Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 18
puskin spune:
Gata bagajele, am si mancat. Trebuie doar sa ma imbrac si sa o tai la aeroport, ca vreau sa beau o cafea acolo .
Roxa, astept poze cu pantalonii...Ai grija cu masina, mai bine o duci in service ca sa stai linistita.
Delia, n-am apucat sa iti raspund. Si eu am fost asa o perioada de timp, adica nu prea mi-a stat capul la slabit. Acum a dat ambitia peste mine si profit. Observ insa ca imi este cumplit de greu sa scad sub 69kg .
Ahh, sa nu uit de raport: 69kg, deci stagnare. O pun pe seama rusilor care se anunta saptamana asta. Nu am avut abateri de la dieta, plus sport de 3 ori/sapt.
Carina, mai treci pe la noi. Cum stai cu dantura?
Tzuni, ma bucur mult pentru voi 2 si ma bucur pentru mine ca v-am cunoscut personal .
Gabriela, n-am ajuns inca. Acum ma pregatesc sa plec spre aeroport. N-am mai fost in Slovenia, sunt curioasa...
Era sa uit: pentru 3cm de panetone te iert
Claudia, multumesc .
nastad spune:
Raport:stagnare
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Raport de vaca ce sunt 64kg carmen 2 porci daca se poate.De dimineata numai puteam sa imi inchei blugi.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata dragelor,
Claudia: spor la stoma si sa scapi repede (nu ca mine).
Roxa: eu traiesc cu cosmarul asta de multa vreme: ca as ramanbe fara frane si e o situatie in care m-as bloca sigur. Bine ca esti bine si nu s-a intamplat nimic nasol. Mergi cu ea la o verificare ca nu-i de gluma.
Gabi: iti multumesc de aprecieri. Chiar vroiam sa va spun ca mi-am mutat blogul: http://andaoana.wordpress.com/. Celalalt nu-l inchid inca dar nu mai postez acolo. Tortul a fost apreciat si urmeaza noi comenzi. Si mie imi plac picioarele tale. Casa la fel e mortala, aproximativ acelasi stil ca a noastra. Te felicit (cred ca ti-am mai zis) ca ai grija de alimentatia Marei si incerci sa controlezi tendintele naturale. Sunt putini parinti care constientizeaza ca obiceiurile alimentare si stilul alimentar se formeaza de cand suntem mici si ca e important sa mentinem greutatea copilului in limite normale de mic (si nu:"las ca are timp sa slabeasca cand creste" sau "si X era gras cand era mic si uite acum ce bine arata"). Eu cu Carina sunt in extrema cealalta si cu toate astea nu mananca junk food (stie si de ce), nu mananca prajeli, nu mananca dulciuri cumparate sau chipsuri si alte prostioare.
Tzuni: eu beau cafea ca n-are ce sa imi scada . Poate daca imi intra inauntru....
Alice: felicitari pentru optimism si pentru felul cum te tii de ce ti-ai propus
Delia: eu nu prea stiu cum e cu visele, dar nu mi-ar fi placut unul ca al tau.
Carmen, Zuzi, Marilena: unde sunteti?
Tumpi: felicitari pentru nepotica si revenire rapida mamicii.
Meniul meu de azi:
un sandvis cu mozarela si bresaola, 2 felii de placinta cu mar si bostan
pangasius cu lamaie si putin bechamel si piure
tacos cu ton si ceapa (fac pentru maine tortilla si sigur fac mai multe sa avem si in seara asta)
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
carina spune:
Ruxi: acum am vazut postul tau. Mai am de lucru cateva luni dar finalul sigur va merita efortul si asteptarea. Apropos de quiche vegetarian mai poti incerca: ciuperci, praz si emmentaler; spanac/ ceapa verde/ crema de branza/ chedar/ parmezan/ feta; zuchini/ ciuperci/ vinete/ praz si conopida.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
roxana1974 spune:
Tzuni, io beau multa cafea, o fi de la asta? io daca pun cutaden, imi raman gauri
Anda, te pup fata! ce sa mai zic ce meniu fain ai! De mi-ar veni si mie mintea la cap...io pana acum am mancat un baton de cereale cu fructe si 3 biscuiti cu 2 cafeloaie. Merg sa bag nist eprune ca mi-e foame non stop...
fetelor, va pe toate!!! revin mai incolo...
gusta spune:
Citit.
