Hai sa strangem ganduri pozitive pt linasobolina !
Raspunsuri - Pagina 3
Crinutz spune:
Mult curaj Lina, nu se poate sa te lasi invinsa, am citit ce ai scris si vad ca esti o persoana optimista. ramai asa si fa tot ce trebuie sa faci, regimurile astea chiar dau rezultate.
Sunt laturi de tine cu un gand bun, stiu ce inseamna aceasta boala.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
musetto spune:
Lina, ti-am citit mesajele si stiu ca esti o femeie puternica. Lupta si sunt convinsa ca vei invinge boala! Suntem alaturi de tine
misha71 spune:
Lina, sint alaturi de tine, chiar daca doar aici. Stiu ca esti o femeie puternica. Ai demonstrat asta in nenumarate rinduri.
Nu te lasa coplesita de ginduri negre. Lupta! Ai pentru ce si tu stii asta foarte bine.
Toate gindurile bune se indreapta acum catre tine.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
maru spune:
lina, sunt alaturi de tine
mama, ce salate bune se fac din linte, din chick pies, din steel cut oat...delicioase, cu spanac, yam
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
moruna spune:
iti doresc mult curaj si putere!suntem alaturi de tine cu ganduri bune.fii optimista!
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
puisorul spune:
Mult curaj si un gand bun de la noi
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Anina_n spune:
Fortza si curaj sa mergi inainte, e singura optiune valabila !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
ionella3003 spune:
Draga Lina, esti o luptatoare, esti o invingatoare si sunt sigura ca vei trece cu bine de aceasta incercare! Mult curaj si sa stii ca ne rugam pentru tine
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
flo1980 spune:
Draga Lina esti foarte curajoasa! Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste toate greutatile si incercarile vietii! Un gand bun si de la mine!
noi
un fulguletz
un pepenash