eczema la bebei - vol I

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Tratementul homeopat se numeste calcarea carbonica, e sub forma de bilute mititele si albe, l-am dizolvat in apa si am luat 3 doze de cate o lingurita. Tare simplu, sa vedem acum ce efect are, trebuie sa-i las timp de actionare in organism de 3-4 saptamani, abia atunci vazandu-se rezultatele.
Oricum, rezultate bune deja avem, dupa ce am oprit orice incercare de cremuire, elidel-uire, eucerin-izare, hidrocortizon-izare, steroid-izare, pielea a respirat usurata si si-a revenit la sentimente mai bune, dand semne de vindecare. Pieptul, unde avea cea mai mare parte din eczema, e acum alb-rozaliu, fin si moale la pipait, nici urma de uscaciune sau roseata. Mai are niste zone rosii pe la pliurile din zona opusa coatelor si genunchilor, dar fara ca pielea sa fie si uscata.
De ceea ce mi-e teama acum sunt vaccinurile de 6 luni, pe care urmeaza sa le facem in curand si, daca e sa o cred pe doctorita homeopata, ele ar cam sta la baza declansarii diferitelor dereglari din organism, datorita chimicalelor din seruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

salut si eu prietenele mele virtuale!
nu prea am timp sa intru pe aici si de citit o fac in cea mai mare viteza...
musafirii din ro. o sa-i am pana la 1 oct.
am inceput si scoala...a inceput si Maia scoala...au reaparut si bubitzele...si tot asa
una peste alta-mi plang singura de mila! cel mai mult ma streseaza nemernica asta de dermatita.
toate bubitzele ce le-a avut pe corp au disparut de la sine fara nici un gram de crema,in schimb cele de pe fatza dupa o pauza de o sapt. au reaparut
acum este plin din nou pe fatza.recunosc ca mi-au scapat din mana.igiena stricta si exagerata pe care o aplicam mi-a scapat din mana.cu 7 persoane in casa-mi este practic imposibil sa fac fatza...
cand eram doar eu cu bebe parca bubitzele nu-si faceau asa de cap!!!
acum i-am dat cu privalat de flumetazon.mi-a trimis mama din ro,de fapt pediatra Maiei.plus de asta era pe aici o mamica care spunea ca cu acest amarat de privalat a scapat de bubitze. acum naiba stie ce va fi!!!
cu protopic il dadeam 3, 4 zile consecutiv apoi pauza.o sapt. bubitzele nu apareau,apoi incet,incet erau la locul lor.deci,concluzia mea este ca dupa protopic bubitzele reapar la o sapt. si dupa cortizon la 2,3 zile...asa ca...la dracu!
va las ca nu am loc de intors 'paci
pupici cordiali

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

nici noi nu stam bine. au reaparut bubitzele pe fata si acum sunt in mare dilema. elidel sau cortizon? daca elidel, sa ma "risc" la o perioada mai lunga de tratament, oare? cu cortizon mi-e foarte clar ce am de facut, dar, asa cum zicea si cami, "relaxata" o sa fiu 2-3 zile. dupa... oricum, cu ceva va trebui sa-l dau, din pacate. am "experimentat" si varianta "cu nimic", insa, deocamdata, nu merge (eczema se face urata rau, nici gand sa plece).

ela, tare bine imi fac mesajele tale (chiar daca esti si suparata "printre randuri"). imi dau speranta ca se poate si fara bubitze! cand pui si tu o poza cu Tavi? bineinteles, asta n-are legatura cu subiectul... reviken este o crema hidratanta?

numai bine la toata lumea!

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

mai, mai, da' ce liniste aici, in LIB... m-ati lasat singurica...

pana la urma "dilema" mea s-a soldat cu cortizon. l-am dat 3 zile si acum, a patra zi, i-au reaparut bubitele... nici nu ma asteptam sa fie altfel... sunt o optimista convinsa! :) cred ca totusi o sa incerc varianta elidel pt. o perioada mai lunga.

voi ce mai ziceti? cami, mai traiesti cu atata omenire pe capul tau? cora, ai plecat din nou la mare :)? lexi, se vad ceva rezultate in urma "bilutelor mititele si albe"? ela, ai fost cu bb la homeopat? hai, mai ziceti si voi ceva ca tare parasita ma simt... :(

sper sa aud vesti bune de la voi!

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

nici noi nu avem cu ce sa ne laudam! pe fata s-a reinstalat si acum ne-au aparut si pe umar...
Miercuri mergem din nou la G, si dupa la prima farmacie sa "bagam" Elidel! Va scriu si voua cate zile ne zice G. sa dam.

Alta solutie nu vad. Cu cortizonii nici macar nu mai incerc!

Pupici si nu va lasati!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Nu am reusit sa ajung vineri cu Tavi la dr. hemeopat asa ca ne-am reprogramat pt. vinerea viitoare si speram sa ne mearga bine cu ce o sa ne dea ca remediu. Cu bubitele inca stam bine, adica nu ne-au mai aparut de ceva vreme, in schimb urticaria inca ne face probleme, ne apare cam la 2-3 zile, ma scoate din minti si nu reusesc sa-mi dau seama la ce anume face alergie.
Imi pare rau sa aud ca nici un tratament nu a dat rezultate la voi, o stiu si eu foarte bine.
In ultimele 5 luni tavi a facut eczema de doua ori, iar ultima oara am scapat de ea cu reviken(cutaden), dar de atunci ne tot apare nenorocita asta de urticarie.
Ce voiam eu sa va zic( asta asa ca pe o concluzie personala): atata vreme cat vedeti ca bebe nu este afectat de bubite, in sensul ca nu il mananca, nu se scarpina, are stare generala buna, nu i se infecteaza... sa nu mai dati cu nimic, eu am ajuns la concluzia ca hidrocortizonul nu ajuta la nimic, poate doar cosmetic, ba din contra face mult rau, iar cu timpul o sa dispara sau macar o sa se rareasca in aparitie. Incercati sa va abtineti cat puteti de mult, dar repet, asta numai daca bb se simte bine si nu-l deranjeaza.
numai bine!
Ela

Mergi la inceput

am primit si noi reteta pentru Elidel. 1 data pe zi, timp de 1 saptamana! si in plus un antihistaminic-Aerius care de fapt e Clarinex, care de fapt e Claritin imbunatatit, la care am mari retineri!

Pana una alta o sa incercam leacul babesc, dupa care daca nu si nu incercam Elidel 1 saptamana. Daca nici asta nu merge, cred ca ne consolam si gata! nu mai dam cu nimic, asa cum zice Ela.

Pupici.Sa auzim de bine!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Claritinul este un histaminic foarte bun. Cel sirop este pentru bb.
Aerius este dintr-o clasa superiara Claritinului, dar este pastilute si sunt pentru bb.
Sunt produse de Schering si sunt foarte eficiente! Mai ales ca nu dau somnoleta!

Mergi la inceput

multumesc DADI pentru raspuns! Aerius exista si sub forma de sirop, problema e ca toate acestea sunt prescrise peste 2 ani si noi nu avem decat 1.

Mergi la inceput

cora, tu la ce leac babesc te referi?

eu, de aseara, am reinceput sa-l dau cu elidel. o sa incerc varianta 1 saptamana. va tin la curent cu evolutia.

pupici.

Mergi la inceput