Produsele Martinel (Reinert) - sunt bune ?!?
Raspunsuri - Pagina 3
Burtocika spune:
Mai, din moment ce fata aia scrie clar ca piticul nu are maselutele iesite si ca mananca pasat la pranz, inteleg eu ca are sub 3 ani si ca nu se poate inca plictisi de mancarea "traditionala" ...
Deci, orice inseamna "ne-mezel". E clar ca toate alimentele au gradul lor de toxicitate si de chimicale, dar macar sa le limitam unde putem ...
Cand e mic, nu te stresa ca se va plictisi, chiar le place consecventa. Sugestiile fetelor sunt foarte bune, o sa le aplic si eu ... mai ales faza cu rulada la cuptor ... Si mai ales ca astia micii au un fler de nedescris si "ginesc" imediat mancarea tip junk ! Nu mi-ar cere neam ceva sanatos, daca ma vede ca mananc, dar cum vede o felie de salam, cum se-nfige-n ea !
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani
Qamar spune:
da, bogdanai, eu ziceam doar ca recomandarea lor nu este din motive "alimentare", ci din cauza ca picii se pot ineca cccu ambalajul
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."
CorinaDani spune:
Dragi mamici,
Va multumesc pentru sfaturi si informatii, mai ales pentru retetele de gustari. Ca de obicei, din experienta altora intotdeauna ai de invatat !!!
Revenind putin, am uitat eu sa precizez ca fetita mea are 1 an si 6 luni.
Iar despre mezeluri, ce sa zic, aveti dreptate si sunt constienta ca toate au diverse chimicale, conservanti, coloranti, etc. Problema e ca uneori, cand pitica mea face mofturi la mancare, singurele chestii pe care le mananca cu mare placere sunt aceste produse "asa-zise" pentru copii sau culmea - pate vegetal...
Normal ca nu-i dau in fiecare zi !!! Doar cand face mofturi, asa cum am zis...
Dar cand o vad cu cata placere papa prostiile astea, iar la mancarica intoarce capul si-si pune manutele la ochi, zici ca-i dau altceva, nu papica...imi vine sa mor, nu alta...
O sa incerc si eu cat de curand propunerile voastre, mi s-a parut super OK rulada la cuptor...sper sa am succes...
Probabil ca pe masura ce-i vor creste maselutele (acum sunt doar iesite din gingie) va putea si ea sa mestece mai bine si voi incerca cu fripturica si alte cele...
Multumesc inca o data pentru sfaturi si idei, n-ar fi rau sa continuam aici sau sa deschidem un topic nou, cu idei de gustari si retete alternative in locul mezelurilor si branzeturilor din comert..