Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 16
Deianira spune:
Veste proasta de la Timisoara - nu se mai primesc jucarii second. Am fost sunata azi de la centru si mi-au spus ca accepta doar jucarii noi si lucrusoare noi. O sa vorbesc si cu fetele de la Impreuna, Timisoara si cu celelalte care m-au contactat ca sa vedem ce si cum putem face.
cecilia L spune:
Am mai gasit o locatie pentru strans ajutoarele Mosului, astept unda verde de la Papanash sa va dau amanunte, dar este tot in sect 3, langa Mall Vitan, spuneti daca va avantajeaza.......si ce ajutaore sa strangeam acoloo.
Ideea este a trebuie sa ne mobilizam,nu mai este ffff mult timp si nici nu putem lasa totul pe ultima zi, avem copilasii mici......si program in functie de ei.
Eu ma dau acum cu parerea, cred ca saptamana viitoare tb stranse ajutoarele, la inceputul celeilalte tb sortate, cumparate fructele si impachetate.....zic si eu.......Papanash, tu cum crezi ca tb sa ne organizam??????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
ANDREEA11 spune:
Elizamii pupici. Ti-am trimis PM. Nu ti-am trimis eu nr pt ca spre rusinea mea nu-l stiu pe dinafara.
Am vb acum cu directoare si cu un coleg care ma va ajuta. Directoarea a zis ca pot fi si jocuri folosite aflate in stare buna si hainute. Asa ca dc raman descoperiti 80 copii poate ii ajutam. Varsta lor mintala este scazuta, deci nu tb sa fie jocuri adaptate varstei. Directoarea v-a multumit din inima ca va ganditi la ei.
Acum ei se pregatesc de zor de serbare si cred ca vor fi f fericiti sa fie recompensati. Aici acesti copii datorita handicapului mintal chiar cred in Mos Craciun si la 18 ani.
papanash spune:
Am intrat sa va dau vesti bune, in primul rand am vb in legatura cu donatiile SH, am confirmarea ca sunt primite si foarte asteptate !
In al doilea rand , au inceput sa intre banutii, deja 2 intrari, am pus lista la subiectul initial de pe prima pagina. Multumim mult !
Cecilia, super ca ai rezolvat cu locatia, o sa pun detaliile aici. Ce daca e tot in sectorul 3,mamicile cu copii mici stiu ca este destul de important sa fie cat mai aproape de casa.
Andreea, eu asa as vrea, sa facem cate un pachet pentru toti copilasii,macar o atentie....acum vin de-afara, am vazut magazinele din apropierea mea ( Crangasi) sunt doldora de cadouri pentru toate buzunarele. Am descoperit un magazin cu imbracaminte noua la 20 RON/buc, are tricouri, camasi, blugi ( asta-i mai greu, ca nu le stim marimile).In alte locuri am vazut jucarii frumoase, papusi mari si frumos ambalate,masini, carti, etc. Astept sa tragem linia la donatii si atunci decidem ce luam,ca avem de unde.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANDREEA11 Elizamii pupici. Ti-am trimis PM. Nu ti-am trimis eu nr pt ca spre rusinea mea nu-l stiu pe dinafara. Am vb acum cu directoare si cu un coleg care ma va ajuta. Directoarea a zis ca pot fi si jocuri folosite aflate in stare buna si hainute. Asa ca dc raman descoperiti 80 copii poate ii ajutam. Varsta lor mintala este scazuta, deci nu tb sa fie jocuri adaptate varstei. Directoarea v-a multumit din inima ca va ganditi la ei. Acum ei se pregatesc de zor de serbare si cred ca vor fi f fericiti sa fie recompensati. Aici acesti copii datorita handicapului mintal chiar cred in Mos Craciun si la 18 ani. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Vom acoperi noi toti cei 180 de copii. Le vom face 180 de pachete cu dulciuri, carti, jocuri. Ti-am trimis PM.
Voi fetele, concentrati-va va rog pe celelalte actiuni, pe asta o rezolv eu.
papanash spune:
Deianira, imi pare rau ca se pun conditii. Poate alegeti o alta locatie, uite www.infoo.ro/?id=TH775719RV" target="_blank">detalii Crucea Rosie , gasesti acolo oameni draguti care-ti pot face recomandari pentru centre :
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Eliza ,esti nemaipomenita !
Ramane sa mai dam noi articole de imbracaminte pe care o sa le strangem pentru copiii de-acolo.
Filme Ghighi
luy spune:
Eliza
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
papanash, cum vom proceda pt copiii de la Budimex ? Cati sunt, ce varste au ? Cred ca acolo e mai complicat, ca nu se poate sti de acum cati copii vor fi internati la data la care vom merge cu pachetele.
Eu am sa aduc jucariile si carticelele cand am sa vin la ambalat.
Ma gandesc ca ar fi util sa fixam o data limita de primire a jucariilor, pentru a avea timp sa facem sortarea si ambalarea.
Pentru a scurta timpul necesar sortarii si repartizarii obiectelor donate conform varstei/sexului, cred ca ar fi util sa stim dinainte pe ce ne bazam. De aceea, propun sa punem in primul mesaj un link catre un album in care sa strangem pozele cu obiectele donate. Ma angajez sa-l actualizez eu, daca vi se pare o idee utila.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Luy, e super ideea, da, facem un link cu poze donatii. Detalii despre copii din Budimex nu am pana luni, doamna de-acolo e ff prinsa cu serbarea de Mos Neculai .
Filme Ghighi