Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 29
voljena spune:
http://www.telegraph.co.uk/health/children_shealth/3543692/Healthy-toddler-died-10-days-after-being-given-MMR-vaccination.html
cum ziceam si mai devreme: decizia de a face un vaccin sau nu trebuie sa apartina familiei in consultatie cu medicul si cu detinerea informatiilor relevante pt fiecare caz in parte... nu luata la presiunea propagandei guvernului si a companiilor farma...
Tisina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui voljena http://www.telegraph.co.uk/health/children_shealth/3543692/Healthy-toddler-died-10-days-after-being-given-MMR-vaccination.html cum ziceam si mai devreme: decizia de a face un vaccin sau nu trebuie sa apartina familiei in consultatie cu medicul si cu detinerea informatiilor relevante pt fiecare caz in parte... nu luata la presiunea propagandei guvernului si a companiilor farma... |
Degeaba iti racesti gura. Tu n-ai inteles din cele 27 de pagini scrise aici, ca daca nu faci un vaccin pentru ca a batut guvernul din picior, inseamna ca ai probleme grave de normalitate? Ce atata gandire? Lasa-i pe altii!
Numai bine tuturor!
CristinaT spune:
citat din mesajul lui Andrada Eu una nu cred ca exista vreun medicament care ar putea aparea astazi pe piata si care sa nu produca suspiciunea romanilor. Aspirina da ulcer, hemoragii interne si moarte subita (reye syndrome). Paracetamolul da crize fatale la ficat si rinichi. Penicilina da alergii si diaree. In comparatie cu Gardasil pina si M&M-urile suna teribil. |
pe ce te bazezi cand scrii asta???
eu am auzit ca dimpotriva SUNTEM campioni la luat pastile dupa ureche. Nu stiu daca si la cele cu reteta, dar probabil ca si pe acolo. Pe de alta parte am citit si pareri ale fetelor care au plecat din tara si care mereu spun ca noi, romanii, dam antibiotice cu si fara motiv.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
spic de grau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CristinaT
pe ce te bazezi cand scrii asta??? eu am auzit ca dimpotriva SUNTEM campioni la luat pastile dupa ureche. Nu stiu daca si la cele cu reteta, dar probabil ca si pe acolo. Pe de alta parte am citit si pareri ale fetelor care au plecat din tara si care mereu spun ca noi, romanii, dam antibiotice cu si fara motiv. www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Apropo de asta am 2 exemple concrete:
- Mama care a venit cu antibiotice la mine, ptr copil, sa am in casa, cica sa ii dau la nevoie! in conditiile in care am nu un pediatru - ci 2, iar medicamentele imi sunt compensate in totalitate ptr ca am asigurare privata ff buna.
(iar medicamentele - in general vin din Franta, nu e Ro cea care exporta spre Franta)
- Soacra - care a venit la noi, cu medicamente in geanta, si - evident "trusa de prim-ajutor" continea si antibiotice!
La un moment dat pe socru il durea in gat - hop! 2 zile de ampicilina ca sa treaca!
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui CristinaT pe ce te bazezi cand scrii asta??? eu am auzit ca dimpotriva SUNTEM campioni la luat pastile dupa ureche. Nu stiu daca si la cele cu reteta, dar probabil ca si pe acolo. Pe de alta parte am citit si pareri ale fetelor care au plecat din tara si care mereu spun ca noi, romanii, dam antibiotice cu si fara motiv. |
Bunicile mele saracele, au luat medicamente cu pumnul zeci de ani, nu stiu cum au rezistat. Chiar daca nu erau bolnave, luau "preventiv".
Maria
sirimie spune:
Si citeste cineva despre efectele secundare inainte sa ia algocalmin sau sa dea algocalmin la copii?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
notquiteso spune:
Eu am o fetita, si daca ar fi avut varsta necesara, nu as fi vaccinat-o. Pur si simplu pentru ca riscurile implicate de vaccinare sunt mult mai mari decat riscul ca ea sa sufere de HPV in viitor. Am citit peste tot, articole pro si contra. Din pacate oamenii nu sunt destul de informati, vad o singura fateta a problemei si asta nu-i ajuta sa ia o decizie in cunostinta de cauza. Mie mi-a fost de ajuns sa aflu ca au fost mai mult de 20 de cazuri de deces in urma vaccinarii. Nu i-as risca niciodata viata copilului meu, pentru o ipotetica maladie care s-ar putea sau s-ar putea sa nu o afecteze in viitor.
Mi-ar placea sa stiu cati dintre cei care sunt "PRO", au fetite. Si cati dintre cei care sunt PRO si au fetite, le-au vaccinat..
Si mai ales.. cati dintre cei care si-au vaccinat sau si-ar vaccina copilul, au facut acest lucru stiind ca risca viata propriei progenituri.
CristinaT spune:
citat din mesajul lui Tisina
Degeaba iti racesti gura. Tu n-ai inteles din cele 27 de pagini scrise aici, ca daca nu faci un vaccin pentru ca a batut guvernul din picior, inseamna ca ai probleme grave de normalitate? Ce atata gandire? Lasa-i pe altii! Numai bine tuturor! Tisina |
exact... cam asa e tonul discutiei. Trist.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Andrada spune:
citat din mesajul lui CristinaT
pe ce te bazezi cand scrii asta??? eu am auzit ca dimpotriva SUNTEM campioni la luat pastile dupa ureche. Nu stiu daca si la cele cu reteta, dar probabil ca si pe acolo. Pe de alta parte am citit si pareri ale fetelor care au plecat din tara si care mereu spun ca noi, romanii, dam antibiotice cu si fara motiv. www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Am zis medicamente noi, cele vechi sint ok ca le-a luat si vecina de la 3.
Ortansa spune:
citat din mesajul lui notquiteso Eu am o fetita, si daca ar fi avut varsta necesara, nu as fi vaccinat-o. Pur si simplu pentru ca riscurile implicate de vaccinare sunt mult mai mari decat riscul ca ea sa sufere de HPV in viitor. Am citit peste tot, articole pro si contra. Din pacate oamenii nu sunt destul de informati, vad o singura fateta a problemei si asta nu-i ajuta sa ia o decizie in cunostinta de cauza. Mie mi-a fost de ajuns sa aflu ca au fost mai mult de 20 de cazuri de deces in urma vaccinarii. Nu i-as risca niciodata viata copilului meu, pentru o ipotetica maladie care s-ar putea sau s-ar putea sa nu o afecteze in viitor. Mi-ar placea sa stiu cati dintre cei care sunt "PRO", au fetite. Si cati dintre cei care sunt PRO si au fetite, le-au vaccinat.. Si mai ales.. cati dintre cei care si-au vaccinat sau si-ar vaccina copilul, au facut acest lucru stiind ca risca viata propriei progenituri. POZE Mami de Dora-Maria (30.09.2006) |
exact asa gandesc si simt si eu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin