Cum le taiem unghiile ?
Raspunsuri - Pagina 3
EDDY spune:
Kiar daca am scris shi in mesajul anterior,am sa mai repet odata:NU ii pot taia unghiile in somn caci se trezeshte imediat!Midori,sa shtii ca asha inca n-am incercat dar am sa o fac next time;adica aproape de trezirea ei,trec shi eu la lucru.
Pisi_ella,daca citeai ce-am scris mai devreme,observai ca am specificat "CIND ERA MAI MICA,ii puneam manushi...",deci nicidecum mai tirziu de 3-4 luni shi nu numai pentru a nu se zgiria,ci shi din cauza frigului care este aici iarna!
Sanatate tuturor,
Eddy & Antonia Naomi
pisi_ella spune:
Scuze, Eddy, n-am fost atenta...Iti doresc sa gasesti o metoda, pana la urma...
_ella
Nicoleta spune:
Salut.
Sa va spun si eu cum ii tai unghiile lui Stefanel-copil rebel de 7 luni: ma asez in fata televizorului, il iau in brate si incerc sa gasesc un program care sa ii placa, el stand cu fata spre tv. Apoi cu o mana ii tin manuta care trebuie "tunsa" si cu cealalta ii tai unghiile, pe rand, incercand sa ii imobilizez, cu blandete, mana libera care se pare ca are magnet, ca tot spre forfecuta (cu varfuri rotunjite) se duce!
Si asa, fiecare unghie taiata este o victorie pentru mami. Uneori ii indepartez mana de corp, in directia opusa mainii libere, ca sa nu mai ajunga la forfecuta...
Si unghiile lui pareau cioplite mai demult, insa am lucrat mult si acum arata binisor.
Succes la pacalit bebeii!
Nicoleta.
Adela P spune:
Eddy, ai incercat cu pila de unghii in loc de forfecuta sau unghiera? Poate o pacalesti asa. Eu foloseam pila la inceput cand era atat de mititel si cu degetutele asa de mici ca mi-era frica sa nu-l tai.
Incearca, poate merge si accepta asa. Bafta.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Mugur spune:
Eu i le tai lui Alex in timp ce mananca laptic (din biberon). Nu vocifereaza prea tare!