Nou stil de viata (237)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata dragele mele! Imi este foarte dor de voi; nu am mai scris de mult timp, dar va citesc aproape constant! Ma gandeam chiar sa trec la pauza o perioada, dar parca tot nu ma lasa inima!
Starea mea e tot blue; incepuse la un moment dat sa iasa soarele, dar s-a ascuns repede!
Nu am cine stie ce, nu va imaginati, numai ca asa ma simt in interior, si nu reusesc sa ies din asta!
As vrea sa scap si de cele 2 kg. pana la Craciun, sper sa reusesc; incep de azi!
Nu ma treceti inca la active, caci nu stiu daca reusesc sa va vizitez zilnic ori ba!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda cu vanilie si/ sau ciocolata

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Vic: pe podium? pe care podium ?
Laura: iti doresc sa depasesti cat mai repede starea in care esti.
Lou: iti trimit mai bine pm mai pe seara ca sa nu se ia fetele de mine ca le fac poahte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna la toata lumea!

Eu ca de obicei in viteza.

Meph, am fost aseara cu Roli la ORL si are otita (cica destul de nasoala, asa s-a exprimat d-ma dr) si dupa sarbatorile de iarna trebuie musai sa-l operez de polipi, ca cica de la polipi ni se trag toate necazurile astea din ultimul timp.
BTw, poate imi dai si mie mai multe detalii, desi imi imaginez ca nu iti este prea usor, despre cum a fost la voi la operatie.
Recunosc ca sunt cam speriata.
Legat de kg, ai dreptate...dar uneori ma crezi ca astea sunt ultimele mele griji, cele legate de kg in plus?
Oricum, multumita voua sper sa imi revin si la acest capitol.

Meniul pe azi:
D- 1/2 crenvursti;
10- compot de mere fara zahar;
11.30- o felie de paine graham cu zacusca.

Mai departe habar nu mai am ce voi mai manca.

MADELAINE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Buna la toata lumea!

Eu ca de obicei in viteza.

Meph, am fost aseara cu Roli la ORL si are otita (cica destul de nasoala, asa s-a exprimat d-ma dr) si dupa sarbatorile de iarna trebuie musai sa-l operez de polipi, ca cica de la polipi ni se trag toate necazurile astea din ultimul timp.
BTw, poate imi dai si mie mai multe detalii, desi imi imaginez ca nu iti este prea usor, despre cum a fost la voi la operatie.
Recunosc ca sunt cam speriata.
Legat de kg, ai dreptate...dar uneori ma crezi ca astea sunt ultimele mele griji, cele legate de kg in plus?
Oricum, multumita voua sper sa imi revin si la acest capitol.

Meniul pe azi:
D- 1/2 crenvursti;
10- compot de mere fara zahar;
11.30- o felie de paine graham cu zacusca.

Mai departe habar nu mai am ce voi mai manca.

MADELAINE

Made: imi pare rau ca ai problemute cu Roli. Operatia de polipi chiar nu e grea. Pe Carina am operat-o la 1 an si 5 luni. Operatia a fost la ora 11, iar la 14 eram acasa si mancam. Stiu ca nu te linisteste asta (nici pe mine nu ma interesau incercarile de calmare ale altora), dar asta e experienta noastra - buna.

Mergi la inceput

Am intrat doar sa va mai spun o chestie si gata

Atitudinea pozitiva este unul din factorii determinanti pentru succesul/ esecul oricarei diete.
In plus, multe diete creaza frustrari, depresii care le fac sa esueze dupa o vreme. Daca asta e cazul, inseamna ca ceva nu e bine.
Va rog eu mult analizati-va dietele, stilul alimentar, moodul in care sunteti si ajustati corespunzator.
Nu va suparati pe mine, dar cu un pahar de suc si o samanta (nu fac referire la cineva anume ci la un anume mod de a privi dietele) dupa o saptamana as fi in cea mai adanca depresie.
Va pup,

Mergi la inceput

Anda, multumesc pentru incurajare. Sa stii ca pentru mine conteaza sa aud experientele altora. Stiu ca operatia nu este complicata, stiu ca dureaza 10 min, dar fac atac de panica numai cat ma gandesc la anestezie si la ochisorii lui de dinainte de operatie si la pupicul pe care o sa i-l dau pe nasuc...
Oricum stiu ca va fi bine si trebuie odata sa terminam cu mizeriile astea de vegetatii ca din septembrie pana acum numai racit a fost saracutul.

Legat de dietele prea restictive... ai perfecta dreptate. Eu nu tin nimic prea restrcitiv pentru ca dupa divort am devenit o mareeeeeeee nesimtita. De fapt eu nu tin nimic..ma chinui sa tin ritmul cu viata care navaleste uneori peste mine.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza. Ieri am avut petrecerea de Craciun si n-am avut timp de intrat. Nici nu mai stiu de cand n-am scris meniu. Parca de-alaltaieri? So:
Meniul de marti:
MD - 1 pahar de protein shake + 2 tangerine
P - Orez brun cu vita cu legume sote
C - salata verde cu ridichi, ceapa verde, castravete + 1/2 conserva de tuna in apa

Exercitii cu greutati pentru brate + 30 de abdomene.

Meniu de ieri:
MD - o felie de paine cu unt si branza mottarella + 1/2 ou fiert si 1/4 ardei verde
P - asparagus in prosciuto + 1/4 piept de pui cu salata verde si Paste cu salata verde si 20g de friptura de vita.
1/2 bucata tiramisu + 1 margarita
C - cateva linguri de salata verde
Exercitii cu greutati pentru brate + 50 abdomene + exercitii pentru picioare.
Binenteles ca azi cantarul nu m-a iertat dar sper sa recuperez pana marti.

Tlaura te si sper sa iasa soarele definitiv pe strada ta.

Anda .

Madelaine sanatate multa puiului mic.

Mephala sanatate multa si tie si puilor. Azi cum ne mai 'soptesti"?

Dragelor intalnire frumoasa din Bucuresti. Salut toate fetele si sper sa revin mai detailat de la servici.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzi, merci.
Asa devreme petrecerea de Craciun? suntem abia in noiembrie...

MADELAINE

Mergi la inceput

Fetelor ...ce faceti? nani?

MADELAINE

Mergi la inceput