22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine in legatura cu donatiile.
Trebuie sa astept ca sa depun banii in contul lui Marius? Conturile puse de Kay nu mai sunt valabile?
Tin pumnii Sosonicai!
marius spune:
Tocmai (si) aici este (o) dilema. In fapt exista conturile directe care au fost aprobate mai demult sa fie publicate deci nu prea exista un motiv obiectiv de a intermedia alte conturi DC. Asa cum ai precizat donatiile s-au facut si se pot face absolut direct.
Noi ne-am implicat pentru cazuri care nu au avut un sprijin direct sau indirect prin website in afara de proiect. Sunt astfel de cazuri.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
denizel spune:
Aha, multumesc, Marius!
alinkav spune:
Ma bucur, ca se simte putina miscare pe aici. N-ar fi bine sa fie pus subiectul mai in fata, sa fe vazut de mai multi membrii DC?
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
kay spune:
marius, denizel, alina,
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
anangel_lexi spune:
Va rog frumos, explicati-mi si mie cum se face plata prin paypal. N-am mai folosit niciodata pana acum metoda asta si nu stiu nimic despre ea. Multumesc.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
desprecopii spune:
Nana, prin faptul ca acest mesaj a ramas la Generale si nu fost mutat la Umanitare (cum scrie regulamentul) este dovada unei exceptii cu caracter solidar pentru Sonia.
In plus, Kay si Sonia se bucura de suportul nostru moral prin sustinerea topicurilor ei pe forumul umanitar din 2007. Eu cred ca trebuie sa multumim acestei comunitati pentru suport.
Multa sanatate Soniei in acest ultim hop.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
kay spune:
, !
multumesc intregii comunitati pentru suportul moral oferit in clipele grele prin care am trecut si pentru ajutorul pretios fara de care Sonia nu putea beneficia de cele mai bune tratamente si de cei mai iscusiti medici.
Sonia se va face bine !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alinkav spune:
Kay, , ma bucur atat de mult ca esti foarte increzatoare, de asta are nevoie Sonia, de mamica ei puternica!
Si inca cred, ca macar jumatate din cei care au viualizat acest topic, se vor mobiliza si vor dona cat de putin este posibil.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
anangel_lexi spune:
Gata, m-am lamurit cu paypal-ul, multumesc mult Sibylle!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?