Nou stil de viata (234)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Tumpi felicitari si sa-ti traiasca nepotica

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Pentru raport: 89 kg. Sunt pe fuga, dar sper sa revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi
Sunt FERICITITAAAAA , mai am o nepotica.

revin..

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Felicitari sirefacere rapida mamicii si laptic din belsug.

Gabi arati superb. Mara e o scumpa si sincer cred ca era doar "baby fat" caci arata tare bine acum si casa e cool rau. Abia astept s-o terminati sa vedem cum arata si in interior. Please fa-i poze in interior inainte s-o mobilezi.

Happy multumim de gandurile bune si sa te-auda DD.

Mephala si eu car ema gandeam ca daca-s 2 interactioneaza intre ei mai mult si mai ai si tu ceva timp liber. Si zi asa perii albi ies de la copii, nu de la batranete?

Tzuni multumesc. Cat despre blugi pentru masculi cred ca exista deja.

Marilena n-am citi din urma dar sper ca esti mai bine.

revin...

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna fetele,

Am tot citit, n-am scris, ca va deprimam si pe voi, am avut o perioada in care cred ca am incercat sa ma sinucid mancand tot ce nu era permis, asa ca se vede la raport, 89 kg. CAntarul meu e un bou si nu am reusit sa il inlocuiesc cu unul electronic, imi arata ba 88 ba 90, azi dim. a zis 89 asa ca il cred si cer si eu un porc cinstit.
Nu mi-a trecut depresia si nici nu prea vad eu cale de iesire, asa ca ma fac ca nu o vad, poate nu ma vede nici ea pe mine si o mai duc nitel pe picioare.
La multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor din ultima vreme, multa sanatate, fericire si noroc!
Carmen, imi pare rau pentru pierderea voastra, sa va intareasca Dumnezeu.
Va pup si stau pe aproape poate trec vremurile astea rele si revin cu forte proaspete.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Foaie verde maracine...da Puskin cu biciu'n mine...

Ieri am avut o zi oribila la munca. O tipa care se programase sa faca operatie de fibron in Decembrie, a venit la munca ieri si ne-a spus ca i-a dat telefon doctorul vineri sa vina la operartie marti (adica astazi) asa ca ieri la munca am invatat toata munca ei intr-o zi! Nici la toaleta n-am avut timp sa merg ca lumea... Am transferat toate conturile ei, toate fisierele, la sfirsitul zilei ma durea creierul! Si bineinteles ca am mincat aiurea...

Dimineata: porrige cu fructe de padure, o cafea fara zahar
Gustare: un mar
Lunch: un pahar de juice de portocale, o portocala
Seara: o felie de pizza, un kiwi (am fost la o pizza cu fetele mele, nu aveam energie sa gatesc!)

Azi:

Dimineata: cereale de ovaz cu lapte degresat, o cafea cu lapte, fara zahar
Lunch: somon cu castraveti, o portocala
Seara: sardine in sos picant, o felie de piine integrala

Apa cu lamiie cit incape, ceai si ceva cafele sa ma trezesc (chiar daca face titele mici!)

Va pup pe toate la gramada, ca imi sinteti dragi!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hai ca am reusit sa citesc si eu din urma... moama cat ati scris!

Eu am mai intrat asa sporadic, da' n-am mai reusit sa scriu... am fost cam ocupata. Din fericire sper ca s-a terminat nebunia, asa ca voi fi mai activa.

Dpdv slabit, nu ma pot lauda cu mare lucru, ca n-am cu ce! Adica sunt intr-o faza in care mentin ceea ce am reusit pana acum, mananc destul de decent si fac sport de 2-4 ori pe saptamana. Mi-am modificat abonamentul si acum imi da mai multa flexibilitate, astfel incat mai "fur" cate 30-45 de minute de eliptica seara dupa serviciu, in afara de cele 2 seri consacrate pt pilates, booty express, ab revolution si dance express.

Imi place sa merg la sala si rezultatele se vad desi intr-un mod destul de subtil, dar clar, peste tot! Imi place cum incep sa ma formez, ce sa mai...

Tzuni, de 1 an o ai pe Maria??? Ce fain! Si felicitari pt certificatul de nastere, nici nu stiam ca astea se modifica la adoptie...

Tumpi, felicitari pt nepotica mica si dulce! Sa inteleg ca cealalta sora are 3 copii? Wow, ce fain ca sunt atatia verisori! In alta oridne de idei si noi am luat acum vreo luna 2 pisoi, sunt atat de dulci, ceva de groaza. Fetele mele le adora! Si noi la fel.

Gabi, mortale pozele tale in rochia aia! Si ce-mi place ca iesi asa! Eu nu pot, piticul obsedat de pe creier nu ma lasa in niciun caz, desi probabil ca nici mie nu mi-ar sta rau imbracata mai "indecent". Da' nu pot, frate, sunt cam nebuna, cred.

Roxa, lasa masina aia, ca te omoara intr-o zi! Brrr, nici nu vreau sa ma gandesc la senzatia ca n-ai frane.... iar de blugii aia, neaparat sa puui poze! si la ciorapi in orice caz, ca eu sunt fan ciorapi!!!

Anda, am dedus ca ai pus-o de un business de catering. Niiiice, ca romanul e preocupat de haleu, oricat ar fi criza de mare, asa ca asta e un business solid! Si e si pacat cu talentul si pasiunea ta, sa nu faci asta!

Sabina, te vad ca te-ai puturosit! Pune mana si misca-te, mananca decent si sa evzi ce dai jos! parca mergeai la bazin... ce s-a intamplat!

Zuzi, cam stagnezi draga! Unde e entuziasmul de a slabi? Hai, sa vad meniurile pe zile!

Tuturor celorlalte, o calda imbratisare si o cana de entuziasm!!!

Inca odata, preiau lista, daca vreti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Happy, faine versurile! Ia fa-mi si mie vreo doua, ca Puskin tre sa dea cu biciu si-n mine!

carolinah, certificatul de nastere arata acum asa: la numele ei este Maria (si numele meu de fam), la tata (liniuta - deocamdata ) si la mama numele meu. Vazandu-i certificatul cel nou, nu ai cum sa-ti dai seama ca e vb de adoptie!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Vai, ce destrabalare...

deci sa o luam metodic:

Happy

Tzuni . Astept sa marturisesti cu ce ai calcat pe alaturi.

Recunosc ca azi am dat-o si eu de gard (oarecum) cu 1 sticla de 0.5l de cola zero . Imi era pofta de dulce...
Cu mancarea sunt ok. Postez mai incolo meniul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Tumpi sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Mergi la inceput