Redoutistele fidele La Redoute France(147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Fetelor, eu zic sa nu mai dati comenzi. Le-am tot scris despre conturile mele blocate, inclusiv pe mailul personal al Sabinei care mi-a raspuns: A partir de ce jour, vous ne pouvez plus commander sur notre site au risque que les expéditions seront annulées. Vous devez à présent commander auprès de notre filiale sur www.laredoute.ro

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Eu nu mai comand .Sper sa-mi vina comanda din 10, si-apoi ma voi reorienta pe alte siteuri de cumparaturi (exclus LR.ro )

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxxa

Nu ma pot loga pe .fr
As mai fi comandat si eu una alta, dar am emotii ca nu-mi mai vin.
Si-asa cred ca imi bag unghia-n gat daca nu vine cea din 28, imi doream f mult produsele alea. Voi cum procedati daca nu va ajung comenzile (doamne fereste)? Cereti cec, faceti refuz de plata sau ii rugati frumos sa va retrimita produsele?

si eu sunt in aceeasi situatie, am comanda din 10 oct..habar nu am cum sa fac sa-mi recuperez banii, sau produsele..
poate ne ajuta si pe noi fetele care au mai fost in situatia asta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:

Fetelor, eu zic sa nu mai dati comenzi. Le-am tot scris despre conturile mele blocate, inclusiv pe mailul personal al Sabinei care mi-a raspuns: A partir de ce jour, vous ne pouvez plus commander sur notre site au risque que les expéditions seront annulées. Vous devez à présent commander auprès de notre filiale sur www.laredoute.ro

alina are dreptate. in vara in care s-au sistat livrarile, desi stiam ca nu mai vor sa livreze tot am riscat si am mai dat una. mi-au luat banii de pe card si pe urma am alergat dupa ei; nu cred ca va convine sa va ia banii si sa primiti un cec, pe care-l incasati peste 3 luni si pentru care mai platiti si comision.

din pacate, pentru moment, s-a terminat

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:

"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Nasol.Nu ca as mai avea ce sa comand in momentul asta,dar ma oftic rau de tot.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

eu tocmai ce am plasat o comanda, am avut un cod personalizat de 30 euro reducere, pt preturi intregi, mi-am comandat o cuva Braun pt ceara de epilat, plus ceara aferenta si o gecuta de copii ...
codul nu a mers decat o singura data...
mi-au confirmat comanda, deci MERGE!
am platit 5 euro FDP, plus 2,48 taxa transport, la 54 euro total facturati.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gravi, da-i reply lu' madam Sabine si zi-i ca deoarece lr.ro nu functioneaza la parametri optimi, fiind vorba atat de produse extrem de putine, cat si de lipsa descrierii la multe din produse (alea in fr si engl. nu se pun, nu?), imposibilitatea crearii de conturi, site-ul nu prezinta incredere, asa ca preferi sa comanzi in continuare pe .fr. In cazul in care nu vor da curs solicitarii tale, iti rezervi dreptul de a sesiza E.C.C.
Freaca-i ca nu mai ai nimic de pierdut!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:

Nasol.Nu ca as mai avea ce sa comand in momentul asta,dar ma oftic rau de tot.

16 +

ideea e ca voi, din cate am inteles, aveati conturile blocate... la mine nu s-a intamplat asa, niciodata. Mai zicea o fata ca a dat recent comanda, pe 4 nov si a sosit pe zilele astea.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gravi, cand ai primit mesajul de la sabine?

Nu de alta da' io taman ce am comandat ieri.Si tare as vrea sa stiu cand e ziua cu pricina.

Cred ca merita macar un reply - cum a sugerat Miki.

In rest, cred ca tre sa ne mobilizam cu toate actiunile de care vorbeam saptamanile trecute.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

Citat:

alina are dreptate. in vara in care s-au sistat livrarile, desi stiam ca nu mai vor sa livreze tot am riscat si am mai dat una. mi-au luat banii de pe card si pe urma am alergat dupa ei; nu cred ca va convine sa va ia banii si sa primiti un cec, pe care-l incasati peste 3 luni si pentru care mai platiti si comision.

din pacate, pentru moment, s-a terminat

sa nu-i uitam!

Ai dreptate!Vroiam sa mai dau o comanda,ca-mi dau seama in fiecare zi ca am mai uitat ceva ,dar renunt,caci in vara cu pricina,desi coletul era en preparation,l-am asteptat mult si bine.Mai bine,nu ma mai risc.Astept reducerile din ianuarie.

Mergi la inceput