Mamici martie-aprilie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
diana76 spune:
si eu am in continuare stari de greata, mai exact noduri in gat pe care dupa cum v-am mai spus le potolesc doar manacand bine, am intrat in saptamana a 11-a, mai am ceva de tras. Cu hainele, m-am rezumat doar la cateva, in restul nu ma mai simt bine, ma strang in dreptul taliei, mi-am mai luat asa un sarafan , dar inca nu ma preocupa tzoalele ca mai am de tras cu nebuniile legate de nunta care se apropie vertiginos...mai am o saptamana si nu reusesc sa gasesc un Dj bunutz si care sa nu ma coste mult. Voi face o petrecere intr-un cerc restrans, douazeci si ceva de invitati pentru care zic eu nu se merita sa platesc 150-200 de $, bani cu care mi-as cumpara altceva. Mai ales ca nu vom sta pana f. tarziu spre dimineata deoarece eu nu rezist mult fara somn. Daca aveti vreo solutie si imi puteti spune daca cunoasteti vreun Dj care ar face ceea ce am eu nevoie, va rog sa ma anuntati.
Multumesc f.mult
Diana si bb-ul din burticutza care sper sa fie baiat!!
Mickyyy spune:
Diana, DJ nu cunosc, dar imi dau si eu cu parerea. Am fost anul trecut la o nunta in care nu a existat DJ, toata muzica a fost aleasa dinainte de miri, un calculator legat la niste boxe uriase, cu amplificatoare si tot tacamul de rigoare (nu ma price prea bine la astea) si mp3-uri, multe mp3-uri. Ai avantajul ca nu trebuie sa seta nimeni langa muzica, iar daca e vre-un moment mai deosebit (tortul, sau altceva) poti sa te duci si sa-tzi alegi singura melodia care o vrei. Si cum nu aveti prea multi invitati, cred ca e mai simplu asa.
Cu conditia sa aveti un calculator, cateva CD-uri cu mp3-uri, si pe cineva priceput cat de cat.
Ela76 spune:
'Neata, fetelor!
E cam nebunie pe la serviciul meu, asa ca nu am mai avut timp sa intru sa vorbim.
De burtici si hainute: eu intotdeauna am avut probleme cu balonarea si, cum spunea Soleil, nu stiu cat e bebe si cat e sunculita. Ca de mancat as manca intr-una.
Desi nu am probleme cu greturile (bb atent cu mama lui), cateodata mai am cate un nod in gat si trebuie sa inghit ceva ca sa imi treaca. Si asa manac ba un covrigel, ba un iaurtel, ba un strugurel s.a.m.d., pana cand ma culc.
Voiam sa va intreb daca aveti idee de gimnastica pentru gravide. Am inceput sa ma gandesc serios, avand in vedere ca cea mai mare parte a zile stau pe un scaun la birou, iar funduletul creste, creste si muschii se atrofiaza. Dar nu stiu unde se organizeaza, cat costa si daca au program dupa-amiaza/seara. Pe voi nu va tenteaza?
Ela
Mickyyy spune:
Ba daaaaaaaaa
Vreau si eu la gimnastica daca merge careva....ca am inceput sa iau proportii si e grav...n-am nici 3 luni si deja am pus pe mine. Si nu fac nici un fel de miscare toata ziua, exact cum zice ela, stau cu fundul pe scaun la birou...si apoi mi-l mut pe canapea acasa la televizor.
Kiara spune:
exista Active Center (exista si site, am sa caut linkul) unde se face gimnastica pentru gravide, gimnastica acvatica (unde am vrut sa merg si eu ca nu am voie sa imi solicit genunchii, dar sotul meu a zis ca e prea scumpa sedinta - bleaaah - 16 euro).
stiu ca a mai postat cineva care mergea la gimnastica acvatica, dar nu mai stiu la ce post.
http://www.activecenter.ro/
(Admin, nu incerc sa fac reclama, consider ca este o informatie de ineters general pentru gravide)
Ela76 spune:
Am intrat pe site-ul dat de Kiara si am gasit si niste numere de tel. (fix si mobil). Pe fix mi-a raspuns un domn in varsta care mi-a spus ca, de regula, vin gravidele de prin lunile avansate , dar ca sa sun pe mobil la "sefa" Vania Limban.
Asta e, deocamdata; mai cercetez si prin alte parti, poate gasim ceva si pentru noi.
Ela
Mickyyy spune:
Ela, e special pentru gravide? Pentru ca daca nu, pretul mi se pare destul de piperat pentru o sala de fitness. Ultima oara cand am fost la asa ceva, la o sala drgutza, cu aparate noi, costa vreo 50.000 sedinta.
diana76 spune:
merci pentru sfat Micky, cred ca asta e cea mai buna solutie, ai dreptate...si mai mult ca sigur asa vom face...mai ales daca tu ai experimentat treaba asta si zici ca a fot ok cu calculator si mp3-uri.
pupici multi la toate...
de sala nu stiu nici una, nu m-am ingrasat decat cred ca 1-1,5 kg in cam 3 luni si am mancat de am spart...dar e adevarat ca si eu stau toata ziua cu poponica pe scaun la birou , iar apoi tzup in masina (tot pe scaun :-) si apoi pana la vt, mai alerg prin casa cu treburi gospodaresti, spalat , mancare, curatenie, etc...asta e miscarea mea, cred ca mai incolo ma duc si eu pe la o sala..
va pup ca plec acasa..
Mickyyy spune:
Ce tacute's mamicile sau viitoarele mamici....
Cine-mi spune si mie cat mai am de asteptat pana sa-l simt pe cum misca?? Ca deja la fiecare contractie usoara mi-e teama c-o sa miste , si stau cu mana pe burtica poate poate simt ceva....da' normal ca nu simt nimic ..... . Stiu ca mai am de asteptat cam vreo luna pana la primele miscari.....da' nu mai am rabdare....mai ales ca am citit ca-n anumite situatii (desi eu din pacate nu ma incadrez in nici una din ele ) e posibil sa simti mai repede miscarile.....