OBAMA presedinte !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am spus ca nu ma intereseaza de ei in sensul ca nu mai pot eu ca sunt suparati ca nu a iesit McCain presedinte, nu in alt context ok?Mereu e o parte suparata la alegeri, nu? Ce ar trebui facut in sensul asta, sa fie toti fericiti?
Parca vorbeai de rastalmacirea cuvintelor?

PS. Nu a spus nimeni pe aici ca toti cei care au votat pro McCain trebuie sa place in Mexic(desi eu personal m-as putea lipsi de toti born agains, dar ce sa fac, e democratie si trebuie toti sa pursue their happiness in felul lor si unde vor)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Panteruto

Ligia. si pe mine m-a frecat intrebarea asta si am citit asa: Avortul este legal in SUA de 30 ani, dar din 2007 e o lege care interzice avortul cu nastere partiala, care se practica dupa 3 luni de sarcina. Nu stiu daca am dreptate. S-ar putea sa fii fost vorba de legalizarea avortului dupa 3 luni de sarcina.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

viviana - raspunsul tau nu e la pantera ...e in speech-ul lui obama: "And to those Americans whose support I have yet to earn, I may not have won your vote tonight, but I hear your voices. I need your help. And I will be your president, too." ... nu va fi nimeni expulzat in mexico

Mergi la inceput

Voljena,
Nici macar Eliza?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cuscra, sincer acum, las-o mai incet cu jignirile. (partea cu cafeaua si gogoasa)
Crezi ca ajuta la ceva atitudinea asta? (si, da-mi voie sa iti spun, am vazut-o inca de la inceputul campaniei)

Mesajul asta este si pentru toate cele care acum.
Sa faca el ce a promis, apoi mai vedem.

ps: atitudinea asta am vazut-o si atunci cind a cistigat Constantinescu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Libertatea de opinie are si ea niste limite? Nu.
Voi le-ati cam depasit!

Eu nu inteleg cu functioneaza asta, viviana. Voi sustineti sus si tare ca noi va ingradim dreptul la opinie pentru ca indraznim sa ne sustinem punctul de vedere, si se intampla sa nu fim de acord cu al vostru. Cumva asta va limiteaza voua libertatea. Dar faptul ca voi vreti sa luati dreptul unei femei de a alege ce sa faca cu corpul ei, vreti sa interziceti unor oameni dreptul de a decide singuri cu cine vor sa-si petreaca viata, cumva asta e ok? Eu n-am nimic cu convingerile voastre cat timp ii lasati si pe altii sa-si traiasca viata asa cum decid ei.

Mergi la inceput

Analuz: mi te-ai adresat gresit. Trebuie sa mai rasfoiesti inapoi.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Bagati aici un ochi, lumea se dezlantuie impotriva lui Palin
http://www.abcnews.go.com/GMA/Politics/Story?id=6196407&page=1

Cuscra, nu stiu de ce te-ai suparat faza cu gogoasa era o gluma.

Despre Constantinescu nu stiu mai nimic, la 14 ani nu eram interesata de politica si nici drept de vot nu am avut.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Bagati aici un ochi, lumea se dezlantuie impotriva lui Palin
http://www.abcnews.go.com/GMA/Politics/Story?id=6196407&page=1

"Fox News reports that Palin didn't know Africa was a continent and did not know the member nations of the North American Free Trade Agreement -- the United States, Mexico and Canada -- when she was picked for vice president."

Suna ca si cind numirea ca si candidat la vice-presedintia USA, a fost o incredibila aventura pe tarimu' cunoasterii pentru doamna Palin. A descoperit noi continente doar ;-)...

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

viviana, sa recapitulam: in 2000 democratii castiga votul popular, dar pierd votul pe electori si e corect; in 2008 republicanii pierd ambele voturi la diferenta sesizabila si e incorect. Cat despre faptul ca aia x milioane nu conteaza, cred ca nu ai auzit discursul lui Obama ca vrea sa fie presedintele tuturor.

Legat de Mexic ca eu am facut referirea, am zis ca as fi recomadat Mexic, dar cum si aia s-au degradat moral legalizand avortul pana in 3 luni nu il pot recomanda. Criteriul era ca stiam ca avortul e interzis si e relativ aproape.

Cum democratii n-au plecat sub regimul Bush desi castigasera votul popular, pot si republicanii sa inghita in sec si sa accepte rezultatul votului democratic. Si intra-adevar daca nu poti si nu poti solutia e sa iti faci bocceaua si sa pleci in alt colt de lume.

Mergi la inceput