plansu; dupa baita
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Ana_Alx spune:
eu am patit-o cu baiatul .daca eram la primul copil lesinam
A avut prima faza cand plangea cand il bagam in cada: am incercat totul: mancat /nemancat ,odihnit/neodihnit,mai rece mai calda....in fine i-a trecut.....dar l-a apucat alta!dupa ce i-a trecut faza cu plansul la bagare ,l-a apucat plansul cand il scoteam de la baie : am luat-o de la capat : sa vedem sa ii facem mai cald in casa mai rece,sa fie odihnit sa fie mancat sau nu....Nimic nu a avtu efect...pana nu si-a facut numarul de urlete nu ii trece...
Acum ce sa zic?eu am incercat sa fac sa fie bine,insa a fost super ca era al doilea copil si nu mi-am batut capul asa tare..urla si gata,ii trece lui la un mom dat ..d.ar daca eram la rpimul cred ca ma suiam pe pereti ca nu as fi inteles de ce plange...asa ca mi-am dat seam ca la el e plans ca asa ii vine lui ,eu am facut totul ca la carte
asa ca....
sfatul meu: ii va trece,nu te stresa prea tare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Maadi spune:
Si noi am patit la fel cand eram micuti si asta din cauza foamei.
Sa cresteti mari si sanatosi!
Maadi si Calin (19.07.2003)
luminita2008 spune:
Si noua ni s-a intamplat pe la 1-2 luni. Le placea f mult in apa, dar afara din ea, incepea scandalul. Acum nu mai plang decat la imbracat, si asta din ce in ce mai rar. Pe langa oboseala/foame, la care nu rezista mai deloc si reactioneaza mai urat cand sunt mititei, poate fi si o chestie de obisnuita.... ai mei de ex, in prima luna, plangeau si cand ii schimbam de scutec, oricand, zi sau noapte... o sa creasca si o sa fie mai bine, rabdare mamico!
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
raluk_psk spune:
cred ca orice parinte a patit asa cu bebelul lui..al meu si acum la 9 luni plange cand il scot de la baie numai ca reusesc sa-i atrag atentia cu telecomanda, un telefon, o minge..gaseste-i punctul slab si distrage-i atentia...al meu plange si la imbracat asa ca s-ar putea asta sa fie problema...nici la 2 luni nici acum nu suporta sa fie imbracat..sau poate ca nu e destul de cald in casa si ii e frig cand il scoti din apa calda.. o sa te descurci tu pana la urma...mama isi cunoaste cel mai bine puiul..
http://tanaramamica.wordpress.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Daria mea face sambata, 18 aprilie, 4 luni. Urla groaznic dupa baie. Mai precis, cand o scot din vanita, OK, cand o invelesc in prosop si o duc in camera, OK, cand o pun pe pat, incepe showul... Si da-i, si da-i, nimic nu-i bine... Urla la fel cand o imbrac sa iesim afara, motiv pentru care iesim rar pe strada, pentru ca uraste caruciorul si... urla... Asta e, n-am ce-i face... In body (fara maneci) ii place cel mai mult... Body si cam atat, eventual sosetute...
Astept sa invete sa vorbeasca, sa-mi spuna ce are...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Mondor spune:
Si fetita mea plage cand o scot de la baita, acum e adevarat ca mai putin, are 11 luni, dar pe la 4-5 luni era tare suparata ca nu o mai lasam sa loveasca ea cu manutele in apa, apoi si la imbracat .....
Numai bine !
mondor
Arriel spune:
Si fetita mea plangea dupa baie si nu ne dadeam seama de ce.Initial am crezut ca nu-i place masajul, dar ei ii era defapt frig desi in camera erau 25-26 de grade. Solutia la noi a fost uscatorul de par. Acum (are doua luni si jumatate) imediat ce o scot din apa, o tamponez bine si repede cu prosopul, iar in timpul masajului sotul ii sufla aer cald cu feonul.
Roxyn spune:
Vladut are 5 luni si urla cand il imbrac dupa baie. La inceput credeam ca-i este frig... Apoi am crezut ca-i este foame...
Am rezolvat problemele, dar si acum plange, adica urla. Il mai calmez cand ii cant.
Adevarul e ca, parca de vreo saptamana, nu mai face asa urat...
mamica de Vladut
mayaione spune:
Ana dupa baie daca nu aveam bibe pregatit, lesina de plans, dar la ea era de foame. Se linistea imediat cum simtea laptele, tragea sa rupa tetina. Apoi o apuca o energie de-mi venea sa nu-i mai dau sa manance. Ma gandeam si eu ca a molesit-o baita si face nani, de unde, o ora se zbenguia si tipa de bucurie.
anca81 spune:
Fetita mea, Carla, plangea la orice in primele 2 luni - cand ii schimbat scutecul, cand ii faceam baie, cand o scoteam din baie, cand ii faceam masajul si o imbracam, absolut la orice. Incet incet au trecut toate. Trebuie totusi cautat motivul, poate ii este foame si cand il scoti din apa constientizeaza, poate vrea sa se mai joace in apa etc. Incearca sa-i dai putin lapte inainte de baie si vezi daca asa merge.Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare