Vreau sa cred in Mos Craciun!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mos Craciun exista !!! Dar trebuie sa crezi in magia lui, ca sa stii ca exista !
Tzuni, minunata poveste !

Am si eu, una !
"Acum mai bine de o suta de ani, Virginia, o fetita de opt ani din New York, a aflat de la ceilalti copii ca nu exista Mos Craciun. Atunci ea l-a intrebat pe tatal ei daca acesta exista. Cum tatal a evitat sa raspunda la intrebare ea a scris unui ziar (de cate ori familia ei avea o problema scria la ziar pentru a afla raspunsul):

Am opt ani. Unii dintre prietenii mei de joaca imi spun ca nu exista Mos Craciun. Tata mi-a spus: "Daca o sa vezi scris negru pe alb in ziar inseamna ca asa e." Va rog sa-mi spuneti adevarul: exista Mos Craciun?" - Virginia

Scrisoarea a ajuns pe masa unui redactor care stia ca trebuie sa-i spuna fetitei adevarul. Raspunsul lui a facut istorie in editorialele americane.

"Virginia, prietenii tai de joaca se inseala. Au fost afectati de scepticismul unei epoci sceptice. Ei nu cred decat ceea ce vad. Ei cred ca ceea ce nu pot intelege mintile lor, nu exista. Toate mintile, indiferent ca sunt ale unui om mare, sau ale unui copil sunt reduse. In acest univers maret, omul este doar o insecta, o furnica, in intelectul lui, in comparatie cu lumea nemarginita care-l inconjoara.
Da, Virginia, Mos Craciun exista ! Exista cu siguranta, asa cum exista iubirea si generozitatea, care dau vietii tale cea mai mare incantare si bucurie. Vai, ce trista ar fi lumea fara Mos Craciun ! La fel de ingrozitoare ar fi daca n-ar exista nici o Virginia. N-ar mai exista nici credinta unui copil, nici o poezie, nici o poveste de dragoste care sa faca existenta noastra suportabila. N-am avea nici o alta bucurie, decat ceea ce am vedea si auzi. Lumina cu care copilaria umple lumea s-ar stinge.
Sa nu crezi in Mos Craciun ? Atunci inseamna ca nu crezi nici in zane. Poti sa-l pui pe tatal tau sa angajeze oameni care sa-l pandeasca pe Mos Craciun coborand pe horn pentru a-l prinde. Si chiar daca nu l-ai vazut pe Mos coborand, ce dovedeste asta? Nimeni nu-l vede pe Mos Craciun, dar asta nu inseamna ca el nu exista. Cele mai adevarate lucruri din lume sunt acelea pe care nici oamenii mari, nici copii nu le pot vedea. Ai vazut vreodata zane dansand pe pajiste? Sigur ca nu, dar asta nu inseamna ca ele nu sunt acolo.
Nimeni nu-si poate imagina toate minunile vazute si nevazute din lume.
Lumea nevazuta este acoperita de un val pe care nici macar cel mai puternic om n-ar putea sa-l dea la o parte. Doar credinta, poezia, iubirea pot da la o parte aceasta cortina pentru a ne dezvalui imaginea frumusetii si splendorii supranaturale de dincolo. Sunt acestea reale ? Virginia, nimic din lumea asta nu este mai adevarat si mai durabil.
Nu exista Mos Craciun? Slava Domnului, el traieste si va trai mereu. O mie de ani de acum inainte, ba nu, de zece ori 10.000 de ani de acum inainte el va continua sa bucure inimile copiilor."Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Draga misha,
dupa cum vezi, nici aici nu scapi de mine. Tot ce pot sa-ti spun, a spus fii-mea acum cativa anisori, pe cand inca mai spera la un fratior: "Buni, curata hornul la soba, ca pe acolo vine si Mos Craciun si barza". Asa ca, misha draga, curata cosul la soba si nu renunta sa crezi in Mos Craciun. Iti promit ca am sa-i cer Mosului pentru tine ceea ce iti doresti tu cel mai mult! Copilul din noi are nevoie sa creada in Mos Craciun si sa-si puna dorinte! Pentru cei care mai cred in Mos Craciun...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si inca ceva minunat! o iubesc pe micuta asta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Misha71, eu urmaresc din umbra subiectul la care tu activezi cel mai des si sunt 100% convinsa ca Mosul iti va aduce, daca nu anul acesta, atunci sigur anul viitor, minunea mult dorita! Si atunci iti va dovedi inca o data ca el exista!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Fetelor sinteti nemaipomenite! Aveti un dar aparte sa scoateti ce-i mai bun din oameni si asta e mare lucru.
M-ati emotionat sincer!

Aceste povestioare sint minunate si sint sigura ca odata am sa le povestesc si eu copiilor mei, atunci cind vor avea dubii asupra existentei Mosului.

Sinteti minunate!www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!


BAZAR PENTRU SONIA


www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput