Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 5
rall spune:
Nu m-am gandit la implicatiile legale dar daca cumva se rezolva si poate cineva sa faca o fotografie fiecarui copil eu ma angajez pentru editarea si plata scoaterii lor pe hartie + rame
papanash spune:
Anda, noua asa ne-a spus directoarea caminului. N-am cautat sa vad legea, dar erau mai multe mamici aici care stiau despre ce e vorba.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
bumbacel spune:
Tarziu am vazut subiectul . Daca mai aveti nevoie de "ajutoare" pot veni la impachetat, va pot ajuta la transport si pana vineri o sa trimit ceva jucarii/hainute si pot aduce si ceva banuti. Pot ajunge si la serbarea copiilor, dar peste tot am sa vin cu Vlad pentru ca n-am cu cine sa-l las.
Felicitari pentru mobilizare
papanash spune:
Bumbacel, nu-i tarziu, bine ai venit !Intotdeauna e nevoie de o mana de ajutor.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Cloreta spune:
Gata, am depus si eu 5O ron in BRD. Am si doua plusuri, un ursulet cu caciula de mos craciun si o albinuta, sa vad cand pot sa la aduc.
Clara
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cloreta Gata, am depus si eu 5O ron in BRD. Am si doua plusuri, un ursulet cu caciula de mos craciun si o albinuta, sa vad cand pot sa la aduc. Clara “If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy” |
au si intrat banii, multumim ! cu jucariile vezi care punct e mai aproape de tine, sa ne spui si noua unde mergi.
Filme Ghighi
cecilia L spune:
La T Noi, pana la ora cand am sunat ajunsese un singur pachet.
Cine mai sta prin zona Real Vitan si ii este greu sa duca pachetul da-ti un Pm,ne vedem si-l preiau eu.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
diana2004 spune:
Vreau sa depun si eu bani,e ok daca transfer de la INGbanking? Trebuie sa sciu si si swift....sau numai contul?
Cloreta spune:
La pct 1 de colectare e mai aproape si vad ca e si program lung. Ideea e ca azi ma duc la mama si as mailua ojucarie deacolo,e o toba cu gaurele si patr ubile colorate care trebuie potrivite in cercurile de aceeasi culoare si cu un ciocanel, e f draguta si vad ca sunt si copilasi mai mici.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
papanash spune:
Diana, daca ai nevoie de swift ai pe prima pagina.
Noe, au sosit banii,multumim !
Filme Ghighi