Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

BUNA.
duminica sau luni, chiar am drum la mall vitan, si am sa las si eu o punguta cu cateva hainute (noi, dar fara eticheta) si ceva jucarele.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut ca papanash a postat adresa locatiei din calea dudesti, am o singura rugaminte la cele care veti duce pachetele acolo sa nu uitati sa puneti biletel pe pachet, poate ma anuntati dupa ce duceti pachetul, asa avem o evidenta, eu nu pot trece zilnic pe acolo.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

papanash , programul pt cele care duc pachetelele in calea dudesti, ai uitast sa-l pui, te rog....8-16 de luni pana vineri

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

papanash , programul pt cele care duc pachetelele in calea dudesti, ai uitast sa-l pui, te rog....8-16 de luni pana vineri

poze noi

asa crestem

rezolvat !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb ralukutza

BUNA.
duminica sau luni, chiar am drum la mall vitan, si am sa las si eu o punguta cu cateva hainute (noi, dar fara eticheta) si ceva jucarele.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

poti sa faci poze ? cu minunea ta si donatiile

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gata, am facut albumul pt pozele cu donatiile.
Daca vreti, putem sa scriem si de la cine sunt

Faceti va rog poze cu obiectele pe care vrei sa le donati si trimiteti-le pe adresa septoct2007@yahoo.com, sa le incarc in album.
Nu uitati si de rugamintea pe care v-a adresat-o papanash de a va filma/poza pe voi sau puii vostri cu jucariile donate

papanash, pui tu link-ul in primul mesaj ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma bucur asa mult ca ne-am mobilizat. Intrucat nu mai plec, astept instructiuni legate de cumparaturi si ce as mai putea face.

Este interesant ce varste au copiii din Budimex si pentru ce sectii se fac donatiile. La gradi ne-am ocupat de onco-pediatrie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Deianira, imi pare rau ca se pun conditii. Poate alegeti o alta locatie, uite www.infoo.ro/?id=TH775719RV" target="_blank">detalii Crucea Rosie , gasesti acolo oameni draguti care-ti pot face recomandari pentru centre :

Filme Ghighi

Papanash, eu am propus centrul asta pentru ca acolo pot rezolva relativ rapid problema si stiu mai multe despre el. Daca fetele aleg sa caute altceva e ok, problema mea este ca efectiv nu am timp sa merg, sa ma interesez, sa vorbesc cu persoane care nu ma cunosc (am faculta + servici + organizarea unei actiuni asemanatoare cu prietenii si familia).
O sa vorbesc cu fetele si luam o decizie. O sa scriu si aici dupa ce discutam.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

sper ca sunt folositoare si hainute pt copii mai mici. am de exemplu, un costumas gros de fas, pt bb de un an-un an jumate...si pantalonasi si pulovaras(e) cam pt aceeasi varsta.

in alta ordine de idei, mi-e un necaz de nu mai pot...am scos acum jucarioare si am zis sa le incerc pe cele care merg cu baterii...aveam o jucarioara frumoasa cu winnie care canta si se invartea..merge perfect, alexia nu s-a jucat niciodata cu ea, nu stiu de ce n-a atras-o...si cand i-am scos bateriile...i s-a rupt o clemutza care-i tinea roata invartitoare....una minusculaaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Eu a trebuit sa plec la spital la un prieten care a avut accident de masina, de aia nu am mai scris, oricum va zis Eliza ca este ea Mos Craciun pt elevii de la Sc Spec 5. Urmeaza sa iau legatura cu ea. Doamne sunt asa de fericita!!!!!!!. Asa ca ce mai strangeti dati la centru la sect 4 si Budimex, sa fie toti multumiti.
Apropo despre ce centru din 4 e vb??? Eu am lucrat la Arpeham si Harap Alb acolo....
Lucrusoare donez si eu ff bune si aprape ca noi, insa sunt pt copii mai mici.

Mergi la inceput