Cum va descurcati (cu copii de varste f apropiate)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare si multumesc pentru primire. Rezonez cu multe din greutatile despre care vorbiti, mi-ar place sa ma jalui zilnic, dar cu serviciu full-time si 2 copii acasa, nu reusesc sa intru zilnic pe forum.

Cu odihna ... e foarte greu. Eu sint genul de om care are nevoie sa doarma de la 22:00 la 7:00 ca sa "functioneze" la parametri optimi. Va dati seama ca de cind avem 2 copii, nici vorba de asa un lux. De un an si ceva in sleep deprivation, si orice dovada de parinti care au supravietuit imi da putere.

eye-exce, iti multumesc pentru mesajul tau incurajator.
Iriss, multumesc. Sa-ti traiasca si tie copiii! Ca si tine, si eu cred ca ideal e sa ai 3 copii; si tot ca si tine, nici pe mine nu ma mai tin nervii sa trec inca o data prin tot ce inseamna bb: sarcina, ceza, griji...
Monica, si eu am tot Chicco 3-in-1. Eu m-am descurcat chiar si cu urcat/coborit borduri, e putin incomod dar in nici un caz imposibil. Si cind o sa fezi ce fericit e copilul mare pe platforma, nu ti se mai pare asa incomod. Ma gasesti pe PM daca te hotarasti.

Va doresc sa aveti putere si sa va odihniti suficient.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Nu mai scrie nimeni pe la sectiunea asta?
Vreau sa vad si eu o poza cu tricicleta pt 2 kineri, va rog.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ei, ei, chiar asa, ce trucuri ati mai gasit pentru a tine ocupati copiii?
La noi... ne tin ocupati ei pe noi. Teo a inceput sa vorbeasca binisor. Aseara m-a emotionat la lacrimi... ca mi-a spus asa un lucru cu sens si importanta... "mami, gatuuu, gaaatuuu, doaie!" Am sarit cu Norofene, homeogene oscillo... da-i
Azi m-am uitat la el in gat (pe lumina) si e rosu bine saracutu.
In rest, vrea sa ne jucam cu masinutele, cuburile, formele... sau sa ii scriu Minimax pe tablita magnetica exact cand ii dau sa manance lui Radu... cel mai tare e cand chiar face kk si incepe sa urle, "mami, caca, caca, baie" cand eu sunt cu biberonul in domnul RAdu. Uuuffff...

Pe 1 feb avem botezul, asa ca sunt stresata si alergata si nu mai am timp de nimic.
Am inceput si sa mai bucataresc cate ceva, ca m-am apucat de Montigniac... si nu merge numa cu oua, cascaval si salam....

Voi? care cum ce-a mai facut. MAmici noi mai vin (oare au timp...) sa ne mai povesteasca?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Buna
Vin si eu in clubul vostru, am 2 pui de 1,5 respectiv 3,5 ani. Eu stau acasa dar n-am ajutoare, in afara de o femeie care vine de 2 ori pe saptamana la curatenia de baza, ca e casa cu etaj si nu fac fatza decat la curatenia de intretinere. Programul nostru se desfasoara astfel: ne trezim amantrei pe la 10, coboram, le dau fructele, pe rand si dureaza cam o ora, apoi ii imbrac si-i scot afara cca 1 ora. Cand intram in casa, pe la 1, ar trebui sa fie mancarea gata, dar nu e, ca n-are cine s-o faca, asa ca ma apuc eu in cea mai mare viteza sa fac ceva rapid pt cel mic, ca cea mare n-are decat 3 feluri preferate pe care nu pot sa i le dau si lui bebe.
Deci ii fac lui, ii dau sa manance la 2 si-l duc la culcare. Dupa care ma apuc in cea mai mare viteza sa fac de mancare pt nr.2 si pana reusesc sa-i dau se face vreo 3 jumate, ca la ea dureaza, e cu cantec. Dupa care respir si eu timp de o ora, o ora si jumatate, pana la 5 cand se trezeste cel mic. Am timp sa si mananc chiar, prima masa a zilei pt mine , ca sa nu mai zic ca de spalat tot atunci apuc sa ma spal. Pe la 5 si jumatate am echipa completa si gata de plecare, ii imbrac si plecam la locul de joaca, de unde ne intoarcem pe la 8, cand bag iar viteza sa le fac rapid ceva de mancare (de data asta la fel, la amandoi). La ora 9 se incheie apoteotic ziua (pt ei), ii spal si culc pe rand, cel mic se culca singur (mare minune!), pe cea mare trebuie s-o adorm, ca vrea povesti si sporovaiala. La 11 sunt gata cu amandoi, dar nu ma culc, nuuuuuuu, pai eu cand mai stau pe forum? Ma apuca 2 pana mai strang, pana mai citesc ceva. Dar rezist, ca doar dorm pana la 10 a doua zi.
Asta e programul nostru, foarte strict, ca la cazarma, dar daca nu ma tin de el, e jale, devine totul un haos. Nu ma plang, nimic nu mi se pare greu, atata timp cat sunt sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Dragele mele ma bucur sa vad ca va descurcati, de minune, Bravo!!!
Eu m-am mai acomodat, ajungem acusica la un an de zile, de cand ne chinuim sa accepam ca suntem 2 copii si o mamica, culmea ar trebui sa gandesc mai lejer, la noi diferenta dintre baiat si fata e de 3 ani!! Fata are acum 8,5 luni si baiatul a implinit chiar azi 4 anisori!
Lucrurile merg mai spre bine, mi-am dat seama, nu demult ca am fost o proasta! In ideea de a tot linisti pe asta mica, mi-am neglijat baiatul, si mai si urlam ca o descreierata la el ! Si el are nevoie de atata iubire !!! Mi-e rusine dar o recunosc.....Acum dormim toti trei noaptea, un copil in stanga mea, unul in dreapta...si-i pupacesc pe amandoi cu randul pana adorm..ei, eu nu... fug pe celalalt pat...unde e tati, si ma asteapta cam demullt, dar asteptarea face lucrurile si mai frumoase!!!
Sper sa nu mai faca nimeni greseala mea de a neglija un copil in favoarea celuilalt!!!
Multa rabdare!!!

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

http://www.babyworld.co.uk/information/reviews/product.asp?id=332
pentru cine este interesata, poate fi util un buggypod

eu as vrea sa-mi cumpar asta:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Phoenix-tandem-pushchair-Vermillion/dp/B000TGOLOQ/sr=1-4/qid=1232624738/ref=sr_1_4/279-1097218-8163011?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76421031&mcb=core

l-am vazut la o mamica pe strada, arata super

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, eu va citesc din umbra si invat de la voi. Din septembrie voi mai avea un bb. Diferenta intre ei va fi de 1 an si 10 luni. Sunt putin speriata de cum ma voi descurca, dar sunt convinsa ca va fi bine.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Rox, si la mine va fi 1 an si 11 luni
poate ne plangem impreuna?

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nemora
Ce frumos ai scris despre fete...perlute
Vad ca ati ales numele celei mici, suna frumos

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si la mine diferenta va fi de un an si 11 luni...va citesc, va citesc..

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput