Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 19
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Aveti idee la ce interval de timp prevede Ministerul Sanatatii de la noi repetarea vaccinului in campanii scolare (gratuite, deci)? |
Ileana sintem cu 6 ani in urma celor care s'au vaccinat primii. Atunci cand ei vor incepe "sa piarda" din anticorpi vom sti ca peste 6 ani asta se va intampla si celor vaccinati in Romania. In cel mai nefercit caz vaccinul va fi repetat peste 6 ani. Insa omul de aseara de la realitatea desi avertiza ca e de preferat sa asteptam confirmarea an de an, a spus ca extrapoland rezultatele de la alte vacinuri (parca HepB) ne putem astepta la o imunitate de lunga durata poate chiar pe viata.
26octombrie spune:
(scuze pentru off-topic)
floarea mea galbena, m-ai secat si pe mois cu bucuria matale, ca doar stii ca tu esti, pentru mine,aici, No1!!!!!!
xenocid, mama, e frumos? io-ti ofer posibilitatea de a te combina cu jolie si tu nici nu ma bagi in seama, un multumesc, nimic?
si, pentru ca sunt acasa si ma plictisesc oleaca:
citat din mesajul lui xenocid ne putem astepta la o imunitate de lunga durata poate chiar pe viata. |
pai da, daca, prin absurd, ar exista acele casualties, inseamna ca la persoanele respective se poate vorbi de imunizare pe viata, nu?
sunnyday07 spune:
extrapoland rezultatele de la alte vacinuri (parca HepB) ne putem astepta la o imunitate de lunga durata poate chiar pe viata. |
Vaccinul de hepatita B nu iti ofera imunitate pe viata.
http://www.vaccin.ro/index.php?s=4&p=11
viviana spune:
Si eu sunt acasa si tocmai ma uit la Realitatea. Se comenteaza despre dezabaterea dintre parinti si medici asupra vaccinului, care are loc acuma.
A aparut asa, in fuga, si "prietenul" mamicilor de pe DC, T.A.T.A. - Bogdan Draghici- si ne-a fluturat socul anafilactic pe la gene. Tz, tz, slab pregatit!
Pai soc anafilactic poti face de la orice medicament si de la orice vaccin, si de albina, si de la alune, si de la nuca de cocos, si de la Kiwi, si de la, si de la...
O fi vrut omu' sa-si faca reclama si eu uite ma iau de ce spuse.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
26octombrie spune:
apropo de campania minune. de dimineata si pana acum, la realitatea si antena 3 numai despre asta aud. si vin medici inteligenti care explica beneficiile acestui vaccin, asa incat si daca as fi fost convinsa sa il folosesc, mi-ar fi trecut... nu ar trebui sa existe un iq minim pentru participarea la asemenea campanii?
tocmai ne-a explicat un medic f capabil (nu i-am retinut numele) ca cele 21 de decese (nu 20?), au fost cercetate de oamenii lor si concluzia a fost,PROBABIL (chiar asa s-a exprimat!!) ca decesele au survenit ca urmare a altor boli, adica (CITEZ!!!) diabet, obezitate, ciroza, droguri!
mey, oameni buni, io stiam ca americanii sunt mai altfel decat noi, da sa cred ca 21 de fete de 10-13 ani au murit de toate astea... zau!
si voi vreti ca acesti oameni sa ne convinga sa ne vaccinam copiii??
aceleasi persoane (doi medici si moderatorul), discuta acum despre cat costa vaccinul: 20-30 eur a spus unul, altul 80, altul "oricum sub o suta". deci nici macar cat costa nu stiu.
inca una: in olanda incepe in septembrie vaccinarea obligatorie, pe 35.000 de fetite. nu mai spune?! parca as crede mai mult ce s-a scris pe forum, ce-au spus fetele de acolo.
voljena spune:
natynic - pt ultimele 2 postari... nici un medic nu m-a sfatuit sa nu cumva sa ratez acest vaccin, ba dimpotriva - sa mai astept...
doruletz - asigurarile acopera terapiile alternative abia in ultimii cativa ani, tocmai pt ca si-au dovedit eficienta... io una nu cred ca asigurarile astea au ca scop principal starea mea de bine, raman la parerea ca mai degraba is ghidati de profitul companiei... am citit link despre dr osteopat - numai de bine vad, ba a mai trait si 89 de ani - trebuie ca ceva ceva stia el daca a mai dat si rateuri - nimeni nu-i perfect...
qsar si alte mame de baieti - nu va mai bucurati degeaba ca si baietii trebuie vaccinati, doar ca... nu-s bani inca...
io am zis 'nu' vaccinului pt momentul asta ca nu m-au convins... nu exclud ca pe viitor sa scot banul din buzunar (Ł450) sa-mi vaccinez fata, poate si pe mine...
edit ca uitai: doruletz - o companie farma a reusit sa convinga multe guverne (vezi ce ziceau fetele din olanda despre consilieri si comisioane) dar nu si pe guvernul uk care si-a bagat vaccin productie proprie, desi la clinica particulara iti face american
acum citii ca la romania costa 'sub o suta' de euro... pai nici nu suna a afacere comerciala cand aici e Ł450...
sirimie spune:
citat din mesajul lui 26octombrie mey, oameni buni, io stiam ca americanii sunt mai altfel decat noi, da sa cred ca 21 de fete de 10-13 ani au murit de toate astea... zau! si voi vreti ca acesti oameni sa ne convinga sa ne vaccinam copiii?? |
Care e procentul? 21 din cite vaccinari?
In Europa au fost decese pe urma vaccinarilor, care au loc de ceva timp deja?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
26octombrie spune:
citat din mesajul lui sirimie Care e procentul? 21 din cite vaccinari? |
sirimie, nu despre procent vorbeam. eu eram stupefiata de ce spuneau acei domni, ce cauze de deces gasisera.
denizel spune:
Luana, eu nu cred ca aceste cauze de deces au fost "gasite". Chiar astea au fost cauzele deceselor. Daca ar fi sa minta, de ce sa nu minta mai credibil, nu? Puteau sa spuna ca fetitele au facut soc anafilactic si gata, nu? :-)
In grupa de varsta 9-13 ani, care din boli ti se pare ca e imposibil sa provoace moartea?
Apoi, tu nu ai auzit de copii de 10 ani care sa se drogheze? Alicia Silverstone se droga la 10 ani :(.
Hai ca am uitat: bine ai revenit!!
Eliza5 spune:
Eu sunt curioasa.. care mama de baiat va accepta acest vaccin avand in vedere ca baietii pot fi purtatori, dar oricum la ei nu este un factor cancerigen?? Adica altruisti, altruisti dar chiar in modul asta?