De ce INFANRIX HEXA?!! Mare atentie!
Raspunsuri - Pagina 3
gazzella spune:
eu n-am date, statistici pentru Romania, dar sunt curioasa....
aveti idee de cand s-a introdus vaccinarea obligatorie in Romania pentru hep B?
si caror grupe de varsta?
adica ma intreb si eu: data fiind obligativitatea vaccinari de unde un procentaj atat de mare de persoane sanatoase purtatoare a virusului hep B?
Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spic de grau Tocmai am aflat ca in Ro se comercializeaza vaccinul : INfanrix Hexa. Pentru cei care nu stiu - este HEXA ptr ca are 6 valente (adica previne 6 boli): -Difterie -Tetanos -Tuse magareasca -Poliomelita -Meningita/septicemie/artrita/epiglotita -HEPATITA B Am subliniat special Hepatita B. De ce in RO se face obligatoriu vaccinul contra Hepatitei B, fara ca parintii sa aiba habar de ce baga in copii lor? In Franta Infanrix Hexa a fst retras de pe piata in 2006!! (INFANRIX HEXA Poudre et suspension pour suspension injectable Boîte de 1 Flacon de poudre + seringue préremplie de 0,5 ml Statut : retiré de la vente le 08/08/2006 http://sante-az.aufeminin.com/w/sante/m3549608/medicaments/infanrix-hexa.html ) Tot in Franta - vaccinul contra Hepatitei B este SEPARAT, ne-obligatoriu. Au fst suficiente scandaluri pe tema posibilelor reactii adverse (cea mai pacatoasa: scleroza in placi la varsta adulta!!). Ce se administreaza atunci prin alte parti? INFANRIX QUINTA! Care are doar 5 valente: cele enumerate mai sus mai putin valenta ptr Hepatita B. Ma intreb: cine are interes sa experimenteze pe copii romani asemenea vaccinuri? Cati dintre voi ati fost anuntati de ce anume injectati copiilor vostri? |
Nu este nici un experiment in Ro, copilul meu are 3 ani si l.a facut la nemti de 4 ori pana acum.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anisiap spune:
am citit subiectul m am dus direct la carnetul de vaccinari a lu fii mea si voila....pe 1 septembrie a facut infarix hexa
6oct infarix hexa
12 nov infarix quinta
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
alice_is spune:
| citat din mesajul lui gazzella eu n-am date, statistici pentru Romania, dar sunt curioasa.... aveti idee de cand s-a introdus vaccinarea obligatorie in Romania pentru hep B? si caror grupe de varsta? adica ma intreb si eu: data fiind obligativitatea vaccinari de unde un procentaj atat de mare de persoane sanatoase purtatoare a virusului hep B? Felix (4 ani) Bendis (2 ani) "Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle" Daiario clinico, Sándor Ferenczi |
Din 1996 s-a introdus vaccinarea obligatorie pt hep B din cate stiu eu si este obligatorie la copii.
Nasa mea care este in Italia a ales sa faca vaccinul pt hepatita B fetitei ei...
ANDREEA11 spune:
Eu v-am zis procentajul zis de dr care ma are in evidenta Calomfirescu Cristina de la V Babes. Cert este ca de anul acesta este o sectie separata care se ocupa de purtatorii de hep, numita dispensarizare. Dc va duceti acolo va ingroziti. E full
, iar aici se vine doar pt verificare adik o data la 6l......
anisiap spune:
| citat din mesajul lui spic de grau Tocmai am aflat ca in Ro se comercializeaza vaccinul : INfanrix Hexa. Pentru cei care nu stiu - este HEXA ptr ca are 6 valente (adica previne 6 boli): -Difterie -Tetanos -Tuse magareasca -Poliomelita -Meningita/septicemie/artrita/epiglotita -HEPATITA B Am subliniat special Hepatita B. De ce in RO se face obligatoriu vaccinul contra Hepatitei B, fara ca parintii sa aiba habar de ce baga in copii lor? In Franta Infanrix Hexa a fst retras de pe piata in 2006!! (INFANRIX HEXA Poudre et suspension pour suspension injectable Boîte de 1 Flacon de poudre + seringue préremplie de 0,5 ml Statut : retiré de la vente le 08/08/2006 http://sante-az.aufeminin.com/w/sante/m3549608/medicaments/infanrix-hexa.html ) Tot in Franta - vaccinul contra Hepatitei B este SEPARAT, ne-obligatoriu. Au fst suficiente scandaluri pe tema posibilelor reactii adverse (cea mai pacatoasa: scleroza in placi la varsta adulta!!). Ce se administreaza atunci prin alte parti? INFANRIX QUINTA! Care are doar 5 valente: cele enumerate mai sus mai putin valenta ptr Hepatita B. Ma intreb: cine are interes sa experimenteze pe copii romani asemenea vaccinuri? Cati dintre voi ati fost anuntati de ce anume injectati copiilor vostri? |
care e sursa acestei dezvaluiri??? din 2006???? suntem in 2008 si nu e retras in franta ...se pot retrage loturi ....
e o alta teorie a conspiratiei???http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
anacami spune:
| citat din mesajul lui spic de grau Ce se administreaza atunci prin alte parti? INFANRIX QUINTA! Care are doar 5 valente: cele enumerate mai sus mai putin valenta ptr Hepatita B. Ma intreb: cine are interes sa experimenteze pe copii romani asemenea vaccinuri? |
la noi se face si Infanrix Penta,cat si Infanrix Hexa:
Hexa: la 2 luni si 6 luni
Penta: la 4 luni si la 12-13 luni
Eu stiu ca vaccinarea contra unei anumite boli nu este la fel peste tot in lume,ci functie de cat de expusa este o anumita zona la acea boala...
Iar din pacate,Romania este fruntasa la multe boli- cel putin in Europa (ex. TBC...):lipsa informare,preventie
Si daca te gandesti ca la noi inca se vaccineaza gravidele cu antitenanos,poti sa iti faci o imagine asupra conditiilor din majoritatea spitalelor noastre...cand intri cu o boala si mai poti capata una-doua (si nu vorbesc doar despre refolosirea seringilor sau a altor materiale de "unica folosinta")...
Am "trecut" de curand pe la spitalul Matei Bals (spital de boli infectioase...), sectia de pediatrie: 7-8 copii + 7-8 parinti intr-un salon de 4x4..Cum vi se pare??? (repet,spital de infectioase,pacientii nu sunt cazati fix dupa cauzele care det. provoaca o boala)
Multa sanatate!
P.S. cum este pana la urma, s-a interzis total vaccinarea cu hexa in Franta sau doar s-au retras anumite loturi???
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anisiap spune:
NU E INTERZIS fii mea il face din septembrie 2008
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
natynic spune:
Am niste informatii (din sursa medicala destul de avizata, dar pe care nu am reusit sa le regasesc in vreun articol pe internet) despre problemele pe care le poate crea componenta dtp a Infanrix-ului, dar si a altor combinatii similare, mai ales la bebelusii cu probleme neurologice si cu precadere la prematuri-aparitia sau accentuarea spasticitatii. Stie cineva mai multe despre asta?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!