Fara scaun de 2 zile !!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Doinna spune:
Buna!Nici eu nu sunt sigura daca este de la vaccin dar si noi am patit la fel.Pana la vaccin facea kk de 2-3 ori pe zi dar dupa vaccin a inceput sa faca o data la 4-5 zile si atunci ajutat de mine cu supozitor(il doare burtica rau de tot si mi-e mila de el,tb sa-l ajut).Oricum,acum ca am citit mesajele voastre ma mai linistesc si eu...sper sa-si revina!Astazi avem 2 luni si 13 zile...poate ceva mai incolo cand o sa introducem cerealele.
MLDiana spune:
Poti sa-i faci un masaj usor pe burta .O alta metoda ar fi ,cu un betisor de urechi sa preseszi(SA zgirmani,NU STIU CUM SA -TI EXPLIC MAI BINE) putin la fundulet adica mai la centru sa STIMULEZE kk.
Lidia ,Tiara si David D.
parpalak spune:
quote:
Originally posted by Tiara
Poti sa-i faci un masaj usor pe burta .O alta metoda ar fi ,cu un betisor de urechi sa preseszi(SA zgirmani,NU STIU CUM SA -TI EXPLIC MAI BINE) putin la fundulet adica mai la centru sa STIMULEZE kk.
Lidia ,Tiara si David D.
Cu mentiunea ca betisorul trebuie sa fie bine imbibat cu glicerina, ca sa nu-l irite, iar miscarile betisorului in fundulet e mai bine sa fie circulare.
Sanatate la bebei si mamici.
Simonna spune:
Poti sa incerci cu codita de muscata. Pare prostesc, dar functioneaza. Stii, codita in sensul ca rupi o frunza cu codita ei cu tot si bagi codita in fundulet, aca, cam un cm. La noi functiona, si aveam mare nevoie, ca si Radu avea scaun tot la 2 -3 zile, chiar si mai mult.
Chiar si acum, cind are 4 ani, iese f. rar, cel mult o data pe zi, dar de obicei la doua zile, se pare ca e genetic, asa e neamul, constipat :))
Ei, si daca muscata ti se pare o prostie, ca asa mi s-a parut si mie pina am incercat, poti sa introduci termometrul, asa, ca atunci cind masori normal temperatura lui bb.
Numai bine, Simona.
Doinna spune:
Multumesc mult fetelor!Sa stiti ca am incercat cu termometrul(cu muscata inca nu am incercat dar cred ca am sa incerc)dar pana la urma tot la supozitor am ajuns...este singura solutie care da rezultat.