Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 13
danielag spune:
Buna ziua si de la mine!
Roxa, n-ai mai intrat sa ne spui cum esti, parca ziceai ca azi primesti rezultatul analizelor! sa fie bine!
Madelaine, sanatate puiului!
Carmen, multam de urari! Tie iti urez sanatate, sa te refaci cu vorbitul. Nu te intreb daca ai incercat shodou - ca vad ca esti la cura si pusa pe fapte mari. Felicitari pentru greutatea noua! Si sanatate baietilor tai!
Zuzi, vad ca meniurile tale din ultimul timp sunt mai echilibrate (nu pun la socoteala si tiramisu-ul de ieri, totusi ). Keep up the good work!
Laura, o imbratisare mare de la mine, sa iti treaca starea asta!
Ruxandra, vad ca azi n-ai aparut. Sa ne tii la curent cu detaliile pentru intalnire, te rog.
Cris, tu cum esti? Tot asa prinsa cu serviciul (ca subsemnata)? Timp de sport mai ai? Dany cum e?
Gabi, mi-au placut sfaturile pe care le-ai dat la subiectul lui Tzuni. Btw, Tzuni, sper ca esti bine si ca o sa revi cu forte proaspete si multa motivatie!
Sabina, spor la referate!
Fetelor, eu azi iar nu mai intru, ma duc sa ma tund putin si acasa tot n-am laptop.
Va pup pe toate.
Daniela
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madelaine77 Fetelor ...ce faceti? nani? MADELAINE |
Din pacate nu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui madelaine77 Zuzi, merci. Asa devreme petrecerea de Craciun? suntem abia in noiembrie... MADELAINE |
In decembrie e luna prea mica. Noi de pe 24 nu mai lucram asa ca iti dai seama ca asta insemna doar 18 zile lucratoare. E-adevarat ca azi deja mi-e mintea setata pe vacanta si n-am chef sa mai fac absolut nimic, dar is la munci si tre sa fac.
An_k am vrut sa te felicit de mult pentru achizitionarea costumatiei de alregat. [ccol] Ai inceput s-alergi?
Gusta bafta multa si sa ne faci un cadiu frumos de Mos Nicolae.
Lou te tii de prostioare... ...www.hotelsinfethiye.com/haberresim/ice%20cream.jpg" target="_blank">Inghetata ...
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Carina sincer si eu as dormi un pic la ora asta.
Azi am un meniu la pranz de kk (piroghii si carnat) si nu stiu cum sa-l evit. Cred c-am sa-mi desfac o conserva de somon cu lamaie si cu paine. Inca nu stiou insa.
Meniul de azi:
MD - o felie de paine WW (50 cal) cu humus + 1/3 ardei verde.
P - inca nu m-am decis
C- salata verde (ridichi, ceapa verde, castravete) cu 1/2 conserva de tuna in apa.
Daniela sa-ti iasa cum vrei tu tunsoarea si sa ne pui si nou ceva poze.
Cuba 2008
carina spune:
citat din mesajul lui Zuzilici Carina sincer si eu as dormi un pic la ora asta. Azi am un meniu la pranz de kk (piroghii si carnat) si nu stiu cum sa-l evit. Cred c-am sa-mi desfac o conserva de somon cu lamaie si cu paine. Inca nu stiou insa. Meniul de azi: MD - o felie de paine WW (50 cal) cu humus + 1/3 ardei verde. P - inca nu m-am decis C- salata verde (ridichi, ceapa verde, castravete) cu 1/2 conserva de tuna in apa. Daniela sa-ti iasa cum vrei tu tunsoarea si sa ne pui si nou ceva poze. Cuba 2008 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Eu iti recomand chiar sa il eviti. Eu nu inteleg de ce nu iti duci de acasa mancare. Nu ai voie sau nu ai timp sa iti pregatesti?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
danielag spune:
Zuzi, nush ce o sa iasa din freza mea, ca acum cateva luni aveam parul pana la umeri si coafeza mea (nu stiu ce a apucat-o, ca totul era in regula pana atunci) mi-a tras o tunsoare foarte modernista, asa, putin spre emo . Pe moment nu s-a vazut, ca m-a coafat si aratam ok, dar dupa primul spalat ma uitam in oglinda si nu ma recunosteam. Asa ca de atunci tot incerc sa limitez efectele dezastrului si nu stiu ce o sa iasa. Tot tund din el si nu-s multumita de cum arata si ce iese, mai ales ca inca sunt in cautarea unei persoane care sa fie in stare sa tunda si parul sa se aseze frumos, chiar si cand creste putin. Acum ma duc sa il tund pana la urechi , ca sa-ti dai seama de cum am ajuns. Poze poate fac fetele la intalnire, ca eu nu mai stiu pe unde am aparatul, trebuie sa-l caut la ai mei.
