"Alege-ti cu grija ..." -ep. 2
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Doruletz, daca il gandesti ca "publicitar", da, e prost , pt ca e ambiguu.
daca il scoti insa din sfera publicitatii ....stii tu , ambiguitatea(nu indecizia) e una din calitatile fundamentale ale unei opere artistice.
(nu ca acest clip ar fi arta, pacatele mele, dar am vrut sa nuantez putin)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
nuschu spune:
Sabinel, pai e publicitar, in sensul ca ar trebui sa transmita un mesaj civic: mergeti, sau nu mergeti la vot. Acuma, depinde ce intelege fiecare.
Dorulet, poate fi un indemn la vot in sensul de "aveti grija ce faceti, sa nu ajungeti asa". Dar, are si fatalismul ala sinistru...
Ileana, ma tem ca toti sunt o apa si-un pamant. Si nu vorbesc de nivelul felicsilor, al bunicilor s.a.m.d. Vorbesc de verisorii lor across the country. Eu chiar sunt foarte dezamagita si sceptica...
iileana spune:
A, bineinteles ca nu vorbim despre arta in sens de "Arta", e totusi numai un clip.
Mie filmuletzul mi-a placut asa, pur si simplu, prin el insusi, independent oarecum de cadrul actual in care a aparut, perioada electorala etc; mi-a cazut cu tronc la nivel de pastila/eseu, ma intelegeti. O mica metafora/alegorie. Filmuletzul fiind o distopie (definitia 3, desigur :) animata, si tre' tratat ca atare. Pentru cine gusta genul si are deschidere catre asa ceva, desigur. :P
Initial n-am simtit nevoia sa-l cobor in cotidian, l-am receptat in termeni generali, de interpretare universal valabila; Asta cu mesajul, si cum il aplicam maruntei realitati romanesti de acum si de aici, a aparut in cursul discutiei.
Iar hei-rupismul cu "hai la vot" mi se pare o atitudine extrem de sanatoasa in acest moment. In '96 sau in urma cu 4 ani era usor :))), votam schimbarea, uraaa, stia tot omul pe ce-i normal sa puna stampila, da' acuma sa va vad!
Doruletz, "nevotanta" zici? Ntz-tz-tz. :)
Ariel, sigur ca si pe mine m-a amuzat spotul catavencilor, dar atit.
Iar reactia CNA e aberanta si-ntr-un caz si-n altul. Din categoria "ar fi de ris, daca nu ar fi, de fapt, de plins".
mimonix spune:
mai da' si voi...despre valoarea artistica vreti sa vorbim...tara arte si Ileana se piaptana Pai "sa ma dau" eu cu parerea despre valoarea artistica a unui promo facut de un premiant, parca nu-mi vine...e acolosa o combinatie de lucruri "grele" , mi-a placut si cam atat
Promoul de la realitatea, e si el super haios si mult mai pe intelesul tuturor ....in timp ce celalalt, am mai spus, se adreseaza unui anumit segment de telespectatori !
Reactia CNA? De ce mi-a adus mie aminte de niste interventii de pe forum care faceau referire la generalizare? Aaaa, adica nu toti politicienii sunt corupti? Pai are dreptate omu', numai 98% sunt, de ce sa generalizam? F vigilent CNA-ul asta , uh Si nu mai stiu cine intreba ...Dan Grigore e Dan Grigore , da! Asa se prostesc unii la batranete
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
b.nica spune:
Iileana cum poti sa numesti mizeria aceea arta ?
Esti in toane bune, dar nu te supara, parca l-ai numi pe arhitectul lui Hitler,Speer (sau cum ii era numele) artist!
mimonix spune:
B.Nica bucura-te ! Acum nu mai e in toane bune Ce sa zic, imi place si mie "mizeria" aia...ca de nu, aveam un comentariu foarte potrivit
Gata , acum ca am stabilit si ca votez si cu cine votez, pot sa ma relaxez ca a inceput week-end-ul
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
iileana spune:
Ca tot veni vorba de "mizerii", iata si alte www.cotidianul.ro/ei_cu_ei_noi_cu_voi_maneaua_neoficiala_a_pd_l_video-64697.html" target="_blank">manifestari artistice electorale.
ioanadara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Ca tot veni vorba de "mizerii", iata si alte www.cotidianul.ro/ei_cu_ei_noi_cu_voi_maneaua_neoficiala_a_pd_l_video-64697.html" target="_blank">manifestari artistice electorale. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Sunt insa "mizerii" si "mizerii".Unele se difuzeaza doar dupa ora 22, altora li se interzice difuzarea si altele se vor difuza non-stop.
Ce noroc pe noi ca exista persoane platite (gras) doar pentru a ordona mizeriile.
sirimie spune:
Exista vreun link la opera de la realitatea TV care a fost interzisa de CNA?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Sirmie, e si link, pe pagina precedenta.
Sa-mi fie scuzata usoara deturnare a topicului, dar o astfel de selectie nu poate ramine neconsemnata: www.hotnews.ro/stiri-politic-5147899-video-cele-mai-penibile-materiale-campanie.htm" target="_blank">Cele mai penibile materiale de campanie .
Preferatul meu: Gelu Strajeru'.
Vesela tara locuim :)...