Pe unde se mai plimba oamenii frumosi
Raspunsuri - Pagina 3
Lolilo spune:
:)
am sa va povestesc si eu o mica intamplare recenta; eu cu fetita mea intr-un magazin de incaltaminte, asteptand sa fim servite; oarecum langa noi o familie; mama alba, tatal negru, baietelul o minunatie mulatra la cca 2 anisori care se plimba proband una din perechile de cizme alese; mama cu voce tare, foarte "educativa" si chipurile rabdatoare, il intreaba ce pereche prefera; pustiul raspunde; pe asta, ba nu pe asta, sau pe asta dupa care atentie ii fuge la niste crocks cu masiunte.
mama isi pierde rabdarea in acelasi fel "educativ" si important pe care l-am observat de multe ori la multi parinti care aleg sa faca asta in public (pt simplu fapt ca acasa probabil se simt mai bine si mai eficienti, urland la ei sau si mai rau..) si il trimite pe "naughty chair five minutes 'till i pay whichever pair i like"....
baietelul merge pe acel scaunel plangand si ramane acolo plangand pana plateste mama perechea de cizme; in tot acest timp tatal il ignora total. micutul plange de ti se rupe inima cu bratele intinse inspre el... mie imi fac efectiv rau asa scene si tocmai cand ma gandeam cum sa fac sa intervin intr-un mod pozitiv pt toata lumea, fetita mea se ridica de langa mine si merge drept la baietel pe scaun si incepe sa-l mangaie pe par si sa vorbeasca cu el; am zambit tatalui si spre marea mea usurare a zambit si el inapoi; mama copilului terminand cu plata cizmelor s-a intors la sotul ei ignorandu-si copilul total. totusi a gasit de cuviinta sa adreseze fetei mele un "oh aren't you nice" si-un zambet absent.
baietelul insa i-a trimis cel mai stralucitor zambet facandu-i cu mana :).
diadaniela spune:
cand avea fiica-mea 3 saptamani,in ziua de Craciun, am ajuns cu ea la spital. o dr cretina nu-si daduse seama ca e bolnavioara si fetita avea pneumonie. desi au trecut 6 ani de atunci inca imi vine sa plang cand imi amintesc. eram cu ea la terapie intensiva si plangeam fara sa ma pot opri. dr care o trata m-a vazut ,a intrat ,m-a mangaiat pe cap si mi-a spus:
- nu mai plangeti! fetita o sa fie bine ! va promit!
pt mine gestul si cuvintele lui au insemnat tare,tare mult.
numele dr este Stanciu Adrian si lucreaza la spitalul Budimex. de atunci este pediatrul copilei si nu m-a dezamagit niciodata!
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui avmaria Lolilo, foarte relevant in poveste "mama alba tata negru", intradevar. |
Avmaria, cred ca devenim deja exagerati in cheastia asta cu "rasismul" etc, etc....Ce a zis, ma rog, asa groaznic?? Chiar a specificat " o minunatie de copil mulatru" , probabil a specificat culoarea pielii parintilor ca sa se vada de unde rezulta "minunatia". Chiar nu inteleg rostul unor asemenea remarci la un subiect asa frumos, zau asa! Haideti sa nu-l transformam in ceva urat! Felicitari Noe pt subiect!
Mami de fetita si de baietel 20+
Ancuta-Maria spune:
Eu ieri am intalnit o fetita care mi'a imprimat un zambet pt toata ziua. Am intrat intr'o benzinarie, eu cu sotul, sa ne luam ceva de mancare ca eram de cateva ore pe drum. La masa alaturata s'a asezat o bona cred (dat fiind ca picii, 3 la numar, erau negrii, ea alba ) cu copiii. Cei 2 baietei, ceva mai mari, s'au asezat linistiti la masa, insa fetita, cred ca abia avea 2 anisori, a inceput sa tipe si sa planga dupa doamna cu care era si care plecase sa comande de mancare. M'am dus langa ea si am inceput sa vb cu ea, si a inceput pitica sa rada cu atata pofta si tot spunea "Hellllloooo", si trimitea bezele cu manutele ei mici si dolofane si am continuat sa ma joc cu ea, sa mancam impreuna si asa a avut si doamna respectiva timp de baieteii mai mari... iar apoi, doamna m'a imbratisat si mi'a spus un "multumesc" cu o intonatie a vocii de zici ca am facut un bine intregii omeniri. Am zambit apoi toata ziua!
puisorul spune:
Noe . Foarte frumos subiectul. Multumim.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
peanut spune:
Astfel de oameni frumosi sunt copii. Mereu se gaseste prin parc cate o fetitza mai mare care are grija de spiridusa mea si o da pe tobogan si la leagan. Odata mi s-a intamplat si pe avion, fetitza din spate a stat cu ea aproape tot timpul zborului si s-a jucat cu ea.
Acuma citind ce a scris Noe, ma gandeam de cate ori am vazut un copil isterical si nu am facut nimic. Probabil, ca mi-a fost teama ca mama sa nu-mi zica sa nu ma bag. Imi plangea si mie o data fetitza in fatza unui magazin cu jucarii si vine unul de la Casa de Copii,care-si vorbeste mai tot timpul pe strada in gura mare si imi zice ca sa nu las sa planga copilul ca ma va bate dumnezeu!Bine ca stiam cine e individul. Daca vrem sa ajutam cred ca ajutam copilul mai intai!
ada29 spune:
Multumim pt.subiect,doamna ce zambesti nemotivat
Intalnesc destul de des oameni frumosi in interior.Si eu cred ca trebuie sa ne facem timp sa-i observam.Ei exista peste tot.
Si aici pe DC am intalnit o gramada.Cu ocazia asta vreau sa intreb de DARAEL.Unde e?Cuvintele lui mi se pareau ca aveau o incarcatura foarte mare.Citeam cu placere tot ce scria. pt.Darael.
pt.toti oamenii cu suflet,oriunde v-ati afla!
Ada
denizel spune:
Noelus, & !