Fara scaun de 2 zile !!!!

Fara scaun de 2 zile !!!! | Autor: alexi

Link direct la acest mesaj

Bb meu are apropae 3 luni ; i-am facut vaccinul luni si marti si miercuri n-aiesit afara deloc ,are legatura una cu alta ? In afara de asta , in locul unde are vaccinul i-a aparut o gogoloasa tare , e normal ? In rest nu sunt probleme , nu are temperatura , mananca normal , e vioi , rade , etc .ce credeti , de ce nu are scaun ? Mama nu si-a schimbat dieta . Totul a fost la fel , cu exceptia vaccinului .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Piciorul isi va reveni intr-o saptamana.Noua pediatra ne-a spus ca e normal la unii copii sa faca acel nodul. Insa in rest nu stiu daca de la vaccin i se trage. Si bebelusul meu a mai avut dupa 3 luni zile cand nu iesea afara desi inainte iesea si de doua-trei ori pe zi. Mai asteapta ca poate nu e nimic in neregula.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Daca bb e alaptat exclusiv la sin poate sa treaca mai multe zile fara sa faca kk.Poti sa il ajuti masindu-i burtica si sensul acelor de ceasornic iar daca vezi ca se screme si nu prea reuseste pliaza-i piciorusele in asa zisa pozitie ginecologica si ai sa vezi ca il ajuta.Tot ce iti spun sint sfaturi pe care mi le-a dat asistenta pediatra care ne vizita cind am venit acasa de la maternitate ,la noi au avut efect.
Pupici si sanatate lui bb,Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Subscriu la cele zise de Corina. As mai adauga insa ca ai putea pune si un scutec din panza sau un prosopel incalzit un pic cu fierul de calcat pe burtica la bebe. Vezi insa sa nu fie prea fierbinte, verifica intai pe pielea ta unde e mai sensibila. Daca tot nu face, suna medicul, care ar putea sa-ti recomande sa folosesti un supozitor cu glicerina sau altceva. Dar, din cate am mai citit, copilasii alimentati numai la san, ar putea sa nu aiba scaun si mai mult de 2-3 zile.

Sanatate maxima si spor la

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

Buna!!!
daca deja ii dai fructe,incearca cu para,daca nu eu mai rezolvam
cu termometrul( pediatra imi spusese si tot ea se supara daca aplicam
mai des)

multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosica spune:

In revista Mami de acum 2-3 numere a fost un articol despre constipatie.Ce s-a scris: sunt bebelusi care pot face kk si o data la 4,5,6 zile si nu trebuie sa te alarmezi. Important era felul si consistenta scaunului , nu numarul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Salut, nici Diana nu are scaun decat o data la 3-4 zile, aste asa e de cand s-a nascut. Cand face e sarbatoare.Pediatrii ne-au spus sa nu ne facem griji. Nu are dureri de burta si cand face, face usor si consistenta e ok. Deci nu te nelinisti.
Si noi am fost la vaccin ieri. I s-a intarit putin piciorul in locul respectiv.

Numai bine.
Denisa&Diana (3 luni)

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d spune:

Si noi am patit la fel cu fetita noastra acum 3 sapt.
Nu a iesit afara de 2 saptamini si eram tare ingrijorata. Am fost si la doctor care ne-a dat lactuloza sa-i dam de 2 ori pe zi.
Peste 2 zile a iesit foarte mult dintr-0 data, iar dupa acea s-a constipat din nou, cu toate ca ii dadeam lactuloza. Am incercat si cu termometrul, dar nu avea nici o reactie. Este alaptata numai la sin, si are 2 luni 1/2, nu puteam sa-i dam altceva.
Pina la urma i-am facut putin masaj deasupra buricului putin in stinga, cu miscari circulare. Si in plus mi-am inmuiat degetul mic in suc de portocale si i-am dat sa-l suga. Seara a iesit afara in sfirsit Slava Domnului! De atunci face 1 data pe zi!
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Poti sa-i bagi fara probleme un supozitor cu glicerina pentru sugari...Si eu i-am mai bagat, daca nu facea 2 zile, cate o jumatate de supozitor...Nu trebuie sa faci abuz, dar, daca e necesar, foloseste-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Eu stiu de la neonatologul sef din Bv de la Maternitate ca daca nu are bb scaun la cel mult 36 de ore sa ii punem supozitor cu glicerina. Eu i-am pus lui Stefan un sfert, taiat pe lungime. Si mergea. Intre timp, o data cu diversificarea, a inceput sa faca singur, de mai multe ori pe zi.
Bafta.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Draga mea nu e cazul sa-ti faci probleme absolut deloc (cel putin nu inca). Uite al meu baitel de pe la 5-6 saptamani pana la 4 luni cand am introdus cerealele, facea cam o data pe saptamna. Recordul a fost de 10 zile, ceea ce am si citit in carti si mi-a si spus doctorita ca ar fi in limetele normalului pt scaun la bebei alimentati doar cu lapte matern. Nu-i da supozitor (ca sa nu creezi dependenta) numai daca o vezi ca prezinta discomfort. Si noi ne-am speriat la inceput dar dupa ce ne-am lamurit ca asta e ritmul lui, ne-am obisnuit cu ideea. Acum de cand cu cerealele, face zilnic. Deci eu zic ca nu are nimic de-a face cu vaccinul.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput