Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 11
CristinaT spune:
Eliza5, cam asa vad si eu problema.
Si as mai adauga, as fi comadat un sondaj din rezultatele caruia m-as fi prins daca e dorita sau nu aceasta vaccinare. Apoi cheltuiam banii. Sunt curioasa ce vor face acum cu vaccinele ramase. Cresc sau scad varsta fetitelor? Trec si baieti? Le ofera femeilor?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
ilse spune:
Deci mie una mi-e clar, masonii astia ai naibii sigur le-au spalat creierii si olandezilor, altfel nu-mi explic de ce astia ma repet, stau asteapta, si chiar si acuma inca nu e sigur ca vor face o campanie d-asta de vaccinare in turma a fetelor, oricum chiar si daca da va fi cu semnatura, cam ca la voljena in tara...cu tot premiul nobel luat, nu inseamna ca gata vaccinam copilul si totul e ok, ma repet a citit cineva asa de chestie cate reactii negative s-au constatat dupa vaccinarea astea, inclusiv 18, unii zic 20 de decese, as fi curioasa sa primesc un raspuns pertinent la asta...ca pe mine nu m-ar incalzi daca fii mea ar muri pentru cauza nobila de a fi salvat omenirea participand la vaccinarea asta, ca asa daca nu ai copil in cauza mi se pare foarte usor sa dai din gura.
Si mai e ceva ce se tot omite, ati vazut da ca 70% dintre noi avem chestia asta? atunci de ce o tot dam pe apocaliptice si extremiste d-astea, pai ar trebui ca 70% dintre noi sa aiba deja cancerul asta...ori nu citeste lumea decat printre randuri...si vorba Sabinei orice ginecolog din lume stie ca daca se face testul papa-nicolau periodic e imposibil sa nu descoperi din timp modificarea celulelor...atata vreme cat pentru mine vaccinul asta nu ofera destula siguranta eu nu ma avant asa usor sa-i judec de anormali si pro-masoni pe cei care nu-l fac. Punct.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
doruletz spune:
Eu nu cred ca subiectul era (numai) despre "conspiratia vaccinurilor", ci despre teoria complotului in general. E o tema interesanta mai ales ca la alte subiecte se discuta frecvent despre conspiratiile mondiale care ne impun evolutionismul, incalzirea globala, catastrofa de la 9/11 etc, ne implanteaza cipuri in organism, ne fac carti de credit cu 666 etc.
Oamenii au nevoie sa creada in conspiratii, in zilele noastre a ajuns o forma de religie moderna. La fel cum au nevoie si de celelalte vrajitorii: acupunctori, homeopati, bioenergii, prezicatori, feng shui, telepatie, naturopatie etc... Probabil pentru ca tehnologia si stiinta avanseaza mult prea repede pentru spiritul uman inclinat natural catre emotivitate (in detrimentul spiritului critic).
In ceea ce priveste Gardasilul nu am inteles de aici care ar fi argumentele "contra". Contraindicatiile de pe pe siteul www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/gardasil/H-703-PI-ro.pdf" target="_blank">EMEA sunt cele ale oricarui vaccin sau medicament, chiar mai putine decat ale paracetamolului de ex. Despre morti, raniti si alti eroi sacrificati pe altarul vaccinarii... sursele de informare care dau date despre aceastia nu mi s-au parut din cele mai fiabile.
Insa intrebarea pe care eu mi-o pun totdeauna in fata unor argumente contradictorii este: cui foloseste crima? De ce vor "unii" sa ne omoare/sterilizeze/imbolnaveasca copiii cu vaccinuri fara efect si insuficient testate? Din cate inteleg in cazul Gardasilului ar fi vorba de "un cadou" oferit companiei producatoare din partea guvernelor marilor tari ale lumii. Nu cele africane corupte, nici (doar) cele din europa de est ci de toate ministerele sanatatii din toate tarile civilizate, inclusiv OMS...
Dar, desigur, in acest caz nu este vorba de o conspiratie mondiala vizand a mai reduce din p o p u l a t i a tarilor cu venituri mari ci este un "adevar"
In alta ordine de idei eu respect parerea celor care refuza sa se vaccineze, indiferent de motivatii. Sa zicem ca e dreptul lor (desi in unele situatii nu e prea corect, e la fel cu "dreptul de a se urca beat la volan") Insa in acest caz ar trebui sa se angajeze ca vor plati din buzunar tratamentul bolii pentru care au refuzat vaccinul. Oricum, ei nu cred ca vaccinurile protejeaza deci angajamentul ar trebui asumat fara probleme. Pacat ca de cele mai multe ori copiii lor sunt cei ce vor plati.
Semnat : un membru al marelui complot farmaceutico-medico-stiintifico-iudeo-masonic
kariguld spune:
in primavara, doctoreasa de familie, la controlul anual, mi-a spus ca trebuie URJENT sa vaccinez fata cu acest vaccin ! copila mea abia implinise 9 ani! si m-am uitat crucis la ea; "adika???" la care ea mi-a facut repede socoteala si mi-a spus ca ma costa cam 1200 lei! io zic; "moment, moment....despre ce anume e vb? ce vaccin?" ea replica: "pai..asta contra cancerului de col, ca daca o scapati din mana..."
si am iesti pe usa afara! sotul a ramas sa-i spuna cateva...
deci, copila mea, de abia 9 ani, eram pe punctul de a o scapa din mana?
daca un medic gandeste asa...la restul ce pretentii sa mai am.
ajunsi in Elvetia, ne-am inscris la un medic de familie, si i-am relatat povestea cu vaccinul. la care el foarte calm, mi-a spus: "la noi acest vaccin nu se face, in SUA, este inca faza de experimentare, cum de se face DEJA in Ro?"
acuma ma gadesc ca o fi mai neinformat medicul asta al copiilor...
hai ca deja m-am imbatat...si la noi e 10 jumate!
inca ceva, de la 30 de ani, inainte de a avea copii am facut in fiecare an, PAP, apoi dupa ce am nascut copii, au fost ani in care am facut si de doua ori. si sunt sanatoasa! si cu fiimea la fel voi proceda!
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
Sabina spune:
hai ma Doruletz, asta cu tratamentul platit e simpatica:)
Atunci sa mi se plateasca si mie daune ca am facut tuse magareasca in ciuda vaccinului:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld ajunsi in Elvetia, ne-am inscris la un medic de familie, si i-am relatat povestea cu vaccinul. la care el foarte calm, mi-a spus: "la noi acest vaccin nu se face, in SUA, este inca faza de experimentare, cum de se face DEJA in Ro?" acuma ma gadesc ca o fi mai neinformat medicul asta al copiilor... |
Kariguld dadeam un link mai inainte de unde reiesea ca in US s'au administrat DEJA 8000000 de doze (asta da faza experimentala).
Despre situatia vaccinului in Elvetia te poti informa aici. Este similara cu cea din Romania - vaccinul este recomandat, NU OBLIGATORIU dar doar doua cantoane il ofera gratuit.
In concluzie medicul tau din Elvetia era neinformat (cu exceptia cazului in care discutia de mai sus a avut loc inainte de 2006)
ilse spune:
Ce comparatie aberanta(asta cu urcatul beat la volan), sa fim seriosi, nu vorbim de vaccinul contra poliomelitei sau altele de genul asta care se fac in mica copilarie, pana la 1 an, vorbim de unul care by the way cica protejeaza impotriva cancerului de col uterin, nu zice ca este sigur, asa cum inteleg eu ca daca faci vaccinul anti-poliomelitic sigur nu mai faci boala asta.
Nu vad problema ta cu restul care refuza, tu daca ai fata si vrei sa o vaccinezi go ahead, nici restul n-are nici o problema cu tine, bineinteles atata vreme cat nu se trece la jigniri de genul: anormali, iresponsabili care se suie beti la volan.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
doruletz spune:
Sabina, da, ar putea sa-ti plateasca daune in caz ca ai fi fost informata (gresit) ca vaccinul are eficacitate de 100%. Nici un medicament nu are o astfel de eficacitate, numai leacurile babesti si homeopatia merg la "sigur". In cazul medicamentelor se vorbeste despre beneficiu/risc si intodeauna beneficiul este mai mare, altfel nu ar fi admise pe piata.
In ceea ce priveste recomandarile ministerului sanatatii din Elvetia ele pot fi citite www.bag.admin.ch/themen/medizin/00682/00685/02112/index.html?lang=fr&download=M3wBPgDB/8ull6Du36WenojQ1NTTjaXZnqWfVp7Yhmfhnapmmc7Zi6rZnqCkkIV7fX9/bKbXrZ6lhuDZz8mMps2gpKfo" target="_blank">pe internet. La "noutati 2008" scrie: vaccin recomandat contra virusului HPV 16/18. Asta inseamna ca au intrat si ei in "randul lumii" adica in conspiratia mondiala vizata sa ne decimeze.
Semnat : acelasi membru al marelui complot farmaceutico-medico-stiintifico-iudeo-masonic
doruletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Nu vad problema ta cu restul care refuza, tu daca ai fata si vrei sa o vaccinezi go ahead, nici restul n-are nici o problema cu tine, bineinteles atata vreme cat nu se trece la jigniri de genul: anormali, iresponsabili care se suie beti la volan. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
Arata-mi te rog in mesajul meu unde am vorbit despre "anormali si iresponsabili". Iar despre urcatul beat la volan am spus ca poate fi comparat cu unele situatii in care se refuza vaccinarea pentru ca, ne place sau nu, conspirationismul vaccinurilor nu atinge numai Gardasilul ci de cele mai multe ori este vorba despre refuzul vaccinurilor in bloc, inclusiv cele de la bebelusi. Mai cauta pe forum subiecte anti-vaccinare si ai sa te convingi.
Am spus ca nu am absolut nimic cu cei care nu se vaccineaza doar ca ar fi corect sa-si plateasca din buzunar tratamentul in cazul in care fac boala respectiva. Nu vad de ce nu ar fi de acord, doar vaccinul oricum e "ineficace"?
edit ca uitasem sa semnez
acelasi membru al marelui complot farmaceutico-medico-stiintifico-iudeo_masonic
Eliza5 spune:
Eu una, cu creierii anormali plini de conspiratii, vad o mare legatura intre ce discutam noi aici si acest articol: http://alegeriparlamentare2008.ro/emain/articolul/829873/O-decizie-care-a-curmat-365000-de-vieti-/
Imi pare ca cei care trebuie sa promoveze vaccinul isi fac foarte, foarte bine treaba. Bravo lor. Nu isi mananca salariile/comisioanele degeaba.