Poze
In prima paranteza se pune semnul egal (=) apoi ghilimele ("), se copie link-ul albumului de la adresa apoi se inchid ghilimelele ("). Totul fara spatiu.
Va arata asa: [ url="http://s238.photobucket.com/albums/ff44/tincuta/Serbare%20de%20Craciun/" ] Poze [url/]
Eu am scris cu spatiu pentru a aparea exact forma din mesaj.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
Eliza, vreau sa e felicit ca ai putut sa faci fericiti 180 de suflete nevinovate si pe Andreea ca ne-a spus de ei.
Andries si Ank ma bucur ca ati facut aseara atatia copilasi fericiti.Multumesc tuturor pentru contributie
Daca tot mai exista banuti, poate dupa sarbatori mai cumparam pampersi si mai ducem la sp Nasta, probabil este aceeasi situatie si la Budimex....insist sa luam si pt cei mici de acolo pampersi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Vad ca nu sunt vesti de la centru....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
Foarte frumoase cadourile de la Scoala 5!
Eliza5, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si belsug!
Andries si aka, fetele de la impachetat (luy, Cecilia, bumbacel, Roxana, Teodora si daca a mai fost cineva pe care nu am trecut aici, iertare) sa fiti binecuvantate pt. efortul depus!
Mey, voi ma faceti sa dau la soareci acusica!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinkav spune:
Astept si eu cu nerabdare vesti de la centru....
Eliza, super frumoase poze!Sunteti bravo!!Ma bucur mult cand vad atatea fete, care si-au abandonat lucrurile si treburile personale, in favoarea unor zambete de copii aflati in situatii defavorabile!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007