22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia (2)
Raspunsuri - Pagina 15
kay spune:
Sibylle, cand poti tu adica pana pe 8 atunci trebuie sa ii trimit la spital.
mare !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
bujo spune:
Ce ma bucur ca s-au strans banii. Multa sanatate si sa treceti cu bine peste operatie. Sarbatori fericite! Cand plecati?
bujo mami de Filip
silvia_d spune:
Multa sanatate Soniei si multa putere familiei.
Ne rugam pentru Sonia,sa cresti mare,mare!
kay spune:
Va multumim mult !!!
bujo, Medeea, silvia, ,
Deianira, sper ca ai pus pariul pe ceva consistent !
si o sa mai revin, am uitat ce vroiam sa va zic
Sibylle, ai pus banutii in cont? ca eu tb sa ii transfer luni la spital...
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
Aoleo, m-am senilizat ! cum sa nu, Eugenia...
mare !
S
Chuny spune:
Buna seara,
Oana, am trimis doar 3000 in contul tau. Sa ma explic: dupa ce mi-au deblocat contul Paypal am virat rapid cei 3000 de euro in contul meu, iar intre timp s-au mai strans 1600. I-am virat si pe aia, dar ca sa ajunga din paypal la mine in cont dureaza 7-8 zile si AZI inca nu au ajuns si nu am avut de unde sa pun in avans ca sa virez toata suma. Insa luni cu siguranta vor fi si trimit si restul de bani. Acu o sa verific pe Paypal daca au mai intrat de atunci si alti bani. Nu mi-am pus intrebarea daca pot viira din contul meu Paypal direct in contul tau bancar ... Poate stie cineva treaba asta ... ar fi si mai usor asa!
Va pupam !
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
moni_or spune:
Oana si Sonia! Dumnezeu e mare si de Craciun Sonia va primi cadou o noua viata.
Cand plecati la Boston?
si
Monica, mami de Luca 17.07.2008