Daniela
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui carina Eu iti recomand chiar sa il eviti. Eu nu inteleg de ce nu iti duci de acasa mancare. Nu ai voie sau nu ai timp sa iti pregatesti? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai http://andaoana.wordpress.com/ |
Asa am sa fac. Multumesc. Intotdeauna vigilenta si atenta la/cu noi. Cat despre adusul de-acasa e mai greu de realizat. Aici masa de pranz e oferita de companie si n-as vrea sa jicnesc pe nimeni daca o sa incep sa-mi aduc mancare de-acasa. Noroc ca se mai gaseste ep ici , pe colo cate ceva de care sa ma agat.
Azi o sa pap conserva.
Cuba 2008
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui danielag Acum ma duc sa il tund pana la urechi , ca sa-ti dai seama de cum am ajuns. Poze poate fac fetele la intalnire, ca eu nu mai stiu pe unde am aparatul, trebuie sa-l caut la ai mei. Daniela |
Oh, Dana asa de scurt te-ai tuns. Aveai parul atat de lung....Uf, o data mi s-a intamplat si mie sa trebuiasca sa ma tund scurt. Dar cand zic scurt, inseamna baieteste. Si asta din cauza jumatatii care in loc sa ma ajute mai rau m-a ciuntit. POate o sa am timp sa scanez pozele pe care le am (doar 2) din vremea aceea. nde mai pui ca era iarna, perioada Craciunului si eu eram tunsulici.
Cuba 2008
carolinah spune:
Auzi, inghetata, desertul meu favorit! Ati innebunit fetelor, cum naiba sa vb despre asta pe un subiect despre slabit!!!
Sabina, spor la treaba! Hai ca poti, nu te poti ineca acum ca tiganul la mal. Fa-ti un plan, du-te personal la prof si explica-i situatia si care e planul tau si roaga-l sa te inteleaga si sa te ajute. Sigur ca daca te duci cu constiinta incarcata si sigura de faptul ca toata lumea te considera neserioasa/proasta/delasatoare etc, asa te vor si vedea. Dar tu trebuie sa te prezinti altfel, sa fii decisa si absolut sigura de ceea ce vrei sa faci in continuare.
Carmen, 56 Kg!!! Wow, felicitari! Te hranesti ca lumea sau sunt infometate kg alea?
Zuzi, esti sigura ca ala e meniul pe toata ziua? Ca urmarind cam de o saptamana-doua meniurile tale, ar fi trebuit sa slabesti ceva pana acum, or tu te invarti tot pe la 89 Kg!!!
Tzuni, eu nu te vad, dar tu ma vezi? Sper ca esti bine si mai supla cu fiecare saptamana care trece!
Anda, toata admiratia mea! Eu as fi daramata sa le fac pe toate cate faci tu!
Eu nu ma simt prea bine. Ieri am fost ametita, m-a durut crunt in gat si am fost si balonata peste masura. Azi nu ma mai doare asa in gat, dar nici bine nu mi-e. Asa ca nu ma duc la sala, desi bine mi-ar mai prinde la psihic, cel putin!
Delidana spune:
Buna,
Carmen, sper sa-ti revina glasciorul.
Daniela, vezi cum se intoarce roata...si mai ca nu te-ai rugat de mine sa-mi aduci cartea si eu te-am refuzat...asta e...am aflat ca exista varianta in romana la biblioteca universitatii si o sa ma duc s-o citesc acolo pentru ca trebuie sa ma apuc de ea cit de curind. Multumesc oricum pentru oferta si daca ma razgindesc te anunt.
Zuzi, nu mi se pare normal sa maninci din obligatie ceea ce-ti ofera compania. Si daca nu-ti place? Imi amintesc cind lucram in Bangkok si la noi era la fel dar mincarea thai de la cantina era de cele mai multe ori si macar de 3 ori/saptamina veneam cu sandvisul de acasa si cu salata in casoleta.
Apropo, ce sint "piroghiile"?
Roxa, pe unde bintui?
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan