Ghiseu cu prioritete femei insarcinate!!!
Raspunsuri - Pagina 14
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adela99
nu s-ar parea |
atunci lasa lumea sa discute! or faci si tu ca guestus, daca o discutie nu-ti place intri doar ca sa te bagi in seama?
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld atunci lasa lumea sa discute! or faci si tu ca guestus, daca o discutie nu-ti place intri doar ca sa te bagi in seama? Kari Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii! |
Panseul din urma, draga kari, le intrece pe toate
Sa-nteleg ca s-a terminat ploaia/dulcea ninsoare/whatever si a venit incalzirea globala peste voi?
AVoogt spune:
Oameni buni ... vine Craciunul,nu va mai degeaba.
Oricum fiecare are opinia lui.
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
denizel spune:
AVoogt, nu ne certaaaam!!!!
Eu iau apararea gravidutelor (cu argumente, ca altfel nu stiu sa discut ) si mi se spune sa las lumea sa discute .
Adela99 spune:
citat din mesajul lui denizel mai, mai... sau, si mai excat: nu vad rostul discutiei despre prioritatea gravidei, in conditiile in care nu se poate altfel decat: gravida are prioritate!!!! |
io acuma pe bune ca nu vad ca si solutie o casa speciala pentru gravide. pentru ca si la casa aia se va forma coada. asa cum zicea cineva despre coada cu femeile cu copii. cum le randuiesti, cine are prioritatea prioritate? si atunci sa vezi discutii cu argumente :)
si tot pe bune io nu consider ca gravida are prioritate in orice caz. io zau ca n-am auzit asemenea discutii pe aici. unde si cand si cum dam prioritate femeilor gravide. da' e drept ca aici daca o femeie gravida vrea sa aiba prioritate, spune frumos, lumea o intelege sau nu, dar oricum ii da prioritate ca doar nu te apuci sa te certi. la femeile cu copii mici obositi si urland le dai prioritate si daca nu te intreaba, mai mult dintr-un motiv egoist in cazu' meu.
denizel spune:
Adela, in Bucuresti de ex, in 2006 au fost aproape 19.000 de nasteri (http://www.raa.ro/newView.do?id=187&lang=ro).
Sa spunem ca toate astea sunt bucurestence (cu toate ca nu sunt).
Deci, in decursul a 366 de zile, la jdemiile de supermarketuri si minimarketuri din Bucuresti se perinda 19.000 de gravidute.
Fiecarui magazin/magazinoi/magazinas dintr-asta nici macar o gravida nu-i revine. pe bune.
Chiar crezi ca se poate face coada de gravide la o casa pentru gravide?
Zici ca umbla gravidele in hoarde prin supermarketuri, zau asa :)).
Si eu tot nu am inteles de ce crezi ca gravidele nu ar trebui sa aiba prioritate :-).
Pana acum ai dat doar argumnetele "aici nu exista asa ceva" si "s-ar face coada".
Bine, le-am inteles pe astea.
Dar spune-mi daca vrei, de ce crezi ca o gravida nu ar trebui lasata in fatza, asa, fara rugaminti din partea ei, fara reguli scrise?! :-) (desigur, alte argumente).
Adela99 spune:
argumentele "mele" deja s-au dat :)gravidia nu e o boala. nu vad de ce o gravida care se simte bine ar fi lasata in fatza doar pentru ca e gravida si se vede ca "sufera". de aceea sunt de pricipiul sa spuna ce o doare :) nu o lua acum mot a mot , la fel cum sunt si oameni in varsta care sunt in putere si oameni tineri care au probleme. daca nu vor sa-si ceara voie in fatza - bineinteles ca nu trebuie sa-si insire diagnosticele - sunt casele cu cele zece produse sus amintite :) unde chiar daca este coada se inainteaza mai repede.
poate am io o idee deformata despre statu'la coada. nici io nu stau cu placere la coada si nu sunt gravida doar semizeitza ;)
denizel spune:
citat din mesajul lui Adela99 argumentele "mele" deja s-au dat :)gravidia nu e o boala. nu vad de ce o gravida care se simte bine ar fi lasata in fatza doar pentru ca e gravida si se vede ca "sufera". |
O gravida care se simte bine trebuie sa fie lasata in fatza, deoarece purtatul burticii in sarcina avansata (chiar in cazurile exceptionale, in care nu exista nici unul din simptomele multor boli cu care se insoteste gravidia ) este o chestie neplacuta.
Iar aceasta chestie neplacuta devine si mai neplacuta cand sprijini carutul ala ca o caraghioasa, pentru ca lumea considera ca gravidia nu e o boala sau nu are chef sa se gandeasca la "boala" ta.
Si, ca sa se evite discutiile si cerutul permisiunii (care poate fi extrem de penibil), se poate rezolva problema gravidutelor f. simplu: facand o casa prioritara pentru ele :).
Le fel si problema persoanelor cu handicap: facand o casa speciala pt. ele!
Pt. restul persoanelor care, din diverse motive, nu pot sta la coada, ramane situatia neplacuta in care ceri permisiunea unora pe care ii doare-n cot de tine.
Sau, si mai fantezist : toata lumea sa aiba implantate microcipuri .
Microcipul va fi alimentat periodic cu date despre starea de sanatate a cumparatorului :)).
Nu te simti bine, mergi la dr. si dr. pune informatia pe microcip. Prin urmare, pentru ziua respectiva, ziua in care nu te simti bine, ai acces la casa pt. persoanele cu handicap :-)).
Exista acolosa, la casa, cand te asezi, unu' care te scaneaza :-)). Daca in urma scanarii apare "aprobat" , ramai la coada de la casa prioritara :-)))))
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Panseul din urma, draga kari, le intrece pe toate Sa-nteleg ca s-a terminat ploaia/dulcea ninsoare/whatever si a venit incalzirea globala peste voi? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
hai ca te las sa te distrezi copios mai departe. indata tre sa fac alta perfuzie, ca de cateva zile am ceva virusi de raceala pe mine si nu tolerez medicamente orale! asa ca doftoreasa mea m-a concediat la pat si cu perfuzii!
intre doua perfuzii, bagam acilea o postare, daca am mai spus "cate ceva" mi se trage de la medicamente!
sorry!
un Craciun fericit!
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!
Adela99 spune:
denizel, decand ai aplicat noul stil - care nu e chiar nou - io nu pot discuta cu tine, nu ca m-ar obliga cineva :)
pana la urma tot deraiezi
Craciun fericit tuturor! si cat mai putine si scurte cozi :)