Tumpi felicitari de nepotica .
Tzuni mai asta cu cafeaua nu o cred ,ca ala mele inca cresc.
Gabriela daca vrei iti dau de la mine ca eu deja ma gandesc sa ma inscriu pentru a 2 operatie.
Roxa brrr,eu am oroare de masini plus ca nu cred ca am sa am carnet vreodata.
ruxandra drum bun.
Anda sunt aici dar am asa o nebuneala in casa de imi vine sa fug.
V-am zis ca renovez sufrageria si mi-a cazut un perete (nu stiu cum) plus tencuiala de pe 2,sunt suparata ca nu cred ca o sa termin pana pe 5 decembrie cand aici se face pomul iar Mara mi-a zis ca ea a scris lui Mos Nicolae sa ii aduca brad.Cred ca ii facem unu la ea in camera daca nu reusim.
Gata m-am plans destul la treaba cu mine.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Buna dimineata.
Raport: 62,8, am uitat dimineata cand m-am trezit sa ma cantaresc si am facut-o cand am venit de la munca dupa ce am baut juma de litru de cafea si vreo 5-6 biscuitei, ca altfel nu se poate, ma roade stomacul.Mai mancasem eu inainte sa plec niste salata de fructe,da asta nu tine de pansament la stomac contra cafelei.Am decis ca dimineata sa nu mai beau mai mult de 2 cesti de cafea, in rest ceai.
Multumesc pt urari, sunt asa de fericita, de parca as fi pt prima oara matusica.Am vorbit mai devreme cu surioara mea, are dureri de la operatie,sper sa se refaca repede.Incearca sa o stimulteze pe printesa mica, punand-o la san, ca sa vina si lapticul, dar oricum ii dau si completare.Abia astept sa vad macar poze, nici nu-mi pot inchipui cat de micuta e.Pana la termen, ar mai fi trebuit sa ia inca 600 gr, nu a fost sa fie, dar speram ca va lua pe parcurs si va creste intr-o saptamana cat altii intr-o luna.Mami meu spune ca e ca o papusica, s-a nascut cu 2,450 si 42 cm.
Gabriela, maricica nepoata, si surioara nepotelei nascute ieri are 13 ani si e atat de fericita ca are o surioara, mai ales ca de mult ii batea la cap pe ai ei sa ii mai faca un fratior sau o surioara.
Gusta, spor la renovari.
Ruxandra, drum bun.
Anda, wow, arata OrangePeppermint Minicakes intr-un mare fel.Felicitari.
Claudia, bafta si tie cu dentisul.
Ma duc sa pap ceva ca ma doare stomacul de la cafea.
Aaaa si apropo de cafea, eu bea in continuare ca degeba, ale mele, tot la locul lor raman.
revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carolinah spune:
Salutare,
n-am citit inca, da' pot prelua subiectul ca sunt mai libera ceva...ooo, acum am vazut ca m-ati scos de pe lista de serife. OK, daca aveti nevoie sa il preiau, o fac cu placere, va rog sa imi dati un PM.
Ma duc sa citesc si revin.
Mihaera spune:
Buna!
Am lipsit cam mult, dar vin si eu la raport. 65 kg! Yeeei! In sfarsit am reusit sa dau un kg jos si sa revin la greutatea cu care am inceput acum o luna, cand m-ati primit in grupul vostru!
Delia, poti sa ma treci si pe mine pe listuta?
Sper sa ma tin de treaba si sa mai fac ceva progrese.
La multi ani tuturor sarbatoritelor, cu ocazia zilei de Sfintii Mihail si Gavriil, care, stiu, a trecut deja, dar sper ca nu e prea tarziu sa le urez sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.
Eu am petrecut un weekend foarte fain la Viena, unde am mers pe jos de mi-au sarit ochii, am vizitat multe palate, biserici, muzee etc si, cel mai important lucru, am slabit putin.
Va urez o zi placuta, spor la treaba si numai bine.