Ajutoarele lui Mos Craciun (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Am transferat si eu astazi 100RON. Este posibil sa apara in extras transfer de la Simon Emeric.
Multumesc fetelor pentru ca va ocupati de asta. Felicitari pentru campanie.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am si eu extrasul de cont cu banii care au intrat azi pana la ora 13 cand am fost eu la banca.
- Pisicuta - 100 de lei
- Misha - 100 de lei
- un membru DC care doreste sa ramana anonim - 80 de lei

S-ar putea sa mai apara ceva, ultima verificare o sa o fac maine tot pe la ora 13 (mai tarziu nu am cum si dupa ora 17 se inchid bancile) si banii ii voi scoate chiar cand voi fi cu fetele, cand vom merge la cumparaturi ca sa nu mka plimb cu ei dupa mine.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Vin pe 17 la impachetat, inteleg ca in jurul pranzului, sa-mi spuneti ora exact.

Cred ca am rezolvat cu jucaria pt baietelul de 7 ani si jumatate, am luat azi un transformer, din robot se poate transforma in camion. Sper ca e o jucarie potrivita.
Am mai vazut si seturi de masinute care ar merge pt baieteii mai mici ( 5-6 ani ) insa am zis sa mai astept sa vad ce jucarii se mai strang, poate mai sunt mamici de baieti care au de donat masinute sau alte jucarii potrivite pt baieti.

Am luat de asemenea si 22 de pungi de plastic, cred ca sunt dragute chiar daca nu arata la fel de bine ca acelea din hartie groasa. Dar, asa cum s-a zis, mai bine folosim banii la altceva.

Cecilia, astept si pozele de la tine, daca ai avut timp

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Pe 17, la impachetat sunt si eu prezenta. Aseara am strans impreuna cu Tudor cateva jucarii, astazi ma voi ocupa eu de hainute.Maine am sa duc pachetul.
Daca mai e cineva din Militari, Drumul Taberei...pot prelua si alte pachete.
Rugamintea mea este sa ne intalnim putin mai dimineata pentru impachetat, daca se poate, in jur de 10-11 sa zicem, pentru ca pe 17 are Tudor serbarea.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Bumbacel, as avea si eu un pachet de trimis si stau in zona. Crezi ca ne putem vedea, eu astazi pana la 14 sunt acasa si dupa pot ajunge undeva prin zona.

Iti trimit un PM cu mobilul meu, poate lua legatura.

acum vad ca nu primesti PM-uri. eventual astept aici un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

floric_ea , ti-am trimis eu PM. nu stiu ce se intampla cu mesajele mele, in mod normal primesc PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

floric_ea mai sterge din mesajele vechi, din aceasta cauza nu mai prmesti PM.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am trimis 50 ron,Pascu Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetelor, multumim, am actualizat lista. Luy, pungile sunt frumoase, multumim. Si jucaria e super !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Vin pe 17 la impachetat, inteleg ca in jurul pranzului, sa-mi spuneti ora exact.

Cred ca am rezolvat cu jucaria pt baietelul de 7 ani si jumatate, am luat azi un transformer, din robot se poate transforma in camion. Sper ca e o jucarie potrivita.
Am mai vazut si seturi de masinute care ar merge pt baieteii mai mici ( 5-6 ani ) insa am zis sa mai astept sa vad ce jucarii se mai strang, poate mai sunt mamici de baieti care au de donat masinute sau alte jucarii potrivite pt baieti.

Am luat de asemenea si 22 de pungi de plastic, cred ca sunt dragute chiar daca nu arata la fel de bine ca acelea din hartie groasa. Dar, asa cum s-a zis, mai bine folosim banii la altceva.

Cecilia, astept si pozele de la tine, daca ai avut timp

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Luy, am facut pozele, le trimit pe mail....mai astept jucarii de la 2 prietene, am primit azi cateva si banuti, si sper disesra sa mai primesc, sa le trimit pe toate.
Da, eu am pus in pachet 5 masinute, mai micute e adevarat.
parca am pus asa:-5 jucarii de plus, 5 masinute mici, un telefon si mai adaug un costumas din 2 bucati gros nou, pt un copil de un an si ceva, nu asa inalt.
de la prietena mea am primit azi asa: o carticica muzicala( tb sa-i pun bateri), o rata un ren si o caciulita.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput