Umbla vorba cä...*
Raspunsuri - Pagina 8
Diablette spune:
din cate tin eu minte, pe aici erau indemnuri sa nu mergem la piata...sau ma insel??
eu am mers, dar nu am cumparat nimic si din cate am citit, multi au facut asa
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
Sheannamp spune:
Lamiile au statut de cocota de lux la ora actuala.
In rest, vai de rosia sefa si de noi daca o sa avem parte de bulionul din ea.....
In alta ordine de idei cica e o pisica care adulmeca pe langa scaunul de sef de senat.
desprecopii spune:
Diablette, felicitari. Ai mers degeaba. In schimb, ai lasat o tanti sa voteze un gogosar gaunos pentru ca a primit in plus 100.000 la pensie. Probabil ca tu nu iti doresti autostrazi, spitale si pe mikispaga la racoare. Super.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
buli spune:
Citat: |
In alta ordine de idei cica e o pisica care adulmeca pe langa scaunul de sef de senat. |
si daca-l mai suspenda o data pe base... ups ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
gabidaniela spune:
Pentru cei ce nu au cumparat nimic...rau ati facut. Trebuia sa luati ceva numai ca sa dispara rosiile de pe taraba, sau macar sa le stoarceti putin ca sa nu mai poata fi expuse. Acum o sa va inecati in bulion...si noi la fel, cei care am facut cumparaturi...
Arbeite klug, nicht hart!
http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png
micha08 spune:
Jos cu rosia stricata si plina de bube! Noua ne plac numai legumele si fructele coapte si sanatoase! Putem sa punem acum rosiile la storcatorul cu legea lustratiei?????
eunice78 spune:
Nu sunt asa convinsa ca lamaile au statut de lux.
Pe de o parte sucul de rosii cu lamai nu intra pe gatul locatarilor de la Cotroceni. Pe de alta parte, portocalele se pot imprieteni cu rosiile cu conditia ca rosiile sa elimine niste seminte..ceea ce nu ar fi exclus.Ca in fond, rosiile au o polita de platit, daca va aduceti aminte de solutia imorala....plus ca asta ar insemna aceea majoritate de cca 70%, comoda, de care tot pomenesc rosiile..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Nu sunt asa convinsa ca lamaile au statut de lux. Pe de o parte sucul de rosii cu lamai nu intra pe gatul locatarilor de la Cotroceni. Pe de alta parte, portocalele se pot imprieteni cu rosiile cu conditia ca rosiile sa elimine niste seminte..ceea ce nu ar fi exclus.Ca in fond, rosiile au o polita de platit, daca va aduceti aminte de solutia imorala....plus ca asta ar insemna aceea majoritate de cca 70%, comoda, de care tot pomenesc rosiile.. Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006) |
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
b.nica spune:
Mai, eu va felicit si pe Xeno care a deschis piata, ca daca nu erati voi eu nu ma duceam la vot si acum chiar imi parea rau.
Sincera sa fiu nu cred ca ar trebui sa fiti asa de sceptici ca am impresia ca fostii parlamentari penali au facut pe Mos Craciun la greu ca sa mai scape un mandat.
Data viitoare lasam sarmalele si facem ochii cat sarmalele.
Tot este bine ca nu se lasa astia bagati in anticipate .
Diablette spune:
ooo, eu imi doresc autostrazi, spitale si pe mikispaga la racoare, dar imi doresc in acelasi timp drumuri si circulatie normala in Bucuresti si mai putina coruptie. a si sa nu uit, stiu prea bine ce ii poate pielea doamnei care e de de serviciu prin piata, cu mopul si andrelele, locul dumneaei nu e la piata, e in alta parte... sincer eu am numai avantaje din importul de portocale, dar nu ma lasa constiinta sa le cumpar... asa ca sunt in post si nu am cumparat nimic, TOATE legumele sunt la fel de stricate. Toate!
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil